Regisztráció Elfelejtett jelszó

quantumxxl

Re: uj regek

#497071 slaydo Előzmény: #497070

így van, ezért nevetséges, amikor ma a kényszerzárásra hivatkozva kéne elfogadnom, hogy majdnem 50% lebegő mínusz volt az alfa számlámon!

ez alapján soha semmi sem igazi mínusz, mert egyszer majd a jövőben biztos plusszá alakul egy bizonyos piaci helyzetben. addig meg úgysem zárják le, amíg nem plusszos... aha...

annyira hülyének néznek, hihetetlen. (hozzáteszem az is vagyok, hogy részt vettem ebben)

#497070 rbbj11 Előzmény: #497067

ők csak azt ígérték, hogy a realizált eredményen van tőkevédelem, a lebegőt meg el kellett felejteni a játékosnak, mi több, senki soha nem tudta pontosan, mennyi a valós számlájára eső lebegő.

Re: nincs cím

#497069 Amatoregy Előzmény: #497066

nézd emlékeim szerint pont rbbj volt, aki azt fejtegette itt vagy másik topikban, hogy tartósan évi 10-15 %-nál nem lehet többet hozni.

Másik pedig, hogy itt a qxxl miatt a piacon senkinek se lett több nyeresége vagy vesztesége mint máskor. (Értem, hogy ha egyedül kereskedett az új piaci szereplő miatt...)

Emlékeim szerint neked is volt korábban egy véleményed nem?

#497068 rbbj11 Előzmény: #497066

ki van a partvonalon?? Nem értem a kapcsolódást: csak véletlenül volt az én hsz-m ennek az előzménye?

#497067 Amatoregy Előzmény: #497060

igen.

Van 100 tőkéd. A nyitott pozíciók vesztesége (most az egyszerűség kedvéért a nyerők és vesztők összege) eléri a 30-at. Zárják az összes pozit, mert tőke védelem van.

Maradt 70. Ekkor ha újabb pozit nyit és 1 veszteség van (mert nem az alján vagy a tetején nyitott) akkor azt is zárni kellene. De már csak 69 van. Ekkor szólnak, hogy nem tudnak pozit nyitni mert nem ezt igérték?

Vagy mikori tőkét kell figyelni? Amit beraktál vagy a mást... ?

#497066 Platina Előzmény: #497061

...és egyáltalán ne vállalkozzék semmire, mert jönnek a "drukkerek"..., akik a partvonalon kívülről mindent tudnak, van bőven idejük mindent elmagyarázni, nekik bőven tejel az élet....és adják a tuti "javaslatokat", "tippeket"....mit okozhatnak az nekik mindegy alapon, mert Ők megmondták -- itt a mese vége fuss el véle!!!

#497065 rbbj11 Előzmény: #497060

rosszul.

Ha megfogadsz tőlem pár tanácsot:

1. ne bízz senkiben, főleg nem pénzügyekben. Ennek megfeleően senkitől ne reméld, h. akármilyen formában profitot termel neked helyetted.

2. Ne higyj a jogbiztonságban. Különösen ne ebben az országban. Itt nincs semmire garancia, főleg nem a tőzsdéhez kapcsolódó akármilyen területen.

3. Felejts el bármelyik bef. formát, amit nem ismersz alaposan.

én csak annyit szeretnék…

#497061 rbbj11

én csak annyit szeretnék, hogy a topikot olvasó minden ember okuljon ebből, és ne járjon hasonlóan, messze kerülje a jövőben az ehhez hasonló helyzeteket.

uj regek

#497060 bukta

Én is most regeltem. Az oka a sok friss regnek, hogy az emberek általában egy bajban találnak egymásra. Addig mindenki boldogan él.

Értem én, hogy a bukó pozíciókat parkoltatják, de akkor hol van a tőkevédelem, aminek elméletileg 70%-nál illetve emlékeim szerint a btánál 40% zárnia kellett volna a kötést ha jól emlékszem. Nem vagyok pénzügyi szakember, csak ugatom ezt az egészet, ezét kerestem egy megbízhatónak tűnő valamit. De a mostani bukón, még ha pikk-pakk zárták is a nyitott pozíciókat és az mind max közelében lett volna, akkor sem lehetne 30%/40%-nál nagyobb a veszteség. Vagy rosszul gondolom?

#497059 Amatoregy Előzmény: #497039

Nézd,

itt senki se örül a ti veszteségeiteknek. (És ez igaz az egész fórum eddigi mentalitására. Volt itt olyan, hogy a komplett BUX határidő topik izgult valakiért akinek tudtuk a számát és nem tudtuk felhívni.)

Te ma regisztráltál és nem tudjuk, hogy eddig olvastad-e a fórumot.

A fórumot ekkor indították:

2012.01.12 18:41 sz.istvan (Új regisztráló) itt a vége...

És rbbj első hozzá szólása:

44 2012.01.16 00:20 rbbj11 (Tisztelt Tag) Re: Comment

Tehát volt (lett volna) időd bőven.

Szóval nem értem miért ugrottál neki rbbj-nek, mert itt is reagált:

"2012.01.16 20:57 BigTeddy (Új regisztráló) Re: Comment nélkül! Címzett: @kelvin

Kérdésem csak költői volt :)

Szerintem a story rém egyszerü, fut a robot teszi a dolgát :köt , DE csak a pozitiv (nyereséges) kötéseket záratják le vele. A pozitív kötések után a nyerseség 40-50% -át sikerdijként levonják a havi elszámoláskor(ez az ő hasznuk,nem is kevés). A veszteséget pedig 'parkoltatják' a Master-en.

Azt hogy a pillanatnyi veszteség mekkora csak Ők ismerik, és ez szerintem addig igy is marad amig van elég fedezet a Master számlán és a nyitot poziciok finanszirozhatóak maradnak.

Amennyiben a minuszos kötések is záródnak a vesztéseg realizálodik az alszámlákon is.

Tehát szerintem ,röviden: a megtermelt profit felé a cég-é(0 kockázattal) viszont a közben létrejött veszteség egéssze a befektetőké lessz :(

Mert minuszos kötések mindig vannak és lesznek is mert a jővőt a robot sem látja előre:)

A cég honlapján lecserélték az Alpha.Béta élőszámla linkeket vlmi minuszos egyenlegekre, miért?

"

Egyébként itt a fórum eleje, lehet olvasni előlről...

http://stocklandyard.hu/forum/topic/1566/16

Annyit azért még megjegyznék:

- elég sokan regisztráltatok ma/szóltatok hozzá először. Eddig miért nem?

- itt azért elég sokan ismerjük egymást személyesen is, beleértve sokak polgári foglalkozását is. (Néha még magunk is meglepődünk..)

Nehéz ezt mondani, de sajnos ez történt, ezzel már együtt kell tudni élni mindenkinek.

Még zárszóként ha megengeded.

Van egy ügyvéd ismerősöm. Aki annak idején védte (ha mond valamit) WVM lízing kötvény tulajdonosok ( http://nol.hu/archivum/archiv-70584 ) és a lánchid 2000 károsultakat is. Nos nagyon sokan mindkét ügyletben benne voltak

http://www.origo.hu/itthon/19990303lanchidper.html. És a kettő között eltelt pár év.

Le kell tudni vonni a tanulságokat és lehetőleg nem belelépni mégegyszer.

Azt persze nehéz megmondani utólag, hogy akkor is bekövetkezett volna-e ha nem alakítják át a számlákat. (Szvsz előbb-utóbb igen, mert tartósan nem lehet nyerni, ha a vesztesek elfogynak...)

A linken szereplő ügyvéd nem azonos az ismerősömmel...

bukta

#497050 bukta

Üdv

Amit nem értek, hogy lehetséges, hogy különbözőek a bukók, ha a robot, vagy akármi azonos statégia alapján kereskedett. Nekem mindkét számlám nagyjából 65% a bukó.

#497049 Amatoregy Előzmény: #496958

Nem tudom.

Ez 5 nap. A mai nap se lóg ki nagyon..

http://stooq.com/q/?s=eurusd&c=5d&t=l&a=lg&b=0

Meg mit is kell(ene) figyelni?

Nem tudom, hogy milyen párban kereskedett?

Milyen irányba volt több pozija (aminek a kényszeres zárása ugye a másik irányba lökné)

Globális deviza forgalom nincs, max az adott brókercégnél lévők láthatnak valamit a forgalmi indikátorokból. (Mert ugye azt sem tudom, hogy a világ többi kereskedője hogyan viszonyult a mai naphoz.)

Ha passzívabbak voltak akkor ugyanakkora mennyiség zárása nagyobbat lökhet az árfolyamon. (De ez akkor is csepp a tengerben..)

Re: Összeomlás

#497045 rbbj11 Előzmény: #497033

ebben a topicban:

61 2012.01.16 11:10 rbbj11 (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @nyugdijas64

nem tudom, miért nem inkább egy hedge-be rakjátok a pénzt...ha már másra bízzátok, az legalább teljesen áttekinthető.

Továbbá nézd meg az összes többi jan.16-i hsz-met és az ahhoz kapcsolódó előzményeket.

#497039 syscow Előzmény: #496992

nekem 58%-om maradt az alfán, most örülsz?

Már bánom, hogy nem hallgattam ST. Istvánra. Mondjuk nem tudom, hogy utalnál vissza szombat reggel bármit :(

eur usd, usdjpy, gbp usd…

#497038 Platina

eur usd, usdjpy, gbp usd

párok lehettek szerintem és az is érdekes, hogy milyen gyorsan tudta zárni a Tadawul a kötéseket, mintha hónapok óta készültek volna az egész forgatókönyvre - ma jó estét tarthatnak, a piacukon szép kötéseket zárhattak!

Megtámogathattam én is őket nem kevés dollárocskával - hadd éljenek!

#496992 rbbj11 Előzmény: #496986

az azért nem hagy nyomot globálisan, ahhoz túl likvid eurusd, de igen, abban zár sokat

#496989 Lóri Előzmény: #496980

A jutalék az természetesen jár, hiszen azt a lezárt kötések utáni nyereségből vonják. És hát a március is szépen nyerséges volt, mint tudjuk. :) A szerver meghát csak szerver... nem ingyen van ám az áram. :)

#496986 Ricsi Előzmény: #496983

Hát ha jól értettem az eddigieket, akkor itt most sok-sok pozit zár egy robot. Melyik chartra? Mittomén, gondolom eur/usd, vagy amin ezek sokat kötöttek.