Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Forex Explorer Előzmény: #487834

Akkor ezek szerint a Béta leírásában szereplő - a 3 hónapos perióduson belüli pénzkivonásra vonatkozó 10%-os szabályt - csak rám alkalmazták, mert nekem bizony levonták. Nálam úgy látszik odafigyeltek. Bemásolom az ezzel kapcsolatos levelezésem velük, ha megengeded személyes adataim törlésével persze:

"Tisztelt QuantumXXL!

1)

Azonnali "Extra költséggel járó pénzkivonást" kívánok végrehajtani (a kivont tőkére vetített "extra" 10%-os levonással).

Kérem, szíveskedjenek a levonásokat végrehajtani és a maradvány összeget a rendelkezésemre bocsátani.

Jelenlegi bruttó Béta számlaméretem: 2498,88 $ Novemberi bruttó profit - 2011. november 04-ig: 3,88 $

Levonások:

Sikerdíj: 3,88 $ 50%-a = 1,94 $

Szerverdíj a tört hónapra: 10 $

Büntetés a pénzkivonás miatt (2498,88 - (1,94+10) x 0,1) =248,69 $

Rendelkezésre bocsátandó maradvány: 2250,19 $

Tájékoztatom Önöket, hogy a szolgáltatásukkal maximálisan meg vagyok elégedve, a pénzkivonásra nem várt (családi) okok miatt kerül sor.

Reményeim szerint a közel jövőben újra megnyitom a Béta számlát a szükséges feltételek szerint!

Munkájukat köszönve,

Tisztelettel,

......................

-----Original Message-----

From: QuantumXXL [mailto:quantumxxl@quantumxxl.com]

Sent: Thursday, November 10, 2011 11:05 AM

To:.....................................

Subject: Béta számla pénz átvezetési kérelem

Kedves ..................!

Rögzítettük a kérését a Béta-alól történő pénzkivonásra.

Kérjük jelezze felénk még azt az információt, hogy

1)

Azonnali "Extra költséggel járó pénzkivonást" kíván végrehajtani (a kivont tőkére vetített "extra" 10%-os levonással), vagy

2)

ún "Normál pénzkivonást", vagyis meg kívánja várni a 3 hónapos periódus végét (2011. november 30.) és utána, a következő napokban kívánja visszahívni/átvezetni a pénzét, extra levonás mentesen?

A QuantumXXL által népszerűsített automata forex kereskedési szoftverek használatához további sok sikert és magas hozamokat kívánunk!

Köszönjük, hogy a QuantumXXL-t választotta forex partneréül!

Üdvözlettel:

QuantumXXL - Team"