Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

quantumxxl

Re: nincs cím

#496580 Forex Explorer Előzmény: #496576

Szia!

"Azt nem tudták megmondani miért van az, hogy szombaton látszott minden, ma már nem, csak a pénteki állapot. A helpdesk nem volt ebben illetékes. Elvileg átálltak, de megnézte a számlákat és ott sem lát semmi nyitottat."

Most komolyan, ezt a hablatyot te elhiszed? Nem tudja???

#496579 Platina Előzmény: #496576

Köszi az infókat!

Nem nyugtat meg az informatikával kapcsolatos információjuk. Ha Ők nem értik...?

(Várakozom, mert a ciprusi idáig is a magyar ügyfélszolgálaton keresztül tájékoztatott.)

#496578 kelvin Előzmény: #496577

Equity alapúnál lezáratsz mindent és kész kiveszed.

Előző mam-nál fog a pénzt és fuss alapon mindent kivehetsz.

#496577 vito54 Előzmény: #496576

Az is érdekes, hogy nyitott kötésekkel rendelkező számlára hiába küldesz POA visszavonást, mivel addig nem tudják megszüntetni.

Viszont a kötések zárását nem te irányítod, azaz lehet, hogy sose lesz olyan állapot, mikor nincs nyitott kötés a számlán.

#496576 kelvin Előzmény: #496568

Én beszéltem a Tadawullal. A ciprusi irodát kell hívni ott felveszik. Annyit mondtak, hogy nem pénteken szóltak a Qnak, hogy átállítják Equit alapú elszámolásra a rendszert. Azt nem tudták megmondani miért van az, hogy szombaton látszott minden, ma már nem, csak a pénteki állapot. A helpdesk nem volt ebben illetékes. Elvileg átálltak, de megnézte a számlákat és ott sem lát semmi nyitottat.

A poa visszavonás azért nem lesz gyors mert úgy is keresztül megy a Quantumon, az pedig addig nem fog feldolgozni semmit amíg nem tisztázódik a dolog, erre van ugye 48 órájuk, mert hivatalosan ennyi a POA visszavonás ideje. Szóval kár kapkodni mert nem érsz vele semmit.

Egyébként mikor beszéltem délelőtt velük, pont mondta a nő, hogy most lesz a Qval konferencia és megbeszélik a dolgokat, utána tud részletes információt adni.

Egyenlőre kivárás van, mert úgy sem történik érdemi lépés bármit küldesz is vissza nekik.

Üdv Mindenkinek! Némi s…

#496570 Asafa

Üdv Mindenkinek!

Némi segítséget szeretnék kérni a nálam tapasztaltabbaktól.

A családban van 3 QXXL számlánk 2 Alfa 1 Béta megoszlásban. A hétvégén folyamatosan változott a pillanatnyi állapot mindegyik esetében a kereskedés és a számlatörténet fül alatt az MT4-en (5 különböző variációt számoltam meg.) Ami viszont a legérdekesebb, hogy tegnap estétől mindhárom számlán a múlt pénteki állapot állt be, azaz kereskedés alatt nincs egy tétel sem, illetve újabb lezárt kötések sem jelentek meg. A hétvégén megkapott havi jelentésekben viszont mindegyik számlánál jelentős lebegő mínusz található. A 2 db kb. 3000USD-s Alfa számlánál 800USD mínusz per számla, a Béta esetében 3600USD-s számlánál 2600USD lebegő mínusz!!! Két számlánál olyan tételek szerepelnek nyitott mínuszos kötésekként, amelyek sokkal korábbi dátummal indultak, mint a számlánkon a kereskedés egyáltalán elkezdődött volna. Én úgy gondolom, hogy ezekhez semmi közünk nincsen. Jól gondolom, hogy csak a számlanyitásunk illetve a számlánkon a kereskedés elindulása utáni tételekből kell részesednünk akár mínuszos akár pluszos végkimenetellel? Írtam a magyar Tada képviseletnek magyarul, a trading-es e-mail címre angolul megreklamálva a dolgot, várom a válaszukat, gondolom nem lesz gyors. Szerintetek a válaszig várjak vagy az MT4-en látható jelenlegi állapotot alapul véve gyorsan vonjam vissza a POA-kat? Esetleg valami más ötlet, tanács?

Előre is köszönet a válaszokért!

#496568 Platina Előzmény: #496565

Igen érdekesek a soraid - valóban.

Több levelet írtam a Tadawul-nak és, mint ügyfelük semmire nem kaptam választ.

Miért nem?

Nem kötelezettsége tájékoztatni?

(Világosan fogalmaztam meg a kérdéseimet, bemásolt rögzített képekkel MT4 felület által.)

#496566 Shortosgyula Előzmény: #496561

Benneteket picit sem zavar hogy a q. zsebretette a lezárt pozíciók után járó részesedését ami akár dollármilliós tétel is lehet , miközben januárban majdnem lenullázta a teljes számlaállományt?

Olyan nyereség után vették el a részüket ami nem létezett. Ébresztő!

Ezen picit gondolkozzatok el utána sztároljátok tovább ezeket a szélhámosokat akiket itt értek el ha baj van:

Room 611, Fook Cheong Building

63 Hoi Yuen Road

Kwun Tong, Hong Kong

Nem lepődnék meg ha ugyanoda 50 másik cég is be lenne jegyezve.

#496565 Forex Explorer Előzmény: #496559

Akkor abban egyetérthetünk, hogy a jelenlegi helyzet arra tökéletesen jó, hogy bizonytalanságban tartsa az ügyfeleket, ugyanis a tervezett átállásról a tada nem tájékoztatta az ügyfeleit és az átállást sem hajatotta végre csak részben és csak bizonyos számlák esetében!!!

Nem felejtsétek el, hogy eddigi az egyetlen tájékoztatást az átállással kapcsolatban a Quantutól kaptuk, pedig

Pedig mi nem csak neki, hanem a Tadának is ügyfelei vagyunk!!!

Áruljátok már el, ki a fene nézegette volna hétvégén a az MT4-et idegesen nézve, ahogy össze vissza pakolja a Tadawul a kötéseket, ha a Quantumos értesítést nem kapjuk meg???

Akkor most ki is az inkorrekt?

Újabb érdekes hozzászólá…

#496561 Forex Explorer

Újabb érdekes hozzászólás más fórumról az azonos MAM számlán lévők eltérő DD szintjéről:

"a MAM számlához csatlakozó ügyfél osztja a MAM számla DD-ját ugyanúgy, mint ahogyan osztozik a csatlakozása előtt kötött és csatlakozása után lezárt nyereségben, valamint hasonlóképpen szenvedi a csatlakozása előtt kötött, de csatlakozása után veszteséggel lezárt pozíciók számlaméretéhez viszonyított arányos részét!

Javítsatok ki ha tévednék, de szerintem ez a MAM számla (egyik) lényege.

Így az egyéni - MAM számlához csatolt - ügyfél egyéni számlájának az egyéni számlaméretéhez viszonyítva ARÁNYOSAN NEM LEHET ELTÉRŐ a DD szintje, mint a MAM számla DD szintje.

A formál logika általam ismeret szabályai szerint ez ugyanis fogalmilag kizárt, illetve ha így lenne akkor a rendszer nem (IS) lehetne arányos!"

Üdv mindenkinek! A felr…

#496560 Descartes67

Üdv mindenkinek!

A felröppent híreket és beírásokat olvasva van néhány kérdésem és megjegyzésem. Aki tudja a válaszokat, kérem szóljon hozzá.

1. Az Equity alapú elszámolás azt jelenti, hogy csak akkor lesz jutalék ha ledolgozza a veszteséget a számla? Mert ha igen, akkor a partnerek jó darabig (vagy soha) nem fognak kapni jutalékot.

2. Irbenis számlakezelője megegyezik a QuantumXXL-el, QuantumXXL tulajdonosa megegyezik az XFX brókercéggel, QuantumXXL tulajdonosa a Qfutures-nek. Tehát QuantumXXL = Irbenis = XFX = Qfutures

Akinek bármelyikben megingik a bizalma, jobban teszi ha távol marad a többitől...

3. Az equity alapú elszámolás megegyezik azzal, hogy le is allokálják a pozíciókat az alszámlákra?

Ha igen, azt vajon hogyan fogják megtenni annak a tudatában, hogy a minimális kötésegység túl nagy a pontos elszámoláshoz. Valakinek több lesz a veszteség, valakinek kevesebb?

Ha nem, a kitudódott függőben lévő veszteség, a tőkevédelem be nem tartása, a cég inkorrekt, csaló magatartása miatt kilépő befektetők ugyanúgy be tudják indítani a korábban már vizionált apokaliptikus lavinát?

4, a Tada valószínűleg azért hozta meg ezt a döntést mert az Irbenis kapcsán túl sok támadás érte/éri és sokkal többet vesztene azzal ha a Quantum bedől és ráborul. Ha ezt nem lépi meg sokkal nagyobb közönség előtt kerülne célkeresztbe és az egész cég presztizse alapjaiban inogna meg.

#496559 vito54 Előzmény: #496557

Ebben csak annyi a probléma, hogy ők simán kicibálják a teljes összeget, míg a többi szív.

Amennyit a jelenlegi inf…

#496557 Forex Explorer

Amennyit a jelenlegi információk és a hétvége történései alapján személyesen én le tudok szűrni az az - és ez ebben az esetben a számlakezelő álláspontját erősíti, hogy ez jelenleg technikailag kivitelezhetetlen - hogy a tada nem tudta arányosan leosztani az egyes MAM számlákon a függőben lévő kötéseket lotméret szerint, ezért van az, hogy a számlák többsége még mindig P/L allokációban látszik, tehát csak a balancot mutatja, az equityt nem!

#496554 Forex Explorer Előzmény: #496551

Én a családban is mindenkinek azt mondtam tegnap, hogy amíg nem tudunk biztosat, nincs információnk addig ne kapkodjunk és amennyire lehet próbáljunk meg higgadtak maradni! Biztos vagyok benne, hogy a mai nap fogunk tájékoztatást kapni a történtekről és a jelenleg helyzetről addig bírjuk ki, bár biztos vagyok benne, hogy vannak olyanok akik képtelenek megállni és hanyatt homlok rohannak a pénztárhoz úgy, hogy gyakorlatilag azt sem tudják mi a valós helyzet jelenleg. A károgókkal, a "naugyemegmondtamokkal" meg ne foglalkozzatok, mindig lesznek olyanok, aki abban lelik perverz örömüket, hogy másokon kárörvendenek. A partvonalról könnyű kiabálni tudjuk a kibicnek semmi sem drága! Ha lépni kell és szükséges lépni akkor majd lépünk.

#496551 Fincs Előzmény: #496539

Igen, ezek szerint. :) Csak azt nem ertem, hogy olyan koteseket miert nincsenek, amik azota keletkeztek es nyitva vannak? Vagy tan nincs is ilyen?

Az egyik ismerosomnel o masik MAM-on van, 0 % a lebego. Ja, most nezem, ott meg P/L van, ez azt jelenti, hogy o meg nem is tudja, hogy mennyi a lebegoje?

Ha kiveszem a penzt, tuti levonjak ezt a 200 $-t, ugye?

Ha nem, akkot meg megmarad addig lebegokent, mig az eur/usd ujra 1.44 fole nem megy?