Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Hírbontó

Re: hírek

#679 Kissherceg Előzmény: #678

pfff :)) miből van az? papír, hajtogatták? :) ez kemény... Lassan ciki lesz a dvd is :)

#672 Kissherceg Előzmény: #668

ehh, ha ma nasdaq erre beplusszol, az lesz vmi:

"Csődvédelmet kért maga ellen a világ harmadik legnagyobb memóriachip-gyártója, az amerikai Spansion Inc. Az egyebek mellett dvd-lejátszókban, digitális kamerákban és mobiltelefonokban használatos mikroprocesszorok előállításával foglalkozó vállalat nem tudta kifizetni 266 millió dollár értékű kötvényének esedékes kamatát. "

#658 kelvin Előzmény: #656

A legszebb az egészben, hogy ezek minősítenek minket lefelé. Pedig ők is nagy szarban vannak, és mindenki rájuk hallgat.

Vicces, de ez van, ezt kell most szeretni

#656 Kissherceg Előzmény: #642

"A HSBC, a legnagyobb európai bank hétfőn 12,5 milliárd font (17,75 milliárd dollár) értékben bocsát ki részvényeket, pénzügyi egyensúlyának helyreállítása céljából. Erre azután került sor, hogy éves nyereségének a csökkenéséről számolt be, és jelentősen nőttek rossz hitelkihelyezései az Egyesült Államokban. A HSBC egyben bejelentette, hogy felszámolja az Egyesült Államokban fogyasztói hitelnyújtási tevékenységét (a HFC és a Beneficial hálózat egységei többségének bezárásával), ami 6100 fős leépítést jelent. A bank 5,06 milliárd részvényt dob piacra részvényenként 254 penny értékben. Ez az eddigi legnagyobb részvénykibocsátás Nagy-Britanniában."

Újabb 6100 fő, tavaly vmi 40.000 embert nyomtaki ki Londonban...

#642 Kissherceg Előzmény: #507

"A befektetési guru alapja fennállása óta legrosszabb évét zárta, Warren Buffet szerint követtek el hibákat is. Amerikai azonban túlélt már rosszabbat is ennél a válságnál, és jövőben is igaz lehet, hogy négyből három év emelkedést hoz a tőzsdéken.

Tavaly összesen 11,5 milliárd dollárral, 9,6 százalékkal csökkent a Berkshire Hathaway nettó vagyona, ami fennállása óta a legrosszabb teljesítmény a befektetési vállalkozástól - kezdi szokásos éves részvényeseknek írt levelét Warren Buffett, a cég vezetője. A társaság vagyona az előző években átlagosan 20,3 százalékkal bővült, s most 73 500 dollárra rúg részvényenként.

"

index.hu

#507 Kissherceg Előzmény: #498

felelősség mindig addig terjed, amíg a másik csinált valamit... Én azon kiborultam, hogy a Szent Korona fedezete IMF hitelnek..

Re: Érdeklődés, kíváncsiskodás

#497 GáborGábor Előzmény: #496

Természetesen pm -ben gondoltam a választ, illetve a konkrét eset megvitatását ...

:)

Érdeklődés, kíváncsiskodás

#496 GáborGábor

Szeretném tudni jogász van-e köztünk? Van egy olyan peres ügyem ahol a bíró pártatlansága megkérdőjelezhető. Mielőtt bárki rosszra gondolna, gyorsan hozzá teszem : termőfölddel, konkrétan gyümölcsös tulajdonjogáról van szó.

a mi ferink

#493 Kissherceg

Ide olyan postokat gondoltam, mely érdekesek, viccesek, keserűek, tehát valami érzelmi reakciót váltanak ki belőlünk és esetleg mások számára is használható lehet.

"Gyurcsány: negyvenmilliárd eurónk van a spájzban

"Van nekünk nagyjából a spájzban negyvenmilliárd eurónk. Azért tud ennyi lenni, mert időben bespájzoltunk az IMF-megállapodással" - fogalmazott Gyurcsány Ferenc kormányfő.

A kormányfő szerint mások most állnak majd sorba. "Majd nézzék meg, hogy ők mit fognak mondani fél év múlva."

Gyurcsány Ferenc közlése szerint az idén Magyarországnak összesen hárommilliárd eurónyi fizetési kötelezettsége van. "Negyvenhez képest a három elég megnyugtatónak tűnik, én úgy látom. Azaz az államcsőd emlegetését nem nagyon tudom másnak gondolni, mint rossz ízű, megalapozatlan, helyenként rossz szándékú hangulatkeltésnek".

"

"

Forrás: HVG

Azt el is hiszem ,hogy neki van 40milliárdja a spájzban. Ország népe meg legyen hálás, hogy elzálogosított minket.

ui: bármilyen témájú hírt szabadon tegyetek be, nyugodtan :)

← Újabb hozzászólások 1481 - 1495 / 1495