Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mai italajánlatunk

Re: nincs cím

#494681 Bendeguz Előzmény: #494669

Jó a kérdésfelvetés! Én se értem, de úgy látszik ez a trend. És elég jó borokat aláznak meg ilyen eljárásokkal. Ki tudja, talán ez is kötelező EU hülyeség...

az mióta divat, h minősé…

#494669 _pda_

az mióta divat, h minőségi bort, (már ha annak lehet nevezni egy Bock Villányi Rosé-t) csavaros kupakú üvegbe palackoznak?

ennyire drága a parafa? v. trend?

Re: sütőtök pálinka

#492185 Fornit Előzmény: #492178

Akik fizetnek a polcrakerülésért bejutnak. Szemmagasságban a legdrágább a hely. :)

#492023 Bendeguz Előzmény: #491400

Ez Pécsen a kedvenc borozóm: http://www.tukeborhaz.hu/borkostolo.html

A honlap még nagyon kezdetleges. A helyet a Metro (áruház) korábbi főborásza vezeti, hozzáértő szaktekintély és kiváló vendéglátó.

Érdemes Facebook-on lájkolni a friss infókért, speciális programokért:

https://www.facebook.com/pages/T%C3%BCke-Borh%C3%A1z/124562794226919

Ha Pécsen jártok, ezt vétek kihagyni! A környék legjobb borait egy helyen tudjátok végkóstolni :)

#491400 KawaBazsy Előzmény: #491377

Én meg vettem egy kis üveg Unicum Next-et, s annyira ízlik, h minnyá elfogy.. vmiért ezek a gyógynövényes cuccok jönnek be tisztán.

Re: bulvár

#489084 KawaBazsy Előzmény: #489070

NEEEEEEEEEEE!!!! Ha Csoki csak egy fél nappal előbb is megkapja, akkor abból nem iszunk..!! :-)))

#489070 kerikoma Előzmény: #489062

Lehet postán elküldöm Alsóörsre az én nevemre előtte való napokba egy nagy dobozba a pakkot, és mire mi odaérünk, a csomag is ott lesz:D Vagy esetleg Csoki nevére, Ő előbb odaér, szépen átveszi és mire megérkezünk le is teszteli a borokat:))

#488998 kerikoma Előzmény: #488529

Na még utolsó gondolatok. A borversenyen nem voltam, mert Tapolcán voltunk a családdal.

Na képzeld el, tegnap a szervező srác felhívott este, hogy elhozza az oklevelet. Mondom, milyen oklevelet, már nálam van, az egyik tanyaszomszéd átvette. Azt mondja a szürkebarát ezüstérmes lett, csak senki nem vette át, azt elrakták. Ma hozzák haza Szekszárdról. Na ez azért kellemes meglepetés volt, mert az tényleg nagyon jó bor és kezdtem azt hinni, hogy elfogult vagyok a saját borommal. Ezek szerint nem. A rosénál meg 16,5 pontot kaptunk, és a bronz kezdete 16,8-tól van. Három tizeden múlott. Szvsz ez is jó. Az ezerfürtü kapta a legkevesebbet 16 pontot, Szóval azért így már jobban örülök.

Re: antireklám

#488743 Fornit Előzmény: #488494

A piros cimkés merlot-juk is csapnivaló. A Balatoni Juhfark-juk 2007-es évjárata jó volt, de a 2008-as borzadály (ezt csak főzéshez, nem iszom meg). Évről évre változó minőség, hát nem jó jel.

Az édes Pinot Noir-juk viszont nagy kedvencem. :)

#488522 kerikoma Előzmény: #488520

Köszi, remélem lesz lehetőséged megkóstolni:)) Teljesen a szürkebarátra tippeltem, de a bírák nem:(

#488498 Balázs István Előzmény: #488497

Az volt a baj, hogy nagyon apró betúkkel volt ráírva, hol palackozták.

Szekszárd, Villány nálam is előkelő helyen áll! Még a cirfandli hátravan, majd egyszer sort kerítekrá. )

#488497 Bendeguz Előzmény: #488494

A Varga pincészet napalmot érdemelne, messziről elkerülöm! Néha jön egy-egy ismerős, aki dicséri, na azt megkínálom "no name" baranyai, tolnai borokkal és hanyatt esik a gyönyörűségtől.