Beragadt a KBC?
Most értem csak gép elé, beszarás, ami ennél a cégnél megy.
Bottal se piszkálom, amíg nem töri a trendet, ha valakiben az utóbbi 6-8 hónap után még volt bizalom a cég iránt, szvsz az most elszállt végképp.
Brutál, tavaly még azt hittem, az 5500-as nagy pakk vétellel megfogtam az Isten lábát, ha nem vágom ki (mert hetekig nem tudtam volna figyelni ker. időben), már azzal is feleztem volna.
Kemény. Nem irigylem azokat, akik magasról vannak beragadva. Csúcshoz képest kinéz egy hatodolás...
Hihetetlen, akartam venni 2 200-on, de már nem vagyok benne annyira biztos. Persze, emlékszem, amikor oti 1 400 alatt volt, akkor is sokan nem vettek, mert várták a 600-at. No, mindegy, én veszek 2 200-on aztán 1 800-on (ha lesz annyi), aztán elteszem az unokáimnak:)
goodwillt ha csak úgy leírják, akkor
a sajáttőke lett volna vagy 3m EUR.....
könyv szerinti érték pedig 350HUF:::::::
mivel a kamatfedezet 0.82 szerinted.....
Ebitda nőtt 0.2m EURral, komoly.....
Ez a lényeg:
Although the huge dicline on the net income line is disappointing, the
overall changes show a better picture of the firm’s operation. Operating
results are better with discontinuing effects are out from the upper lines.
For the future, investors should concentrate on the continuing results, but
short term effect will probably be a negative reaction.
Tehát a befektetőknek a fényes jövőbe kéne nézni, de sokkal valószínűbb, hogy tovább abálják az árfolyamot. Szerintetek ha nincs miből kifizetni a kötvényeket, akkor mi lesz? Költői kérdés.
az átlagoshoz képest 4x-es forgalommal -8%-on áll a részvény. Ezt egyelőre nem nehéz olvasni...
Rivotril, hogy fordítsuk ezt le saját helyzetünkre? Mit olvashatunk ki belőle szerinted?
Makkra hamarosan felezi a pénzét, 4k-n bevásárlók is benézték.Mit tud ez a cég,hogy ennyi embert megvezet?
ennyit arról a téves mém-röl, h. az alapok mennyivel intelligensebbek, mint ti, egyéni spekulánsok. Nem baj, hogy 3500-as átlagárral simán össze lehetett volna piacról is gyüjteni azt, amit 4000 Ft-ért vettek...
Mennyiség Ár
70 2.750
300 2.726
225 2.725
140 2.722
25 2.720
Legjobb 5 eladási ajánlat
Ár Mennyiség
2.780 10
2.785 40
2.786 43
2.788 22
2.790 20
Én is nagyon el vagyok kenődve... Az a szomorú, hogy valakinek jó volt ennyiért is eladni a 4400 db-ot, de valaki meg jónak tartotta megvenni. Most ez biztató vagy elkeserítő? Nem ezzel kéne most foglalkoznom, de nem bírom bezárni a real-t...francba
Én már nem hiszek benne..
Most volt egy kötés, 4400db 2755-ön...
Iszonyat ellenállási szintek épülnek felfelé.. :(
Figyeljétek meg, ez a szél (ami most kint dübörög) hozza a + változást::)) Tényleg ezt szeretném!