Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: N

#494403 BigRabbit Előzmény: #494398

Hosszabb tavon IMF nelkul (mert hat ugye azert van nemzetkozi nyomas meg mutyi is, es szellel szemben nehez pisilni) itt buko van. Ez nem vita targya. Viszont a nagy kereskedelmi partnereink is nyomnak a latba, hiszen csak gondold el, ha a nemet fogyasztas no, es olcso a forintban kapott aru, akkor megno az export, amire magasabb GDP-nk lesz, es ha nincs akkora recesszio, akkor ha nem is oly nagy mertekben, de emelkedik a hazai tozsde, meg ha alul is teljesiti a kornyezoeket. Ugy is mondhatnam, ha EU jobban teljesit a vartnal, akkor nem lesz olyan, hogy a magyar tozsde ne menne felfele, meg ha alul teljesit is.

#494398 Borska Előzmény: #494392

és ha ehhez hozzáadod a magyar cds alakulását,ami az 500as szintről fordulni látszik...

minden egyes maihoz hasonló kedvezőtlen állampappírkibocsájtás egy szög a bux koporsójába,persze ha jön IMF még összeüthetnek egy rallyt is,de én lefelé várom,nemzetközi szentiment ide vagy oda

meglátjuk

#494392 BigRabbit Előzmény: #494388

Bar en rovid tavon meg hiszek az emelkedesben. Fontosabb tamaszok nem serultek. Alacsony forgalmon torteno oldalazast latunk, semmi tobbet. Szerintem az elkovetkezo 3-4 nap vizvalaszto lesz, mert ha most nem megy a felfele irany, akkor bizony lefele lesz, hosszabb tavon IMF nelkul tuti.

#494386 Borska Előzmény: #494384

jahh és a 7-8% éves kamat euróban értendő,hasonló mint a pánikban az olasz állampappirokon megcsíphető kamat

#494384 Borska Előzmény: #494379

szerintem lassan elválnak a fejlettek és a fejlődők, és közöttük extra lemaradók leszünk,vagyis egy nagyobb dax rántás is csak mérsékelten lesz érezhető itthon

a HUF-ot tekintve pedig ha belegondolsz az egyik legalkalmasabb valuta a cerry trédre,KOCKÁZATMENTES !!!!!! 7-8% os éves kamatot lehet csinálni eur/huf kereszt trédelésével,ami a mai profitéhes világban a nagy tökének hibátlan lehetőség,vagyis az eur/huf pozik short iránya nem tuti hogy az országba vándorló gazdaságba valóban befektetni kívánt tőkét jelenti,sokkal inkább speki forrotőke,a kamatkülönbségek trédelésére

N

#494379 BigRabbit

Hat en sem a magyar piacban bizom. De higyetek el, ha nemetek felmennek 7200 fele, akkor minket is fentebb huznak majd, ugyanis a magyar piacnak a nemet piac a legnagyobb kereskedelmi partnere. Az viszont igaz, hogy ha ok nem mennek fel, akkor a sajat eronkbol mi sem fogunk (IMF meg franc se tudja lesz e es ha lesz mikor lesz). Mostansag ugyanis ket dolog tortenik, vagy masoljuk a Dax-ot, vagy a forint valtozasat reagaljuk le.

Re: hg

#494374 Borska Előzmény: #494372

pontosan igy látom én is! ha ilyen hátszéllel se megy akkor mi lesz ha szembefúj.....

a kormány pedig már párszor eljátszotta a farkas kiáltást,sokáig nem fog menni

én rettentő pesszimista vagyok Mo.-val kapcsolatban,a fejlett világ még csak csak kivergődik a szarból de a periféria sokáig fog szívni,lehet ez röhejes de hosszab idősíkon én brutális forintgyengülést várok ( még mindig ) 350 euro, 300as usd, és 1,16-20 közötti eur/usd-vel

ha az irányom jó akkor ehhez pedig többezer pontos bux esés tartozik,és tuti hogy igy lesz .....

azt szokták mondani mindig a többségnek fáj,most pedig a többség long

#494372 BudFox Előzmény: #494325

szerintem egyáltalán nem, én nem igy látom.

Az IMF megállapodás miatti várakozásra emelkedtünk 3000 -ről 4150 ig..most hogy kiderült csak időhúzás volt, meg a piacok átverése, megnyugtatása...a befektetők kezdenek eladni.

a tegnapi nagy USA emelkedésre se tudtunk emelkedni, ma is szenvedünk....a legkisebb USA esésre is óriási zuhanás lesz. a forint is gyengül a 287 Ft óta.

szóval nagy esésekre számítok ha usa csak kicsit is visszaesik..IMF megállapodás halasztódása miatt..

persze ha mondanak valami megnyugtatót, és a piac elhiszi akkor változhat a helyzet.

#494349 BudFox Előzmény: #494343

jaj de szép ez a grafikon :-)) tehát a sima BUx nem mehet 19.230 fölé.,mert onnantól lenne fölfelé kitörés....most viszont lefele törjük az éket...ott táncolunk éppen.

#494340 BigRabbit Előzmény: #494339

Jogos, hovege van, meg negyed ev, pedig elozo heten meg eszemben volt, es mint tudjuk, a tozsdezok szeretik a statisztikakat, szoval csucsot varok 4 napon belul :D

#494325 BigRabbit Előzmény: #494308

Nem lenne szenvedes, ha az OTP magara talalna mar. Ez az elso nap, amikor nem a forinttal egyutt mozog. Valszeg a bux kosar valtozasra reagalnak a befektetok, vagy csak az ellenallasok lekuzdese nehez dio. De irtam az OTP topicba is, ennek a papirnak 4000 felett kene mostanra lennie, a hatinak meg 20000-et tamadnia. Ehelyett nyoszorgunk. Es en nem orulok neki, mert ha ilyen jo a hangulat kinn, es mi csak nyoszorgunk, akkor ... (es innen hagyom shortos barataimat hogy befejezzek a mondatot) :D (es nem azt fogjak irni, hogy csak erot gyujt :D)

#494308 BudFox Előzmény: #494289

egyetértek..csak szenvedés ami itt megy...

USA emelkedje ki magát most..azátn menjen le a fenébe 200-300 ponttal..oda való...mi meg utánuk.