Szerintem azért, mert érdemi tevékenységet, termelést nem végző, fantom cég lesz, aminek a tőzsdei felügyeletét ellátja ez a fund.
Szerintem azért, mert érdemi tevékenységet, termelést nem végző, fantom cég lesz, aminek a tőzsdei felügyeletét ellátja ez a fund.
vki elmagyarázza minek kell áttenni egy csőd közelében lévő cég székhelyét a "saját" irodaházából, egy puccosba, ami nem is az övé?? szemben a Raiffeisen székházzal... ma este arra sétáltam, és jelen helyzetben ez a phylaxia holding nem illik abba a környezetbe...
hacsak nem a fund consulting akar kavarni vmit a jövőben...
Köszönöm !
Sajnos nem tudom. Kissherceget kellene megkérdezni.
Én is folyamatosan azon gondolkodok mikor kéne kiszállni. Most ha még időm engedi várok, de 1 hónapnál többet biztos nem. Addig ha elsz valami lesz ha nem akkor nem. Csak ne essen vissza 28ra.. Jelenleg én is aránylag emészthető bukóban tudnék kiszállni (5 millióból 3.5).
Optimizmus nélkül nem tartanám. De azért nagyon kíváncsi is vagyok a folytatásra.
Azt érzékelem, hogy kezdesz "elfáradni" és meg is értelek. Nagyon óvatosan merek csak veled kommunikálni, mert nem szeretnélek semmilyen irányban sem befolyásolni. Ha az optimizmusom "erőt" ad, emiatt tartanád, majd visszaesne az árfolyam és ott dobnád be a türcsit, akkor rosszabbul járnál. Ha most adnád el, utána emelkedés lenne, akkor pedig azzal járhatnál rosszul. Itt sajnos 1000 féle módon lehet nyerni is meg veszíteni is. Annak örülök, hogy amikor mostanában volt az a nagy vitahét 28-nál, akkor erős maradtál. Most 34-nél az neked 600k plusz. Szurkolok a további jó folytatásért.
jelenleg ennyit ér...
de miért maradna érték nélkül???
Szeretnék még én is olyan pozitívan gondolkodni a Phyllel kapcsolatban mint te,de nekem már nem megy. Érték nélkül mit ér egy cég ?
Több mint 5 év után már én is szeretném azért eladni.
Reméljük már többet a kicsik nem vesznek. Még a végén 25% fölé kerülünk, aztán meg kell vennünk az egész kócerájt. :)
Érdekes, mindig beállnak 34re pár ezerrel és azt veszegeti valaki.
36on azért azt a falat nagy erőkkel kellene ostromozni, reméljük jővő héten megindul..
34,00 2 612 35,00 150 510
33,00 239 278 36,00 339 104
32,00 174 099 37,00 82 300
31,00 131 466 38,00 67 404
30,00 255 785 39,00 14 151
Ezzel már én is próbálkoztam,de csak a topikba legtöbbet beírókra lehet rákeresni. A górénál is rákérdeztem,de ő is azt mondta, hogy a többi nick névre nem lehet.
Nem tud valaki segíteni? Régebben lehetett nicknév alapján keresni visszamenőlegesen bejegyzéseket. Most csak néhány név jelenik meg. Változott a rendszer. Mit lehet tenni?
Szerintem is a kettő közül valamelyik.
De ahogy jönnek elő ezek a régi nick-ek, ezek azt bizonyítják, hogy itt bőven van elfekvő papír...
ki, mit másol. :)
nem lesz itt kivezetés. Vagy csőd, felszámolás, villany leo lesz, vagy pedig vmivel felturbózzák a céget, átnevezik, és megy tovább a speki a papírral. Jelen esetben ez utóbbinak kicsi az esélye, ma mindenki a búcsút várja....
meglátjuk.