Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#496368 Rozsdáskilincs Előzmény: #496366

Nem kell félteni, dörzsölt ember.""

És kíméletlen! Úgy szétütötte a kerületi pártot, itt-ott lézeng egykét régi arc.

Re: nincs cím

#496367 macika Előzmény: #496361

most éppen ki az aktuális ellenzék? és akkor ki volt? és utána ki lesz ?

képzavar?))

Re: nincs cím

#496366 Arsene Lupin Előzmény: #496363

Nem kell félteni, dörzsölt ember. Éves jövedelméhez és becsült vagyonához képest nem kockáztatott túl sokat. Akitől a fülest kapta, azon majd leveri.

Re: nincs cím

#496363 Rozsdáskilincs Előzmény: #496359

Na ezt én is érdekesnek tartottam. Arra jutottam polgármesterünknek lövése sincs a befektetésről. Behuppant a székbe oszt látta jéé itt mennyi ESTAR van ezek biztos tudnak valamit. Így kiadta a saját megbízását a vételekre. Most meg vakaródzik hogy milyen kellemetlen ez a tulajdonlás. Ez mutatja az ember van mikor azt hiszi hogy bennfentes:-)

Re: nincs cím

#496362 Rozsdáskilincs Előzmény: #496355

Lupin úr! Ön öreg rája, tudja mi számít mi nem. Elkoptatott pár széket a piacot figyelve:-) Ezért is 50+1% igaza általában. Nem is önnek szántam:-)

Egyébként enyhén laposodik ha objektívek akarunk maradni. De ugye ez csak annyit jelent hogy lassul a folyamat. Mondhatni a csati tetejét követve, folyamatosan csorog, jobb mintha a csati másik oldalát ostromolná:-)

Re: nincs cím

#496359 Bendeguz Előzmény: #496355

Miért van olyan érzésem, hogy most a magukat bennfentesnek gondoló fórumtársakat valódi bennfentesek tömik hazugságokkal és dezinformációkkal? Ők jóhiszeműen segíteni akarnak, de akikben eddig megbíztak, már megváltoztak? Papcsák, Zugló ura jut most eszembe, aki szintén elég nagy bukóban van. Valaki linkelt is erről hírt.

Re: nincs cím

#496355 Arsene Lupin Előzmény: #496282

1. A cég fundamentálisan dögrováson van. A vezetés elvesztette a hitelét, az óra pedig ketyeg...

2. A papír technikailag egy csökkenő csatornában van. A spekik ebben őrjöngenek és próbálják egymást átb*szni. De a csatorna csak csökken és csökken.

Re: nincs cím

#496354 Rozsdáskilincs Előzmény: #496331

nem tények alapján hoz az ember döntést.""

Nem csesztetni akarlak, inkább csak arra akarnám ösztönözni a népet hogy saját maga gondolkodjon el a dolgokon. Tényeket keresni a tőzsdén? Hát pont az a baja a spekulánsnak hogy folyton tényeket talál:-) Méghozzá megdönthetetleneket, ez az oka a bukó pozihoz való ragaszkodásnak. Egy tény van ezt a játékot pénzre jáccák! Mindent felül ír! Józan eszet, gazdasági szemléletet, még a törvényeket is!

Bízóm benne nem csak nevettek a gondolataimon, hanem megpróbáltok a dolgok mögé is kukkantani, figyelmen kívül hagyva a díszletet a fontos dolgok mindig hátul történnek a díszlet mögött:-)

Ha reggel ébredés után az első gondolatod a részvények körül forog, be kell valld magadnak, függőségben szenvedsz! Akkor már nem fogsz tudni, objektív maradni.:-)

Re: nincs cím

#496331 rbbj11

"legfőképp felelőtlen, mert hogy lehet, hogy míg sokkal jelentéktelenebb dolgokban alapos voltam, itt úgy tologattam milliókat, hogy a tőzsdéről semmit nem tudtam, nem tanultam, nem képeztem magam"

ez a kulcsa szvsz a dolgoknak, a legtöbb tőzsdei veszteség sztem ilyen okra vezethető vissza. És arra, hogy véleményekre alapozva, nem tények alapján hoz az ember döntést.

Re: nincs cím

#496282 Rozsdáskilincs Előzmény: #496216

Kezdhetjük újra a számolgatást:-) 3 napot be be kukucskált a tiltott zónába majd egy teljes napot ott töltött. Ha türelmetlenek vagyunk akkor számolhatjuk 4 nek. Arra, gondolom emlékszünk mi volt a múltkor a számolgatás után:-) Nézzük az előzményeket. Volt egy mesterszint ami elesett, ezzel az erő is tova rebbent, egyelőre lemondhatunk a gyors talpra állásról. Nem épp a legjobb ómen. A bokszoló kap egy bal horgot, ami a földre viszi ezután föl áll szép derék dolog de azon nem változtat hogy leütötték. Mint Mariskanéni a naplementekor a kellemetlenkedő legyet. A pozitívumok, 1 tiltott zónában van, 2 kicsapták az összes longost az előző alj elesésével. Azt meg ugye tudjuk ennek a társasjátéknak a célja, ki tud többet megkaparintani a másiktól:-)

Re: nincs cím

#496216 taresz

A kérdés tényleg hülye egyébként, de vajon miért is tettem fel?

6 alá sosem vártam. 8 felett eladtam, de visszajöttem 7-nél. Ott 6-nál eladtam.

Büdös volt már 7-8 körül, de mégis hagytam magam.

Re: nincs cím

#496192 Wedge

Adott volt egy jó transzparens cég, aki tartotta a beígért határidőket, általában túlteljesítette a saját terveit stb... Minden összejött, nem gondoltam arra, hogy ez változhat, elbagatelizáltam a kockázatokat. Mellesleg akkor a piac is ezt tette. De ez van, mostmár elment a hajó. De most már én tuti nem adom el, míg ha most ugyanúgy elképzelhetetlen a változás..

Re: nincs cím

#496182 exmnbs1 Előzmény: #496177

egyébként az a spurim az a terv hogy a portfolioban rohadó 2014/A és 2015/A-t megpróbálják kimérni a 2012/A-ra

szép diszkonttal próbálják kinyomkodni nem túl nagy sikerrel

Re: nincs cím

#496177 macika Előzmény: #496173

már annyit csavargatja azt a mosott ruhát, hogy az már megszáradt a kezében )))