Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

quantumxxl

ja és ugye senki ne fele…

#496980 slaydo

ja és ugye senki ne feledje, rekord gyorsasággal vonták le a jutalékot és a szerverdíjnak nevezett szintén jutalékot... utána kezdett minden bukni. még egy utolsó bőrt azért lenyúztak!

Re: nincs cím

#496977 vito54 Előzmény: #496969

Hát azt hogy csináltad. Nekem alfán 50%, bétán kb 70% és ki tudja vége van-e egyáltalán. Szerencse h egy ismerősömet sem cibáltam bele. Hogy néznék most tükörbe.

nekem olyan 40 % a bukó,…

#496969 slaydo

nekem olyan 40 % a bukó, a high water marktól számolva, amit annyira szerettek mondani. a másik kedvelt szó a tőkegarancia volt.

tudjátok én mindent elhiszek, és vannak békés meg kevésbbé békés emberek, úgy gondolom lesznek olyan "partnerek", akik **** idegesek lesznek és nem a per lesz az első gondolatuk. kíváncsian várom a fejleményeket!

Kezdődik a pofozkodás

#496963 nemtoom

Esetleg valaki tudja, hogy melyik országban szerződött össze a Qxxl a TdFx-el? Mert biztos hogy nem Mo-n.

rbbj-től és amatőrtől ké…

#496958 Ricsi

rbbj-től és amatőrtől kérdezném, mert szoktátok figyelni. Ez a sok zárás látszik a chartokon, vagy ezek minimális mennyiségek?

#496957 rbbj11 Előzmény: #496954

sztem lesz még vmi hasonló, az tuti :) Meg hogy ök majd beperelnek mindenkit a rágalmazásokért, és ök itt az igazi áldozatok, és a jutalékok is csak az áramszámlára kellettek :)

#496956 Nyeretlen2YO Előzmény: #496948

Megértem. Biztos sok méltánytalan támadás éri ezekben a percekben.

Meg az én fejemet is az asztal sarka által.... :)

#496954 vito54 Előzmény: #496952

Majd most az jön h a gonosz tadawul helyett az űberjó xFx-nél kössük a számlát és az ex-quantumosok extra részesedést kapnak a profitból.

#496952 rbbj11 Előzmény: #496937

még mindig lyukat tudnának beszélni a hasakba :)

Ha netán per lesz, ott majd éveken át elö lehet adni ezeket a szövegeket.

Urak, hölgyek. Részvéte…

#496949 Amatoregy

Urak, hölgyek.

Részvétem mindenkinek.

Kivancsisagbol hajnalban beneztem ide de erre (hozzászólások számára) nem szamitottam.

A gondolataimat meg mar korabban leirtam.

A Quantumos kapcsolatom …

#496945 Nyeretlen2YO

A Quantumos kapcsolatom meg " megbeszélésen" van. Nem tudja felvenni. :(