egyébként eddig anyit estek, amennyit múlt pénteken és ehét hétfőn emelkedtek..
egyébként eddig anyit estek, amennyit múlt pénteken és ehét hétfőn emelkedtek..
Érdekes hogy támasz felett sem úgy tűnik hogy kelendő a buxilong..
hát megindultunk lefele megint...
jelentem USA -ban esésben egy kicsit nőtt most a forgalom.
nagyon töréshatáron van a dolog,az indikátorok amiket nézek most érték el azokat a szinteket amiket longos szmpontból nem illene törni,de eddig nyoma nincs a pattincs legapróbb jelének sem
ez eddig morzsolódás volt,de könnyen lehet belőlle egy kiadós heves esés
én ma buxot 18500 alá várom ,hatit pedig 19,1 alá
No úgy nézem miattam meg is indult..lefelé! :D
miattad nem tud megint esni a magyar piac:DD
amúgy én még tartom...most jön még egy lefele kör..öveket becsatolni (?)
meg sírnak rínak a benzinárak miatt..pedig átszámolva forintra, meg fizetésre...annyi a benzin náluk mint nekünk 20 forint. most számolgattam éppen.
Shortot zártam és megvettem ezt a 18500 as támaszt...
szvsz ez az adat pont jó nekik...a fontosabb adat annyi lett, amit vártak...a másik meg fenntartja a qe3 reményét...
azért én nem sajnálom őket.....van ott munka, jobban is fizet, mint itthon, vagy Európában...ingatlan, autó, üzemanyag...minden olcsóbb....amiért mi dolgozunk, a fogpiszkálót nem vennék ki a szájukból.....
igen annyi csak elírtam. hát nagy ország...és ilyen kis változás miatt is idegesek..mert a képzeletbeli 400.000 -es munkanélküliség felé tartanak megint. és ha a fölé nő akkor már hivatalosan be szokták ismerni hogy a gazdaság stagnál vagy zsugorodik, szóval ezért a riadalom.
és ez ráadásul csak az e heti új munkanélküliek száma..a rendszerben nincsenek benne azok akik már olyan régen vannak munka nélkül hogy feladták a keresést..szóval ezek ilyen össze hazudott adatok, a tényleges helyzet ennél mindig sokkal rosszabb.
nálam csak 11ezerrel, a várthoz 8 ezerrel....röhej...még nálunk se lenne nagy dolog....1 kis gyár bezárása...
gdp annyi lett, amennyinek várták....most xaros 8 ezer ember miatt fossák össze magukat egy 280 milliós országban?
két semleges hír jött, a munkanélküliség lényegesen rosszabb lett 12.000 -el roszabb
hát igen...de 20 perc múlva itt vannak az adatok, az majd felpörgeti a menetet.
határidőben 19.400 az ellenállás, ma visszatesztelheti ( már meg is volt 19.320 körül)
lefele támasz 19.050
lefele 18.100
majd 17.750 a támasz
lefele trend indulhat, szerintem indult is ma.