Nagyobb forgalom van ma a hatiban mint Mol-ban...
Shortban vagyok...19300 ra beállt egy marék kisbüfi venni összesen 160 kontival,komoly támasz....ehhh.
Most amúgy merre forgolódsz? Otp-t lehet hogy leverik 740-750 közé.
Cirka 40 kontival tépnek rajta fel 50 pontot...agyrém.
Megvágnám mint a friss kenyeret :D
Amúgy érdekes hogy csak maszatolás van lefelé is,bár kinn sincs akkor zakó...felfelé sem sikerült menni,remek a kereskedési lehetőség..
maximum oldalazást tudok elképzelni már idénre....hír : célpontba került Spanyolország, görögországban mentik a bankbetéteket, régebbi hír volt hogy portugália jutott a tönk szélére..
nem lesz itt már semmiféle rally szerintem....de azért felkészülni egy Stop -al fel lehet.
Sajnos rosszul. Aki jol hazudik, annak a hazugsagara nem jonnek ra. Ha valaki rosszul hazudik, akkor a megtepazott szavahihetoseget nagyon nehez, neha lehetetlen visszaszerezni. Ertem en hogy politika, de azert megis.
hát persze..ORbánék már többször átverték ilyen hírekkel a befektetőket - nem is rosszul, teszem hozzá - úgyhogy most inkább kivárás van....előbb tuti biztos kézzel fogható dolgok, majd utána cselekszünk - szisztéma.
Meg valami:
Es Fellegi USA-ba megy. Ami hirre repulhetnenk, csak kb senki nem ugrik ra a hirre, mint a cikk is mondja, amig meg nem erositik odakinn is. Legutobb ugy elcsesztek a szavahihetoseguket ezzel a talalkozunk, nem talalkozunk, mi lesz dologgal, hogy amig az IMF nem erositi meg, hogy tenyleg WC-n volt a magyar kormany, addig senki nem hiszi el, hogy szart.
2 milliard alatti forgalom. Ultraszar. Semmi kovetkeztetest nem vonok le a mai nap, hagyom az egeszet, EU is pattog ide oda, nemetek sem tudjak mit akarnak, tegnap Mol esett meg Richter (utobbi undorito modon), ma OTP gyengelkedik. Holnap talan mind3, vagy mind3 megy fel :D Katasztrofa. Persze alacsony forgalom mellett is elbukhatom a penzem, de azert ez tenyleg a vicc kategoria. Este benezek.
A forgalom v.mi elképesztően szánalmas a bét-en, ilyen likvidítás mellett nem is lehet normálisan kereskedni.
Legszívesebben mihez kezdenél vele? :-)
Én tartom egyelőre a longokat, pedig elképzelhető hogy nem láttuk még a piac alját ma. Szvsz a héten még nyerővel elfogom passzolni, ha nem is a zsírosabbik fajtából. Mol egyelőre talán kieste magát, Otp idáig nem tragikus, Richter-rel azt csinálnak amit akarnak, Teló szvsz hamarosan meglódul fölfelé. Hogy ez a bux-ra vetítve mit jelent lehet találgatni, szvsz ott is min. egy pihenőnek/korrekciónak kéne következni. Hatiban szintúgy.
Ez a 750 pontos kt felettébb baxa a csőrömet...
Én berajzoltam magamnak óráson egy csökkenő csatit aminek pont az aljáig mentünk le. Most vagy alámegyünk és megindul egy nagyobb lendületű esés, vagy min. jön egy korrekció fölfelé.
én meg remélem, hogy nem.....bét-nek már a március is szar volt, január volt utoljára emelkedő