Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#495176 Roberrtto Előzmény: #495167

Hogy lenne már léynegtelen??

Ne csak azt nézd, hogy ma emelkedik vagy emelkedik.

Te teljesen más logika szerint tőzsdézel mint mások, pl én. 33-35 között megy a kereskedés, szerintem valaki megbezsélt árfolyamon veszi át és ez nem 36, ennyi.

Te meg csak azt nézed, hogy emelkedik vagy sem..

Meg mos töszintén, kisbüfik hol kereskednének ekkora forgalmat, az egész bét vbergődik, otp-n kivül már a másik 3 blue-ban is alig van forgalom...

Zotya

Szerintem is!

És már 27-29 között erről volt szó.

#495172 Zotya32 Előzmény: #495167

tömés nem attól függ hogy ki veszi??

kisbüfit szokták tömni, nem? A bennfentest, vagy a jól értesültet nem... az átveszi a pakkot egy másik cégközelitől... szerintem egy ilyet láthattunk...

#495170 Zotya32 Előzmény: #495167

nem lényegtelen...

36-ot akkor veszik mikor szükséges lesz.

mindent a maga idejében....

és egyben beáll egy kisbüfi, egy külsős, egy noname figura 178.000 db phylaxiát venni azért, mert csak 33 ft, és annyira jó, mert ez tuti innen fel fog menni...

ugyan már.. te miért nem veszed 33-ért? mert tudod, hogy t-kategória, és lehúztak már téged is pár millióval...

az egész tőzsdevilág az elmúlt 2-3 évben a phylaxia mocskos dolgaival volt tele... ebbe épeszű ember nem vesz bele 178k-t... mikor -5 milliárd a tavalyi eredmény...

#495167 Sly-- Előzmény: #495166

Lényegtelen.

A lényeg az, hogy nem a 36-ot veszik éppen és megint nem fölfelé megy...

Ahhoz képest, hogy tegnap még 400K-val támasztották a 33-at, megint nem valami szép a helyzet. Szerintem ez tömés volt már akkor is, függetlenül attól, hogy ki veszi.

Ja, nem kicsik tömnek. …

#495166 Zotya32

Ja, nem kicsik tömnek.

sly36

Sly, vedd már a tömős szemüveged... 178k-t melyik kisbüfi vesz megy egyben???

#494990 Roberrtto Előzmény: #494806

Laza nap volt, megint volt ki beugráló 100-200k 33on.

Kiváncsi leszek mi lesz a folytatás jővő héten gyüli után...

#494792 Miguel Előzmény: #494607

Nem a gondolkodásoddal van a baj hanem a PSZÁF, Tőzsdefelügyelet hozzáállásával!

Elvileg a tőzsde egy nyilt piac kellene, hogy legyen átláthatósággal stb. stb.

Itt max. 20-as korr-acélon keresztül próbálunk a machinációkra rálátni, de ez ugyebár képtelenség( már az hogy átlássunk a korr-acélon)

:)

#494607 Roberrtto Előzmény: #494442

De ezeket szvsz nem kisbüfik adták vették. Ez 100%.

Én azt látom, hogy ugyanaz megy mint 27-29 között, a könyv alapján még véletlenül se vegyen bele senki. Hogy ez kirázás vagy tömés vagy mi azt nem tudom. De ha tömés akkor befejezem a tőzsdét, mert rossz a gondolkodásom hozzá:))

#494427 Zotya32 Előzmény: #494376

,butaság'. Kit tömtek ki? 34en nagyobb tételek voltak ma. Nem forintozók voltak.

#494380 Trisz Előzmény: #494376

Ha 33-nál tömés volt, akkor lejjebb kell hogy kerüljön az árfolyam. (olcsóbban kell visszavenni, ha racionális a vezérlés.) Figyeljünk és meglátjuk. Ha nem megy lejjebb, akkor viszont nem volt tömés.

(Körömrágás helyett inkább egy kellemes ital mellett várjunk a válaszra. Egészségedre! :) )

#494376 Sly-- Előzmény: #494302

Sajna elég egyértelmű volt, hogy azért kellett a 400K puffer 33-on, hogy ki lehessen tömni amit ki kell.

Most sincs erre jobb szavam.:-((

#494314 Trisz Előzmény: #494309

Nem kéretni akarom magam. De most, hogy ilyen kulturált és konstruktív a kommunikáció itt, nem szeretnék belerondítani, esetleg felháborodást kiváltani. Meg aztán sokszor a vad gondolatok ragadósak. Nem szeretnék belerántani senkit kockázatos marhaságba.