te is quantumoztál?
mert ha nem nem értem minek irogatsz itt...
te is quantumoztál?
mert ha nem nem értem minek irogatsz itt...
De neked levette a tada a szamladrol a robotot es vege, mert kuldtel be poa-t, vagy honnan tudod, hogy megusztad ennyivel?
De neked levette a tada a szamladrol a robotot es vege, mert kuldtel be poa-t, vagy honnan tudod, hogy megusztad ennyivel?
minek neked a pin kód? Azt a robotosoktól se kaptál :) Max adok egy ígéretet, hogy ha kéred a pénzed visszautalását, akár a 70%-át is visszautalom!!! Jó deal, mert 70%-ot visszakapod! Akciós!
profit immáron nulllla, megmaradt töke -30%,nincs nyitott pozi,ennyit látok és bőven elég is..
nem küldtem...
Én úgy fogom fel, hogy a 30% még mindig jobb, mintha az egész elúszott volna. Mégis mi értelme törnöm magam rajta? Attól még nem lesz több a számlámon. A tőzsdével pedig végeztem :)
Az a jó, ha nincs már nyitott pozi, mert akkor le tudod záratni a tadával és ki tudod kérni. Máskülönben a quantumot kéne zargatni h ugyan zárják már a pozikat.
de látod, a hiszékenység korlátlan. És azzal oldja meg a dolgot az emberi psziché, hogy:
"csak keveset raktam fel rá, mert tudtam, hogy kockázatos"
"csak annyit buktam, ami vállalható, CSAK 30-50%-ot"
"majd máskor visszakeresem"
stb stb.
Valkójában pedig a legtöbben érzik a lelkük mélyén, hogy ez csak ismétlödik és ismétlödik, mint ahogy a lottón is játszik vki 20 éven át, beleöl 20 év alatt százezreket, pedig tudja, hogy nem fog nyerni...
POA-t kuldtel be?
Nekem sem nyitott a pozi, de a jele meg mindig kek, a zold vagy piros nyil helyett, tehat olyan, mintha nem lenne lezarva.
Neked milyen szinu?
Sokan mondogatják ehhez hasonló fórumokon h egy jól beállított egyszerű robottal havi 10% simán hozható. Csak mutatni nem tud senki olyat :) Ezek szerint a quantum se olyan volt.
ugy értem hogy a minuszos (októberi)pozikat meg mindent nálam már nincs nyitott pozi...csak egy jó kis minusz
nem mindegy, mennyi idö alatt 30% buko. Ha kevesebb mint egy év alatt, akkor azt évesítve elég horror a dolog. A legdurvább, h. ezt én már akkor kp-nek vettem, mikor megnyílt ez a topik...és lefogadom, h. az itteni veszteségek ellenére is a többség ujabb és ujabb apró összegeket fog eljátszani a tözsdén. Inkább utaljátok a számlámra, ha felesleges égetnivaló pénzetek van
Csak folytattam a gondolatsorodat. Úgy értem ha valóban lenne ilyesmi ami hosszútávon működőképes, megbízható, és hozná a kecsegtetett:) évi 30-100%-okat akkor egyszerűen 3-10m Ft-befektetésből gondtalanul tengethetné bárki az életét.
Most hogy latod, hogy lezartak?
Nekem meg nem irja, hogy lezart, meg mindig kek szinu a kor, csak a historyban van?
POA-t dolgoztak mar fel valakinek?
Most hogy latod, hogy lezartak?
Nekem meg nem irja, hogy lezart, meg mindig kek szinu a kor, csak a historyban van?
POA-t dolgoztak mar fel valakinek?
mennyi maradt? Csak kíváncsi vagyok a %-os nagyságrendü veszteségre.