A cselgáncsozókat és a súlylökőket nem vállalom.
A cselgáncsozókat és a súlylökőket nem vállalom.
"Lenyúlni meg nem merem, mert akkor életem végéig kapom a kiemelt fizetést, autót, testőrt, titkárságot."
és persze ott lenne a teher h dugnia kéne a fiatal sportoló lányokat is :)
"Valóban a teljes génállományt tekintve nem különbözünk számottevően még az afrikai négustól sem,"
.
egyben különbözünk a négusoktól és ez bizony elég érdekes következtetésekre adhat okot, mégpedig abban h az eu és ázzsai rassz tartalmaz neandervölygyi géneket, magyarul az öseink dugtak a neandervölgyiekkel....míg az afrikaiak nem.
F@sza, mondjak pogit ami átírja ? Nem mondok :)
Van ahol használnak ilyent és van ahol nem (a fentiek miatt nagy értelme nincs) , de nekem is b@szott már rá ismerősöm plagizálásra...
http://nol.hu/kulfold/schmitt_lemondasat_varja_a_vilag
"Van mém, amelyik szerint az államfő sumákum laudéval szerezte meg tudományos fokozatát."
A sárga irigység, hogy nem én találtam ki. Lenyúlni meg nem merem, mert akkor életem végéig kapom a kiemelt fizetést, autót, testőrt, titkárságot.
jajj
Bocs berakta 3x, ezért töröltem.
Uff.
Amit leírtál szintén egy csúsztatás, ha nem is szándékos. Ugyanis sosem a teljes genetikai anyagot vizsgálják, hanem hypotézis-szerűen kijelölnek egy genetikai markert ( azaz a genom egy jellegzetes részét, vagy a mitokondrialis genom egy részét) és annak a gyakoriságát hasonlítgatják össze különböző területek népességében. Valóban a teljes génállományt tekintve nem különbözünk számottevően még az afrikai négustól sem, de még a csimpánztól sem. De az egyes markerek gyakoriságát nézve, és azt térképeken különböző színekkel jelölve egyből látszik hol vannak genetikailag közelebb álló rokon népek. Az más kérdés, hogy Ukrajnában, Szlovákiában, romániában, Horvátországban már sokszor nem is magyarul beszélnek. Jó példa még a bulgárok, akik kb 1200 éve egyszerűen nyelvet váltottak, pedig mégsem szláv népcsoport, hanem a magyarhoz közel álló török, de méginkább hun népcsoport. Erdélyben, Kárpátalján, és Ausztria keleti alföldi részein pedig nem germánok, meg szálvok, románok éltek először és nagyobb számban, hanem avarok, majd magyarok. Ezért nem véleltlen a nagyfokú "genetikai hasonlóság", pontosabban a markerek gyakoriságának a hasonlósága..
A honfoglalás után és az Árpád korban hol is voltak Mo. határai? Nézd meg hol is van a Lajta, illetve tudod-e, hogy a Bécsi erdőnél kezdődött a nyugati gyepű. Árpádék bejövetele előtt a régészeti leletek szerint már a 600as évek elejétől antropológiailag és kultúrálisan is "magyar fajú" népek lakták a Kárpát medencét. A leletek Regensburgtól kezdve kerültek elő. Még fontosabb, hogy rengeteg mellkeresztet is találtak, de nem a római-katolikus mellkereszteket, hanem keleti jellegzetességekkel bíró keresztény jelképeket. Őket hívják manapság korai és késő avaroknak. De sok olyan vélemény is van, melyek szerint a magyar fajú és nyelvű népek őshonosak a Kárpát medencében, csak hol szkítáknak, keletebbre régebben pártusoknak, hol avaroknak, majd maygaroknak hívták őket. Régészeti leleteik mind egy tőről fakadnak, és mindig különböznek a közelben sokkal rikábban előforduló germán és szláv sírok régészeti leleteitől, jól elkülöníthető tőlük. Hasonló leletek sokasága kerül elő az Ukrán sztyeppékről, a Kaukázus északi lejtői mentén, de még a Krím félszigetről is. Ezekkel csaknem szó szerint összecseng a Képes Krónikából kiolvasható térténetünk, a népmeséink, népművészetünk, helyrajzi neveink, és maga a magyar nyelv: szóbokraink logikája, ragozó nyelvünk, szólás mondásaink, balaldáink. Ezeket keleti irányban egész a Tarim medencéig élő belső ázsiai népeknél számos helyen megfigyelték, gyűjtötték.
Disszertáció komolyabb, mint egy szakdoli és megelőzőleg is több energiába kerül. Ergo azt is vizsgálják.
Én a védésen 40 percet beszéltem, de elvielg 20 a keret. Ha a SW talál vmi gyanusat, azonnal visszaadják a szakdolit. Több ismerősömet is elkaszálták emiatt...
http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=535661
"Információink szerint a köztársasági elnök lényegében a legegyszerűbb kérdésekben is döntésképtelenné vált, tegnap este óta a Terrorelhárítási Központ (TEK) szakemberei irányítják az államfő lépéseit."
Kommandósok intézik a Pali nőügyeit is?
"Lapunk úgy értesült, hogy már a szöuli konferenciáról való hazaérkeztetését, Schmitt hermetikus elzárását is a TEK illetékes parancsnoka rendelte el, Schmitt tudta nélkül. A Lufthansa gépének "csápra" érkeztetésének megtiltásáról, azaz a távoli betonon való leállításáról, és a védett személy "kimenekítéséről" sem az elnök, sem hivatala nem értesült korábban."
Olyan, mint amikor a kis úttörők átkísérték a vak nénit a másik oldalra. Pedig nem is akart átmenni. Akkor most a Pali kvázi aranykalitkába van zárva?
Remélem ezt nem komolyan írtad.Csak úgy április egyhez közeledve humorként.....:-)))
Nem tudom ki honnan jön de az általam olvasott genetikai vizsgálatok alapján a magyarság genetikailag nem különbözik számottevően az osztrák-szlovák allomanytol és általában véve is igen erős a hasonlóság a környező népek és a magyarok között
Az állampolgárok joggal várják el, hogy az ország első emberének, legfőbb közjogi méltóságának makulátlan legyen az életpályája. A schmitti nem az. Vannak kis bűnök, meg nagyok, elévülők és nem elévülők. De nehogy már SP esetében az elévülést hozzuk fel mentő körülménynek! Szánalmas ez, a "méltóság" azt kívánná, hogy azonnal mondjon le.
Bárki mondhatja ezek után: ja, ez az államelnökük, akkor ezek a magyarok egy simlis szar banda. Legalább ne ezt tennénk a kirakatba.
aztán vannak a grantek, amelyekből a prof egyeteme kapja a nagyobb részt és ebből is kapnak a research assistent diákok ezért is érdemes bevenni őket
ezekre a prof már kész de nem publikált eredményével pályázik sok esetben így tutti sikeres lesz a kutatás
van egy másik szint is az okosabbak azzal élnek, prof cikkeibe bemásznak mint társszerzők, más eredménye megvétele
Ahogy kihal az a generáció, valószínűleg az Akadémián is rendszerváltás lesz végre. Lehet mégis a Képes Krónikának lesz igaza. A genetikai statisztikai vizsgálatok nagyon ezt mutatják.
"tévedsz, egyetemen külön szoftver van rá, ami elemzi a dogát és hasonlítja össze a neten elérhető cikkekkel."
.
és miben tévedek ? MIt cáfol ez? különösen amikor azt állítom a tudás számít meg az öszefüggések értése, ami fejben van és nem az amit leírtál. Mert software van arrai is h bármilyen szöveget átír h ne minősüljön plagizáltnak. Ezért mondom h nem a szakdoli számít az csak azért kell h mégis legyen valami megfogható amire hivatkoznak h na ez az, de nem az képviseli az értéket, hanem a védés képviselné csak abba meg sz@rnak bele meg nem fizetik meg így nincs idő se rá...