Oldalunkon a felhasználói élmény javítása és egyes szolgáltatások elérhetővé tétele érdekében
HTTP cookie-kat (sütiket) használunk.
További információk
"Közben persze a kölcsön pénz felhasználásával hozzák a számokat"
.
A kölcsönpénzzel nem tudnak semmilyen számokat hozni, a költségvetési hiányt nem tudja csökkenteni, általában is semmi köze a deficithez...ha meg elköltik az kiadásnak számít és borul a hiány előírás.....
Igen, üzentek, és a üzenők köreiben ilyen stádiumban már érdektelen, hogy a címzettnek mi a véleménye.
Természetesen a 2104-es határidőnek egy üzenete van, pestiesre lefordítva kb." kapd be ****" Ja, és nem ez volt az utolsó ilyen " kedveskedés" . persze majd jön az agyatlan kórus, hogy milyen szemetek. pont annyira szemetek, amennyire a macska szemét, amikor a bajszát húzogató egeret előbb utóbb kivégzi.
Minden tudást nélkülöző kormányzatunk gondolta, majd jól hozzányúl a kölcsönhöz, aztán ha ők nem lesznek, majd megadja aki nyert. Közben persze a kölcsön pénz felhasználásával hozzák a számokat/ biztos vagyok benne, hogy még úgy is hazudozniuk kéne/ és Mari néni meg a fanatikusok könnyre fakadnak.
Így, hogy törleszteni kell, nem tudnak majd akkorát hazudni/ ami az ő esetükben nagy szó/
hogy ne legyenek siralmasak a számok.
Jön a szeretkezési adó, azt meg követi a népítélet.
Kb. Ennyi volt, nekik, csak még két év rombolás hátra van. Szörnyű.
"Az lehet. De a financial gang betette a kerály ágyába a levágott lófejet."
.
tette a f@szt, megvan azoknak a saját bajuk, csak taktikusan kell csinálni, előbb az EUB által követelt hiánycsökkentő intézkedéseket megcsinálni és amikor az EUB elfogadja akkor utána szépen nem kérni az IMF hitelt, és ezután meredeken esnének a hozamok...nagy HUF erősödéssel mert mindenki magyar eszközért teperne...
Eleve ha Simor valamit ajánl akkor annak vakon az ellenkezőjét kell tenni annyira be van oltva a piac ellen....
Sajnos egyáltalán nem kizárt. A kerály beáldozza a Palit, és előad egy kamu rizsát, hogy az adott helyzetben tisztelettel közvetlenül kéri újból a választók bizalmát.
"Ezzel lesz némi bibi. Az EU megint elkezd keménykedni a kerállyal. "
.
Az EU bizottság keménykedhet, de ha az EU bíróság véletlenül egy ügyben is a kerálynak ad végül igazat akkor rágyújtják az EB-re a házat, kártérítési követelések, a felelős biztosok lemondásának a követelése a legkevesebb amit kapni fognak az egész kelet EU-tól....
.
Nemtom lehet én vagyok csak olyan hülye h megnéztem a 2011-es végleges hiány adatot, meg nyílván csak én olvashattam el h milyen hiány adatot követel rajtunk az EU komoly pénzügyi fenyegetéssel 2012-ben éa 2013-ban. Ha ezek igazak akkor mi a f@sznak az IMF hitel ? Az h csökkennek a kamat felárak átlátszó kamu duma, mert az idén kell 4 yard kölcsön, ha azok magasak a piacon majd rövideket bocsátanak ki max 2 évest és megújítják sokkal olcsóbban. A HUF is akkor erősödött 300 alá amikor a nagyeszű Simort leszavazták a kamatemelésben, így lenne ez a CDS-el is, ha magunk mögött hagynánk az IMF-t végleg. Ha meg világ földindulás van és tartjuk a hiányt meg megfelelünk az EU-nak akkor úgyis kapunk hitelt meg segítséget, szal valami nagy hülyeség az IMF hitelért rinyálás meg kapaszkodás...
A 2014-es határidő egyértelműen rövid póráz. Magyarul: kapsz csontot, de akkor rövid póráz lesz. El lehet persze kóborolni, de a kóbor kutyákat időnként kilövik. Egy levadászási kísérletet már megúszott a kerály decemberben, de hát .....
Kedves Vitriol úr, amennyiben igaz, hogy az IMF 2014 -es lejáratra add csak kölcsönt, akkor a " kerály" annyira sikeresen taktikázott, mintha valaki a 4-ik pofon után kikönyörögné, hogy tökön is rúgják. Ezzel a határidővel a kölcsön az elképzelései totális csöndjét jelentené, olyan mutatók jönnének sorba egymás után, hogy a választásokra az ország leggyűlöltebb emberévé válna.
"Ha a kormány lezárja az Európai Unióval a vitás kérdéseket..."
Ezzel lesz némi bibi. Az EU megint elkezd keménykedni a kerállyal. És hát a kerály, hátán az erkölcsi nyűg Palival, vissza kell, hogy vegyen a kioktató rizsából. Az EU is tele van problémával, jobbkor nem is jöhetne nekik egy pofozógép egy mitugrász miniszterelnökkel és egy tolvaj elnökkel.
azt azért nehezebb bizonyítani, ki kivel mikor hált, és kell hozzá egy másik fél is, aki kiáll és mondja, de elképzelhető, hogy ez lesz a következő lépés....
"Biztos van a múltjában olyan amivel meg lehet kérni a távozásra."
Ha ezt megtenné OV akkor tökön rugná saját magát, mert bebizonyítaná az EU-nak, világnak amivel vádolják h hiába az alkotmányos függetlenség, ö ugyis mint egy diktátor azt csinál amit akar....szal szerintem most kifejezetten tiltott ilyet tennie, ha a zindex vagy valaki megszellőztet dolgokat tegye, de a fidesznek és a kormánynak tartózkodnia kell minden ilyentől...