Regisztráció Elfelejtett jelszó

quantumxxl

Re: nincs cím

#496288 Platina Előzmény: #496281

Szerintem, minél több számlát viszonyítani kell egymáshoz mielőbb a saját ismeretségben... és ahhoz mérten megtenni a szükséges lépéseket elsősorban a Tadawul FX felé, mint szolgáltató felé, mivel a "könyvelést"- beállításokat.... Ő teszi!

Semmi gond nem lenne, ha az elejétől így csinálta volna és nem menet közben informatikailag helytelen beállításokkal egyoldalúan.., ami kimutatható a saját tapasztalatom alapján!

#496285 Shortosgyula Előzmény: #496277

Sajnálom ha pénzt vesztettél, ennek természetesen nem örülök. Átérzem a keserűségedet.

Viszont annak igen ha egy szélhámos brigáddal kevesebb lesz.

A 70 % -os tőkegaranciára tett ígéretük átverés volt, ebből lehetnek még akár komoly büntetőjogi problémák is.

Hadd idézzem nagysikerű levelüket amit nyilván mindenki ismer:

"A QuantumXXL egy „ünnepi” hírlevélre készült a napokban, mivel közelítünk az Alpha 1 éves sikeres évfordulójához, de az a hírlevél egy kicsit később fog kimenni, előbb egy nemtelen és aljas támadásra kell reagálnunk.

2012.01.12-én egy provokátor, előre megtervezett módon, lejárató akcióba kezdett a QuantumXXL ellen és a TadawulFX nemzetközi bróker céget is nagyon súlyos váddal illette. Nevezett egy fórumon elkezdett nemtelen hazugságokat írogatni, majd ezt követően egy „név nélküli” gmail.com-os email címről körlevelet küldött ki néhány Ügyfélnek/Partnernek, hivatkozva arra, hogy nézzék meg mit írnak a fórumon és „nagy gond van…

A támadásról:

A leírtak egyértelmű hazugságok és alkalmasak arra, hogy a forex ismeretekkel csak kisebb mértékben rendelkezőket összezavarja és szándékoltan elbizonytalanítsa.

Az „akció” előkészített, tervezett támadás volt. A levél írója nem a QuantumXXL adatbázisaiból jutott az általa előre kigyűjtötte néhány Ügyfél/Partner adatához (csak néhány Ügyfél kapott ilyen emailt), hanem valószínűleg különböző fórumokról, blogokból, névjegykártyákból, stb. szedte össze azokat.

Minden érintettet szeretnénk megnyugtatni, hogy a szoftverek a piaci volumennek, az abból (is) adódó kereskedési lehetőségeknek és a tervezett stratégiának megfelelően működnek és január hónapban, a nagyobb piaci szereplők kereskedésbe történő visszatérésével (volumen emelkedése) már az elkövetkező napokban újabb sikeres, plusszos kötéseket zárnak a szoftverek.

A cég vezetői továbbra is rendíthetetlen elkötelezettjei a közös tevékenységnek, a közös, hozamokban gazdag jövő tervezésének."

További szép napot minden kedves trédertársnak!

#496281 vito54 Előzmény: #496280

Hát ja valszeg az eurozóna bedőlésére játszott a robot, de nem jött össze..

Kérdés az, hogy most mi a teendő. Ki a maradékkal, vagy érdemes várni?

Sok sikert a további sza…

#496277 Platina

Sok sikert a további szapulásotokhoz!

Nem a Te kedvedért írtam S.Gyula elsősorban!

Akinek több számlája van viszonyítsa egymáshoz a feltüntetett értékeket!

Egyébként, a Tadawul FX megcsinálta csütörtök délután, hogy a saját kereskedési számlámon eltüntette az adatokat, majd pár perc múlva visszatöltötte az adatokat - bármit megcsinálhat!

Persze "írhatjátok, hogy Őket akarom hibáztatni" - erre én csak azt tudom válaszolni, nincs arra szükségem, valótlanul okolni mást-másokat!!!

Elindítottam az éles szá…

#496276 Magellan

Elindítottam az éles számlanyitást a Pepperstonnál. Mivel már elvileg! nem vagyok érintett ebben, mert megkültdtem a Tadawulnak a pénzkivételi szándékot, azt a pénzt meg továbbutalom. Kaptam pár infót a HBMről, a működéséről, és jónak tűnik. A Pepperstonnal leveleztem, látszanak a kötések, valamint a bróker ajánlott szolgáltatónak írta.

#496272 Platina Előzmény: #496270

Ismered a tükör elméletet?

A "genyó"-zós irodalmad ezt juttatta eszembe!

Neked ami sérti az Egyénedet, a Te dolgod! Nevetni sok mindenen lehet!

Ebben a kereskedési rendszerben, szerintem szintén egy nagyon fontos tényező, hogy a Tadawul FX informatikailag mit jelenít meg, milyen gyorsan viszonyul...

Egyébként saját magam is trédelek és pláne tudom, mit teszek!!

#496270 Shortosgyula Előzmény: #496268

Elhiheted hogy lesz..om a quantumot és jókat nevetünk a tréder barátaimmal az egészen.

Kíváncsian várom mi lesz a vége.

Pár genyónak már megint sikerült lóvá tenni honfitársait. Magyarország én így szeretlek :)

"Az alpha grafikonján az…

#496269 net91

"Az alpha grafikonján az látszik hogy volt 60 % körüli lebegő mínuszuk is."

Az alphánál nem 70%-os tőkegarancia ígéret volt?

#496268 Platina Előzmény: #496265

Fogalmad sincs, miről írtam, olvasd el párszor!

Kapunk havi, napi kivonatokat, MT4 felületen is csekkolni lehet - és több számlámon tudom, egymáshoz viszonyítva!

Nem a kereskedésekről írtam, az egy dolog... Tényekről írok!

Éntőlem azt hibáztattok, akit akartok!

Ha akartok piramist írtok, hasonló elméleteket gyártotok, nagyon újat szerintem már nem tudtok!

#496265 Shortosgyula Előzmény: #496261

Az alpha grafikonján az látszik hogy volt 60 % körüli lebegő mínuszuk is. Gratulálok.

A tadá-t hibáztatod?

Olvass vissza mióta is írogattunk erről...

Elfogadhatatlan, amit a …

#496261 Platina

Elfogadhatatlan, amit a Tadawul FX művelt-művel a beállításokkal!

Több számlám van a bétán is, és alphákon és nem képes a rendszerük arányosítva feltüntetni a tényleges megjeleníteni valókat.

Írtam nekik, a kérdés mit fognak lépni...

Nem engedhető a kereskedés hétfőtől ezekkel a beállításaikkal!

#496257 kratya Előzmény: #496253

aki a gyorsabb valszeg az kapja meg a pénzét

Az az érdeks, hogy a honlapjukon keresztül az alfa elérhető már az mt4 statban, a béta nem, nekem a metán pont fordítva van.

végül is ha hihetünk az mt4 statnak, akkor éves szinten hozott valamivel több mint 10%-ot idáig, mert alfán nincsenek nyitott kötések, de így is pluszban van

A béta az ami roppant kinos!

Ez megerősítette, hogy m…

#496253 Magellan

Ez megerősítette, hogy még múlt héten kikértem a pénzt. Ez valami brutális! Kíváncsi leszek, hogy a héten mennyi pénzkivét lesz, ami bedöntheti az egészet.

#496247 kratya Előzmény: #496194

A béta borzasztóan néz ki, egyenlőre, az alfa nem mutat még semmit.

Kiváncsi leszek a hétfői napra, hogy tényleg változik-e valami a mostani álláshoz képest. ha beindul a piac

Mindenestre nem martingale alapunak néz ki, hanem sima pozi bővitésnek a minuszos kötések

Meglátjuk hogy tényleg o…

#496194 Szaky

Meglátjuk hogy tényleg oly super, vagy csak piramis játék, én nagyon drukkolok hogy az előbbi legyen és azt hiszem nem vagyok egyedül:)))

Equity...

#496123 HZ-FX

Kiderül, hogy mennyi az annyi... Mindenki tapadjon hétfőn az MT4-re...!!! :-)

#496114 Shortosgyula Előzmény: #495769

Lehull a lepel:

"A QuantumXXL pénteken kapott egy email üzenetet a TadawulFX-től,

hogy egyoldalú szerződésmódosítást hajt végre és saját döntése alapján

hétfőtől át áll "equity" alapú számlavezetésre."

#495831 HZ-FX Előzmény: #495769

Ezt meg tudom érteni, hogy aggódsz a pénzed miatt...

Egyébként ha a lebegő mínusz folyamatosan 16-25%, akkor a tavalyi reálhozam pont a fele annak amit publikálnak, nem?

Szerintem még nagyon friss ez a cég, de ha gondolod próbáld meg és majd számolj be róla! Köszi.

Én a quantum partner brókercégére lennék kíváncsi az xfx brókerre. Mit lehet róla tudni, mert én még nem hallottam róla...