http://bet.hu/newkibdata/110267239/CIG_Pannonia_Eletbiztosito_szavazatijog20120402.pdf
he-he 33nál eladtam...ha lemegy visszaveszem.. de még megbeszélem magammal..
valakinek valami infója?
osztalék fizetés nem lesz. 4.1 mft minuszban zárt a cég.
http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/nem_lesz_osztalek_a_cig_pannonianal.164975.html
szeretném már látni a felemelkedést :))))
A K&H csoport tulajdonosa a Belga KBC, aki egész európában jelen van,banki és biztosítási piacon.A CIG Pannónia nyomulását tér nyerését nem jó szemmel nézi. Érdeke a tőzsdén alátenni,tőke bevonását nehezíteni.
zárban még lekötik ész szép forgalmas gyertya lesz...
A KBC elemzője,a hogy sikeresen leverte az árfolyamot, és most,hogy megszületett a 270.000db-os kötés,---remélem a héten már vételre fogja ajánlani!
Asszem a kérdőjelek nem is kellettek volna a mondat végére :))
Érdekes a sok 90db és 60db-os kötés.Mára megvolt az alja mehet fel!
még jó, hogy fel volt függesztve pénteken, mert így még 400 felett tartózkodik...
-6% ma
kicsit jobb hangulatom van már. remélem elindul felfele. Nem .... nem remélem hanem már tudom hogy megy felfele és meg sem áll 900-ig :)))).
valaki vagy valakik megint játszanak és nagyot szakitanak de fog jutni nekünk is belőle.:P
látod..az a veszteség amit realizálsz..de a nyereség is ez..
nem szabad hangulatnak bedőlni..én pánikban általában veszek..
Fene tudja. Nem egy piacmozgató hír szerintem.
Új életbiztosítás--->kit érdekel..
Brokernet hez köze van-->Sell??
A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. újgenerációs befektetési életbiztosítást vezet be - közölte a biztosító pénteken a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
A közlemény szerint a NOVA elnevezésű, befektetési egységhez kötött életbiztosítás, amelyet a biztosító a Brokernet Zrt.-vel közösen fejlesztett ki, "új generációt nyit a unit-linked életbiztosítások korszakában".
A termék kizárólagos értékesítője a Brokernet Zrt.
A CIG Pannónia a szerzői jogvédelem biztosítása érdekében az Artisjus Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesületnél eljárt, illetve a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalához benyújtott védjegybejelentéssel a termék nevére védjegyoltalmat igényelt.
A Budapesti Értéktőzsde "B" kategóriájában jegyzett CIG Pannónia részvényeinek kereskedését 12 órától a tőzsdenap végéig felfüggesztették a bejelentésre tekintettel. A papírokra a felfüggesztés előtt 450 forinton született az utolsó kötés, ez 15 forintos, 3,45 százalékos drágulás az előző napi záróárhoz képest.
A tőzsdei szabályok szerint amennyiben a kibocsátó társaság részvényeinek kereskedését befolyásoló információ a felfüggesztés időtartamának lejárta előtt nyilvánosságra kerül, úgy a papírok kereskedését visszaállíthatják.