En is, de ilyen forg. mellett nem merem. Raadasul multkor is 400-rol fordult.
En is, de ilyen forg. mellett nem merem. Raadasul multkor is 400-rol fordult.
No asszem a 18800 as buxnak most reszeltek teljesen...
Nekem maradt még figyelmetlenségből 959-es adagból 5K (meg is lepődtem tegnap). Most még ráadtam. Szűk stop, oszt meglátjuk...
Egyelőre nagyon 2 esélyes a dolog. Legszívesebben orrvérzésig erőltetném a shortot, ugyanakkor minden nagyobb papírban, bux-nál, hatinál 50-es mozgó alulról keresztezte 200 napost, és még az 50 napos sem esett el szignifikánsan. Ebből akár az is kisülhet, hogy pár napig alámegyünk, majd szépen visszahúznak minket újfent, és indulhat egy újabb felkör. Meglátjuk.
Mutatom a nagyobb fordított fej-vállat, ami az előzőnél volt nagyobb.
http://postimage.org/image/aimprfctx/full/
itt el tudok képzelni egy hasonló elliottot, mint amit a képre raktam sárgával. Szerintem tartható minden long, stop ez a fej-váll nyakvonala alá.
Az tuti. Ezen a piacon vannak, szoktak lenni, es lesznek is :D Bepakolok egy stoppot. Legutobb hulye voltam hogy 19900rol kivettem, mikor 20000 felett volt. Sebaj, az ember tanul a hibajabol.
lezárva az összes közbenső, két alsó marad nyitva.
Ma nem tudom figyelni az eseményeket, csak néha bequkkal.
Yo reggelt!
Ma nem tudom követni, sok dolgom van, de dobok majd fel egy órás felletti chartot.
18800fölött szerintem nem kell temetni a longot, alatta gondolkodj el, ha esünk és elhagyjuk le 200napos mozgót.
Sokadszor fog ez az 500 18800 magasságába,igazából most sem törtünk le,úgyhogy Te a felpattincsban én a letörésben bízok :D
Jelen esetben nem vagyok meggyőződve arról, hogy mindenáron tartani kéne a longot, ha őszinte akarok lenni, akkor több érv szól ellene mint mellette. Nagy feltámadásra nem is számítok, csak egy gyenge próbálkozásra. Stoppot tegyél be szvsz, lehetnek még meglepetések a mai napon.
Teneked mostansag bejonnek ezek a fordulasok :D Remelem igy lesz most is :D
Reggel meg nagyon gondolkodtam hogy zarok minden longot hatiban es reszvenyben is, meg pozitivban. Most megint nem tudom mi a szitu. Alszom ra egyet, vagy dolgozom par orat megallas nelkul, es visszanezek. Igazabol ha 650-700 felett zarnank, akkor marad a long, egyebkent felejtos, mert lebukhatunk 19100-ig, vagy ala is.
Jó reggelt! Részemről longok tartva, most vagyok kb. nullában velük. Számítok egy kisebb emelkedésre délután. Stoppot mindenesetre berakom nehogy meglepetés érjen.
Futikat is sikerült reggel óta +0,5% ba buzergálni...
Én sem zártam a shortokat a magas kt miatt. Promp bux emelkedett nyitástól kb 10-18 pontot, erre a hati 100-at...
Ejj,hogy 700 feletti kamatra is hősködik a vevő...ma vajon ki lesz a bét megmentője?