Igen, csak illett volna már magától ,abban a pillanatban, hogy kiderült elhúzni a francba, és nem megvárni, amíg kikényszerítik...lúzer, gumigerincű majom
Igen, csak illett volna már magától ,abban a pillanatban, hogy kiderült elhúzni a francba, és nem megvárni, amíg kikényszerítik...lúzer, gumigerincű majom
ezért ragaszkodik Pali annyira a " poziciójához "
http://hirszerzo.hu/hirek/2011/5/31/20110531_koztarsasagi_elnok_ketharmados
nem semmi javadalmazás,egy bólogató rugónyakú kutyapozicióért amit annó a wartburgok hátsószélvédője elött lehetett látni.....
A kerálynak most már kellemetlen nyűg a Pali. Bunyóban van az IMF-EU duóval, szomszédos országokkal is. Mondhatja, hogy magyar érdekeket véd. De egy csaló köztársasági elnök szimultán védelme erősen gyengíti az érvrendszerét. Olyan a parti állása, hogy be kell áldoznia a Palit, ha legalább döntetlenre szeretné kihozni az IMF-EU elleni partit.
A beáldozásnak van egy kompromisszumkészségi üzenete, amelynek a BUX-ra jó hatása lehet. Ha a beáldozás elmarad, annak durva következményei lesznek.
Ez a dolog mar a bukasahoz vezetett. Minel elobb belatja, annal jobb lesz mindenkinek. Ma az egyetem rendkivuli ertekezletet tart, ha ok dontenek, hogy visszaveszik a doktorijat, akkor az meg rosszabbul fog kijonni (szamara). Van az ugy, hogy fel kell tudni allni a pokerasztaltol, es azt mondani, ennyi volt. Nagyon jo cikk. Az a szitu, hogy mar nem szamit ki mit mond, ez mar elvi kerdes.
"A Magyar Nemzet lemondásra szólítja fel Schmitt Pált"
A kerály elküldte a selyemzsinórt a Palinak
Ez így nem igaz, bár nem ő volt a húzóember:
Hehe, akkor itt halt be a megerto enem :) Viszont nem is ez a lenyeg, kirivo ugy miatt nem altalanositok, es a doktorinak a szememben ezutan is tekinteje lesz.
Hehe, akkor itt halt be a megerto enem :) Viszont nem is ez a lenyeg, kirivo ugy miatt nem altalanositok, es a doktorinak a szememben ezutan is tekinteje lesz.
"nem ez volt a lgfontosabb, hanem a sport, es a ketto egyutt nem megy"
A nőügyeket kihagyta. A családról már nem is beszélve.
"A kerdes csak az, hogy nyomas alatt volt-e, hogy kell neki az a papir, vagy nem."
Milyen nyomás alatt volt? Géppisztolyt szegeztek rá?
Megmondom oszinten, egy kirivo eet nem valtoztatja meg nalam az osszkepet. En is egyetemet vegeztem, jo par doktort ismerek, es felnezek rajuk. Meg a masik, hogy valahol megertem Pali bacsit is, neki ugyanis akkoriban nem ez volt a lgfontosabb, hanem a sport, es a ketto egyutt nem megy. Mindenhol 100%-ot nyujtani nem megy, es szerintem jol valasztott, mre helyezte a hangsulyt. A kerdes csak az, hogy nyomas alatt volt-e, hogy kell neki az a papir, vagy nem. Mert ha nem, akkor revidialom a velemenyemet (akkori idokben nem minden ugy volt mint manapsag ugyanis). (No, a megerto enemet hallottatok)
igen jeles:)...és ő pedig felveheti a Fick Paul nevet.....
ez egy gyalázat....jómagam is cum laude minősítésű egyetemi doktorátussal rendelkezem, keményen megdolgoztam érte, több évet kutattam itthon és külföldön....az apám, aki közel van a 80-hoz, az "előző" rendszerben pártonkívüliként 30 évesen műszaki szakirányú egyetemi doktor, 50-en túl akadémiai nagydoktor lett....így vannak saját tapasztalataim is, de mivel apám egyetemen oktatott, később opponensként is tevékenykedett és így láthattam és hallhattam tőle, hogy mindenki keményen megdolgozott a címért...az ilyen macskajancsik orosz egyetemekre mentek, ott dívott az ilyen módszer....sajnos a magyar nyilvánosság ennyit tud, németeknél zu Guttenberg kevesebbért bukott 1 hónapon belül....
Ötös ...:)
Titkos keplet :D
Ph+D = (Ctrl+C) + (Ctrl+V)
Forras: http://index.hu/tech/2012/03/27/schmitt_pal_a_kiapadhatatlan_viccforras/
Idáig kegyenc volt. De ha ezek után elmegy egy iskolába és a szorgalmas tanulásról papol, már az alsósok is beszólnak neki.