Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: A természet lágy öle

Spade Előzmény: #496170

"Ezzel lesz némi bibi. Az EU megint elkezd keménykedni a kerállyal. "

.

Az EU bizottság keménykedhet, de ha az EU bíróság véletlenül egy ügyben is a kerálynak ad végül igazat akkor rágyújtják az EB-re a házat, kártérítési követelések, a felelős biztosok lemondásának a követelése a legkevesebb amit kapni fognak az egész kelet EU-tól....

.

Nemtom lehet én vagyok csak olyan hülye h megnéztem a 2011-es végleges hiány adatot, meg nyílván csak én olvashattam el h milyen hiány adatot követel rajtunk az EU komoly pénzügyi fenyegetéssel 2012-ben éa 2013-ban. Ha ezek igazak akkor mi a f@sznak az IMF hitel ? Az h csökkennek a kamat felárak átlátszó kamu duma, mert az idén kell 4 yard kölcsön, ha azok magasak a piacon majd rövideket bocsátanak ki max 2 évest és megújítják sokkal olcsóbban. A HUF is akkor erősödött 300 alá amikor a nagyeszű Simort leszavazták a kamatemelésben, így lenne ez a CDS-el is, ha magunk mögött hagynánk az IMF-t végleg. Ha meg világ földindulás van és tartjuk a hiányt meg megfelelünk az EU-nak akkor úgyis kapunk hitelt meg segítséget, szal valami nagy hülyeség az IMF hitelért rinyálás meg kapaszkodás...