Regisztráció Elfelejtett jelszó

Forex robot

Re: nincs cím

#495092 Spy007 Előzmény: #494401

Alakul a csapat. Gyűlnek az infók. Ahhoz, hogy az ügyvéd belevágjon szükség van minél több infóra és minél komolyabb visszaszerzendő tőkére!

Sok jelentkező van már most is, de minél komolyabb mennyiségű károsult gyűlik össze, annál nagyobb az esély a sikerre.

Ezért ismét kérjük azokat, akik még nem jelentkeztek vagy ismernek olyat, akit érint a dolog és részt szeretnének venni egy pártatlan ügyvédek általi feljelentésben az tegye meg.

#494401 ZedRox Előzmény: #493867

szia! mi célból szerveződtetek itt össze? van valami újabb infótok, vagy ötlet, amivel biztosabbra lehet menni a pereskedésben? ZR.

#493905 hugica Előzmény: #493867

Akkor én itt a fórumon már most jelzem szándékomat. Az e-mail címre később írok.

#493867 Spy007 Előzmény: #493744

A félreértések elkerülése végett változott a mail cím!

irbenis-karosultak@mpp.hu

Várjuk azok jelentkezését, akik szintén károsultak az Irbenis által kezelt számla végett.

Ha valaki nem akar emailt írni, akkor itt a fórumon is jelezheti szándékát és tájékoztatjuk majd a fejleményekről.

#493744 Spy007 Előzmény: #493734

Az 1000. -s iroda semmi másra nem szolgál, mint a felelősség látszólagos áthárítására. Mivel az 1000.-s elsődleges megbízója az Irbenis, ezért úgy lesz összerakva a dolog, hogy az Irbenis felelőssége még véletlen sem merül fel! Pedig elsősorban Ő a felelős. Ha nem indított volna egy lehúzós MAM számlát, akkor nem lenne miről beszélgetni. Lehet, hogy akkor dőlt be a számla, mikor az Irbenishez közel álló "nagymama" visszarendelte a megspórolt nyugdíjából indított 100.000 USD-s számla 850.000 dollárját. Vagyis a "nagyi" keresett 750.000 dollárt az általunk elbukott sok-sok száz, pár ezer dolláros számlából. Nincs itt másról szó, mint hogy kiegészítettük a "nagyi" nyugdíjalapját. Láttunk már ilyet nagyobban is, de az ellen nem tudtunk mit tenni. Viszont ez ellen lehet és kell!!!

Szóval nézzük meg ki az, akit érdekel egy 1000-s irodán kívüli büntető feljelentés, ahol a Tadawul és az Irbenis is képbe kerülhet, mint felelős, mert itt csak a Tadawul lesz képben!

Aki ismer olyat, aki szintén át lett verve az szóljon neki.

Van valakinek, olyan ügyvéd ismerőse, aki a témában jártas. Egyelőre találtunk egy büntető ügyekben és csalásokban járatos ügyvédet, de keresünk még olyat, aki jártas a témában.

Minden témával kapcsolatos emailt várunk a irbenis@mpp.hu levél címre!

#493734 ZedRox Előzmény: #493727

ügyvéd(ek), felügyeleti szervek...? már az sem lenne rossz, ha megértenénk, pontosan mi hogyan történt, hogy okulni tudjunk belőle elsősorban mi, másodsorban azok, akik most törik a fejüket robotozásban. ha látjuk a felsorakozott hibákat, amiket ellenünk vétettek, ha ismerjük név szerint azokat, akik a háttérben hazárdíroztak, vajon semmit sem tudunk tenni, meg kell engedni, hogy szép csendben elsikkadjon és mi csak a sebeinket nyalogathassuk, ill. engedjük, hogy rövid idő múlva ismét ugyanilyen módon szedjék el mások pénzét? nem akarok szabadságharcos lenni, de a tutyimutyiságot sem támogatom...valahol közösen kellene szimatolni az arany középutat keresve... zr

#493727 hugica Előzmény: #493710

Megmozdulni? Merre? Hova? Kihez? Nem nagyon vannak lehetőségeink.

Az infókat összedobhatjuk, nem rossz ötlet.

#493710 ZedRox Előzmény: #493693

szia! Te érdeklődtél már az 1000. sz. ügyvédnél hogy mik a lehetőségek? úgy látom, mindenki csak toporog, de senki sem mozdul meg. vagy valami szerveződésre van szükség, vagy egyéni tájékozódásra, és utána összedobni valamilyen formában az infókat. hm? :-)

#493693 kicsironaldo Előzmény: #487624

Sajnos nekem is. És eléggé idegesít a ködösítés, ami megy az ügyben. Eléggé úgy tűnik, hogy csúnyán át lettünk verve. Annak ellenére, hogy a vagyonkezelő, aki belerántott türelmet kér, nekem kezd fogyni. Egyre kevesebb esélyt látok arra, hogy akármennyi pénz is visszajöjjön...Történik egyáltalán valami? Tudsz ilyenről?

Re: forex szignál

#488949 kelvin Előzmény: #488370

Azt is oszd már meg, hogy milyen szolgáltatótól kapod a szignálokat, ha már így mindent megosztottál. Nevezzük nevén a gyereket/gyerekeket.

Mondtam én neked anno, hogy annyira ne éld bele magad a WS-be. Egyébként tudok olyan emberkéről aki a WS-t üzemelteti bárkinek. Asszem annyit kell az illetőnek tenni, hogy a profitból kell visszafizetni valamennyit vagy így valahogy. Végülis mindegy is csak a WS miatt hoztam fel illetve tudok olyanról aki november óta duplázott a WSsel a srác által működtetett formában. Ha érdekel valakit utánakérdezek, ha nem akkor csak érdekesség volt.

Megint 5000 milliárd USD

#488945 nemtoom

Brutális új csúcson a devizapiaci forgalom: 5 ezer milliárd dollár naponta

• ecoline.hu

2012.03.12., 20:40 Frissítve: ma, 20:39 54 0

Új csúcsra jutott tavaly szeptemberben a devizapiacok forgalma, ami azt jelenti, hogy 3 év után sikerült meghaladni a Lehman Brothers bedőlése előtt elért korábbi rekordot. A Nemzetközi Elszámolások Bankja (BIS) friss tanulmámya szerint tavaly szeptemberben jött el a forgalmi csúcs, akkor a világ devizapárjaiban megkötött ügyletek értéke átlépte a napi 5 ezer milliárd dollárt.

A korábbi csúcs 2008 szeptemberében volt, 4,5 ezer milliárd. A következő évben nagy visszaesés jött 3 ezer milliárdos átlaggal, majd újra egyre többen cuppantak rá a forex piacra, így jött el az új csúcs 2011 szeptemberében. Azóta viszont kis csökkenés látszik, bár konkrét számot utoljára októberről közölnek, akkor 4,7 ezer milliárd volt a napi átlag.

A növekedést főleg a likviditásbőséggel magyarázzák, de az is egyértelmű, hogy a devizapiacra egyre nagyobb számban lépnek be a kisbefektetők, rengeteg agresszív szolgáltató csábítja a piacra a teljesen kezdő spekulánsokat - Magyarországon is.

#488370 Roberrtto Előzmény: #488365

Nyilván komolyabb összegnél nem lesz duplázás, mivel nem arányosan emelem majd a lot-ok nagyságát.

#488368 Roberrtto Előzmény: #488365

Egyenlőre tesztelem, ha megy 2-3 hét múlva is, akkro több pénzzel megpróbálom.

Nagyon sok szignálszolgáltató van a neten, érdemes szemezgetni közöttük.

#488344 Roberrtto Előzmény: #488328

Egész nap figyelgettem a piacot, jöttek a szignálok, egyébként kicsibe tolom egyenlőre, 20$-ból lett 36$.

SL-okat soha nem érte el az ár, pt-et is egyszer vártam meg, előtte zártam mindig.

0.01 lottal kötöttem ,de asszem ez nem meglepetés a tőkém fényében:)

10 kötésem volt amúgy.

#488328 webster Előzmény: #488298

Érdekelne, hogy mekkora volt a kezdeti kockázat, ha sikerült ma megdupláznod a pénzed :?

Ha nem vállaltál 5%-nál nagyobb kockázatot, akkor jó volt a hozam/kockázat.

Ez nem kritika, hanem inkább figyelmeztetés!

forex szignál

#488298 Roberrtto

Én most robot helyett forex szignálokkal kereskedem ,sjanos a ws nagyon rosszul muzsikált nálam, de ma pl megdupláztam a pénzem szignálokkal.

Több szolgáltatótól is kapok jelzéseket és ezeket összevetve kötök.

Később nem zárom ki ,hogy robotozzak, de egyenlőre inkább ezt csinálom.

#488295 ikszf Előzmény: #487992

ez szép :)

A tada ugyanígy nem tud a tőkegaranciáról sem (mint az büntetőjutalékról), csak a Q.

Valójában a Q sem tudja garantálni a tőkét, mivel ők az értékesítő csapat, és függetlenek a robot és a pénz kezelőjétől. Szép egymásra mutogatás lenne, ha megborulna. :S

Nagyon benéztem ezt a kezelt számlát, mikor a beszállás mellett döntöttem.

Ha van 15-20% lebegő mínusz, és a kiszállók ebből semmit sem észlelnek, mert megkapják a teljes számlaegyenlegüket, és a végén kiszállóknak kell hirtelen vagy fokozatosan lenyelni a lebegő mínuszt, akkor hogy lesz ebből tőkegarancia?

#488287 net91 Előzmény: #487988

"Akkor ezek szerint a Béta leírásában szereplő - a 3 hónapos perióduson belüli pénzkivonásra vonatkozó 10%-os szabályt - csak rám alkalmazták, mert nekem bizony levonták."

Persze hogy levonták. Hiszen TE KÉRTED A LEVONÁST ÍRÁSBAN.

Ha nem kérted volna........, akkor a családodnak is talán több jutott volna.

A többiek nem kérték a büntető levonást.......