Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Selyemzsinór

#495126 Euroman Előzmény: #495123

Igen, csak illett volna már magától ,abban a pillanatban, hogy kiderült elhúzni a francba, és nem megvárni, amíg kikényszerítik...lúzer, gumigerincű majom

#495124 Arsene Lupin Előzmény: #495119

A kerálynak most már kellemetlen nyűg a Pali. Bunyóban van az IMF-EU duóval, szomszédos országokkal is. Mondhatja, hogy magyar érdekeket véd. De egy csaló köztársasági elnök szimultán védelme erősen gyengíti az érvrendszerét. Olyan a parti állása, hogy be kell áldoznia a Palit, ha legalább döntetlenre szeretné kihozni az IMF-EU elleni partit.

A beáldozásnak van egy kompromisszumkészségi üzenete, amelynek a BUX-ra jó hatása lehet. Ha a beáldozás elmarad, annak durva következményei lesznek.

#495123 BigRabbit Előzmény: #495119

Ez a dolog mar a bukasahoz vezetett. Minel elobb belatja, annal jobb lesz mindenkinek. Ma az egyetem rendkivuli ertekezletet tart, ha ok dontenek, hogy visszaveszik a doktorijat, akkor az meg rosszabbul fog kijonni (szamara). Van az ugy, hogy fel kell tudni allni a pokerasztaltol, es azt mondani, ennyi volt. Nagyon jo cikk. Az a szitu, hogy mar nem szamit ki mit mond, ez mar elvi kerdes.

Re: nincs cím

#494754 BigRabbit Előzmény: #494741

Hehe, akkor itt halt be a megerto enem :) Viszont nem is ez a lenyeg, kirivo ugy miatt nem altalanositok, es a doktorinak a szememben ezutan is tekinteje lesz.

#494752 BigRabbit Előzmény: #494741

Hehe, akkor itt halt be a megerto enem :) Viszont nem is ez a lenyeg, kirivo ugy miatt nem altalanositok, es a doktorinak a szememben ezutan is tekinteje lesz.

#494751 BigRabbit Előzmény: #494741

#494741 Arsene Lupin Előzmény: #494736

"nem ez volt a lgfontosabb, hanem a sport, es a ketto egyutt nem megy"

A nőügyeket kihagyta. A családról már nem is beszélve.

"A kerdes csak az, hogy nyomas alatt volt-e, hogy kell neki az a papir, vagy nem."

Milyen nyomás alatt volt? Géppisztolyt szegeztek rá?

#494736 BigRabbit Előzmény: #494677

Megmondom oszinten, egy kirivo eet nem valtoztatja meg nalam az osszkepet. En is egyetemet vegeztem, jo par doktort ismerek, es felnezek rajuk. Meg a masik, hogy valahol megertem Pali bacsit is, neki ugyanis akkoriban nem ez volt a lgfontosabb, hanem a sport, es a ketto egyutt nem megy. Mindenhol 100%-ot nyujtani nem megy, es szerintem jol valasztott, mre helyezte a hangsulyt. A kerdes csak az, hogy nyomas alatt volt-e, hogy kell neki az a papir, vagy nem. Mert ha nem, akkor revidialom a velemenyemet (akkori idokben nem minden ugy volt mint manapsag ugyanis). (No, a megerto enemet hallottatok)

#494677 Euroman Előzmény: #494671

ez egy gyalázat....jómagam is cum laude minősítésű egyetemi doktorátussal rendelkezem, keményen megdolgoztam érte, több évet kutattam itthon és külföldön....az apám, aki közel van a 80-hoz, az "előző" rendszerben pártonkívüliként 30 évesen műszaki szakirányú egyetemi doktor, 50-en túl akadémiai nagydoktor lett....így vannak saját tapasztalataim is, de mivel apám egyetemen oktatott, később opponensként is tevékenykedett és így láthattam és hallhattam tőle, hogy mindenki keményen megdolgozott a címért...az ilyen macskajancsik orosz egyetemekre mentek, ott dívott az ilyen módszer....sajnos a magyar nyilvánosság ennyit tud, németeknél zu Guttenberg kevesebbért bukott 1 hónapon belül....

#494542 Arsene Lupin Előzmény: #494534

Idáig kegyenc volt. De ha ezek után elmegy egy iskolába és a szorgalmas tanulásról papol, már az alsósok is beszólnak neki.