az ma még meglesz, sőt, sztem sokkal több is, záróban 200 ponttal tuti felkötik
az ma még meglesz, sőt, sztem sokkal több is, záróban 200 ponttal tuti felkötik
nem is tudtam, hogy Nagypénteken nem nyitunk ki...újdonság, elkerülte a figyelmemet...
Hali,18800 buxot át kellene vinnünk ha szeretnénk vmit még csinálni fentebb...
higgadt fejjel végignéztem a dolgokat,hááááát nem tuti hogy a short lesz a jó a következő héten,reggel ázsia függvényében döntök, realizálom a pluszt ,esetlegesen egy kisebb pakkal fordulok és megpróbálom a long irányt....
meglátjuk,mert ha nem törik a támasz ,akkor biza akár pattanhat is ,és most valóban jöhet egy SC, akár mondvacsinált hírre is
Olvasom a masik hozzaszolasodat is, az IMF-el kapcsolatosan nem a konkret targyalas a problema, hanem a bizonytalansag, a menetrend. Ha ez megvan, akkor a vegen a papir alairasa mar csak formalitas.
A lemaradast en ugy ertettem, hogy bar USA 13000 felett van, es meg is tartotta a szintet, EU kozben lefele vette az iranyt.
Termeszetesen en is erzem, recseg a tamasz, ezert is vannak benn a stoppok. Velemenyem szerint egy IMF megallapodas meghozna a kivant korrekciot.
Jo cikk lenne ez, ha a cikk vege nem egy masik cikkre mutatna, ami meg nem tul pozitiv. Hetfon kiderul ki mit lat benne.
az első szalmaszál
de én szkeptikus vagyok evvel a cikkel kapcsolatosan,olyan szenzációvadász ,újatmondaniakarok cikknek tűnik
én ezt nem értem :) mindig az a fő érv hogy "lemaradtunk " :)
dehogy maradtunk le ,sőőőt :)
nézzd meg a nyitóoldalon az indexek százalékos összehasonlítását a grafikonon ......
... na??? ugye nincs is lemaradva a bux :)
az IMF,az pedig nem konkrét tárgyalásról fog szólni ,ahogy én vettem ki a hírekből,előzetes ,megbeszélés,hidd el ha lenne konkrétum azt angol tréderbarátaink már lereagálták volna
az pedig hogy a magyar rv-k igy viselkednek egy ilyen optimista szentimentben,némiképp sejteti az elkövetkező mozgást hangulatromláskor
szerintem van még lejjebb,most támasz ,de ez nagyon recseg,egy esetleges rosszabb usa zárás elintézheti a bux jövő hetét, és ne feledjük el messze még a zárás,a legmeghatározóbb az utolsó óra lesz ,
hamarosan kiderül
USA meg mindig jol megy. Elobb utobb valaki eszreveszi, hogy lemaradtunk, es akkor rantanak rajtunk egy nagyot.
Jovohet eleje, Fellegi IMF-nel. Ha utana tennenek egy kozos nyilatkozatot, nos :D par "ketsegbeesett" longos kollega, velem egyutt tudna neki orulni. USA-ban szepen megveszik az esest, bar az a baj, hogy tegnap is megvettek, es mire mentunk a nyito utan, semmire. Az az egy rossz USA adat talan nem kellett volna, 100 pontos azonnali bukot hozott. Amivel neki vagunk a hetfonek, MOL, OTP, Hati tamaszon, Richter log csak ki, de 38900-ig meg van ter felfele, es ha az elemzok nem tevednek nagyot, meg azon is tul. Minden adott egy meretes pattanashoz. Szoval mint mondtam, egy jo Fellegi fele kommunikacio kell, kulonben baj lehet (lesz).
Ennek longokon ülve örülnék is, mire alapozod ezen állításodat?
500-ra szűkült a kt, a 200 napos egyelőre erős támaszt nyúj a bux-nak, ez így most shortra sem annyira jó lehetőség szvsz. Persze a magasan nyitottakat nyugodt szívvel lehet tartani, de azért ezen a ponton újabbakat biztosan nem mernék egyelőre nyitni. Jövő héten meglátjuk, lehet hogy a hati jobban tudja előre a forgatókönyvet mint a promt.
meg lesz is még.
no, richtert, telekomot felkötötték azért.
jó hétvégét, hétfőn folytatjuk
azon vagyunk :-))
Ja : A ma esti felkötés érdeklődés hiányában elmarad ,és lekötés lesz belőle !
úgylátszik mikor túl egyértelműek a játékszabályok a nagyok megfordítják egyből...
longot a bét-en? ...Ti úgyis olyan rossz véleménnyel vagytok a Bét-ről, hogy szerintem longot csak nullán nyissatok....úgyse ér egyik papír se semmit, úgyis eshetne még 3-5000 pontot és akkor is túlértékelt lenne....long nem áll jól nektek...nyektessétek csak a shortot...