Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

quantumxxl

"A tőkevédelmet a „Forex…

#496918 vito54

"A tőkevédelmet a „Forex Robots Terms and Conditions“ dokumentum tartalmazza, mely egyértelműen fogalmaz:

„...amennyiben az Ügyfél számláján a veszteség eléri a ... szintet...“.

A dokumentum félrérthetetlenül „veszteségről“ ír. A „floating/drawdown“ nem veszteség, hanem a nyitott

pozíciók összessége, mely egy pillanatnyi állapotot tükröz. A szoftverek nem minden pozíciót zárnak le rövid időn

belül, hanem azokat nyitva tartva, várnak a magasabb hozamot eredményező pozitív lezárás lehetőségére, azaz

profitot a nyitott pozíciókból tudnak realizálni.

Amennyiben nem a szoftverek piaci tevékenysége azaz a mínuszos kötések szoftver által történő lezárása okozza a

tőkevesztést, hanem a forex broker szolgáltató (TadawulFX) egyoldalú lépése és tevékenysége, az írásban adott

tőkevédelmet a szoftver nem tudja érvényesíteni. Az írott módon vállalt tőkevédelem nem terjed ki arra a vis

major helyzetre, amikor a forex bróker maga zárja le a kötéseket, ezzel tényleges realizált veszteséget vezet az

Ügyfelei számlájára."

Nahát ez milyen meglepő :)

"Jelen helyzetben a QuantumXXL elsődleges célja és feladata, hogy a TadawulFX által végrehajtott zárásokból adódó

veszteségeket az Ügyfelei számára visszakereskedje."

Köszönjük szépen, várjuk!

Re: nincs cím

#496915 vito54 Előzmény: #496914

Olvass vissza kicsit :)

Sztem lezárják az egészet úgy ahogy van. Az összes nyitott kötés lezárásra kerül és a lebegő mínuszokat realizálják a bepalizottak.

elkezdett nagyon durván …

#496914 slaydo

elkezdett nagyon durván esni a számlám! ezek lezárt kötések, nem nyitottak. nálatok mi a helyzet? eddig kb 40% a bukó, ennyiben nem is lehetne tőkevédelem szerint.

#496912 vito54 Előzmény: #496907

Hja tudom mire gondoltál. De itt éppen az történt h hirtelen leállították az egészet és zárnak minden nyitott pozíciót, ami egy satuféknek felel meg kb.

Pénzmozgásban valóban rükverc a lejtőn :)

de milyen rendesek, hogy…

#496906 Lóri

de milyen rendesek, hogy legalább nem görgetik már tovább :)

Mondjuk egy satufék jobb…

#496904 Nyeretlen2YO

Mondjuk egy satufék jobban esett volna.

Mire hazaértem a munkahelyemről nálam is beindult a cséhadaró.

#496897 vito54 Előzmény: #496895

Én is azt hittem de aztán becsattant egy -38$ :D

Bár az is lehet h ha elfogynak a mínuszok plusszok jönnek és kiszállunk 50% nyerőben

#496895 Lóri Előzmény: #496892

ami feltűnik, hogy egyre kisebbek a beérkező mínuszok... mintha konvergálna egy végérték felé.. de ki tudja :)

#496894 kratya Előzmény: #496879

alfán még igen, bétán már nem, ott meg akartam várni májust.

összességében nem

ez egy nagyon cseles "pé…

#496893 Lóri

ez egy nagyon cseles "pénzátmozgatás" volt a lebegés leple alatt