Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: .

#495162 Borska Előzmény: #495160

19 alatt kéne zárnunk ma egy nagyobbacska öntéssel,akkor csökkenne a felhúzás esélye,mindenesetre én lejjebb húztam a stoppokat,mátol profitvédők,mert ha egy összenyomott rugó pattanik,akkor az nagyot szól,600pontot pedig nem akarok visszaadni a piacnak

#495160 BudFox Előzmény: #495143

még ráadtam 19.290 -en egyet.

forint gyengül, németek esnek, angolok esnek, franciák esnek, olaj esik, arany esik.

#495153 BigRabbit Előzmény: #495149

Igen. Ehhez mondjuk a fotargyalonknak be kene jutni az IMF ajtajan, es videofelvetelekkel bizonyitania, hogy ott volt, majd az IMF-nek is alatamasztania, es mondani legalabb 1 jo mondatot. Akkor lesz forgalom. Chikannal keszult interju nagyon szepen megfogalmazza az IMF jelentoseget:

"Lehet, hogy fafejűség, de a piacok ragaszkodnak ehhez a megállapodáshoz, még akkor is, ha az esetleg technikailag nem fog szerepet játszani. Viszont mi demonstráljuk vele az együttműködési szándékunkat, a pénzvilág pedig azt, hogy befogad minket együttműködésre. Ha ez megtörténik, akkor alacsonyabb hozam mellett tudunk kötvényeket, állampapírokat kibocsátani, és ezáltal finanszírozni a gazdaságot, lehet csökkenteni a költségvetési hiányt, és a pénzt növekedésre fordítani" - fogalmazott.

#495142 BigRabbit Előzmény: #495134

Japp, ellenallas felett veszek kicsivel 19100 kornyeken, 19000 alattra stoppok beteve. Vagy bejon vagy nem. Ha mar kilenges, lengjen ki de istenesen felfele :D Ma huzos napom lesz, nem tudom nezegetni, majd benezek delben, este. Sikeres kereskedest mindenkinek.

#495134 BudFox Előzmény: #495010

majd USA, meg DAX mutatja az irányt... minden nagyobb hullám olyan volt eddig hogy tele volt sok kis apró mindenféle kilengésekkel. olyan sosem lesz úgysem hogy egyfolytában egy irányba megy minden.. akkor túl egyszerű lenne pénzt keresni.

#495071 Fornit Előzmény: #495010

Előző negyedéves záráskor is épp esésben voltunk.

Az azelőttinél is mol kivételével minden minuszban zárt.

Ez az első 1/4 év amúgy is brutál jó lett %-osan. Nagy dolgokra nem számítok.

#495046 BigRabbit Előzmény: #495021

Legyen egyszer nemugy, de ne most az egyszer :D USA most epp felfele megy. Spanyolok elokeszitik a kiigazitast, ma mar jott egy cafolat is az IMF hitelrol, holnap korrigal EU :D majd fel, mert hozaras. Ez az en optimista elvarasom a piactol :D Viccet felreteva, azert a 19000 nehez falat lesz attorni, fokepp ilyen forgalommal. Undorito is lenne, ha felfele nem ment alacsony forgalommal, de lefele 200 naposat meg mindent torni tudna. Bar csoda piac a magyar piac, szoval...

#495010 BigRabbit Előzmény: #495002

19100-ig lemehet, max. De onnan cuppanjunk fel de izibe, kulonben zabos leszek. Richter tamaszon, OTP tamaszon, MOL a necces, az meg mehet sajna lefele, aztan pattanjon minden fel. Hozaras jon. Negyedeves zarassal egyutt.