Na dupla top nem jött létre, el kell ismernem. Nyakvonal megmaradt, ezzel zászlósodik most. Ettől ez a rajz sem volt rossz szerintem. Nyakvonalon próbáltuk kitalálni a folytatást
Na dupla top nem jött létre, el kell ismernem. Nyakvonal megmaradt, ezzel zászlósodik most. Ettől ez a rajz sem volt rossz szerintem. Nyakvonalon próbáltuk kitalálni a folytatást
Természetesen CFD termék ez, az érték általában egy százassal feljebb van, de grafikonilag nagyjából jó. Kis dupla topokat látok hatiban röviden, ezzel a csati tetővel.
Egyelőre rövidre longosnak látszik nekem a kép, meglépni azonban nem fogom, nem tudok hozzá jó stoppszintet társítani. Szvsz tipikusan olyan a helyzet, amikor semmit nem kell csinálni.
Nem is hagytam...
Köszi Frontin, megérte. Kis párizsi kiruccanás alatt az előre eltervezett 445-ön záródott a pakk.
Így lett kerek :)!
Olvastam, jo cikk, bar szerintem amig Magyarorszag nincs akkora bajban, addig ezt lehetetlen lenyomni barki torkan. Ha mi megcsinalhatnank, akkor sorban allna mindenki, es ezt nem fogja engedni senki. Emiatt a cikk nem tobb mint spekulacio.
Olvastam a bejegyzesed. Lenyegeben a shortokat sikeresen zartad, de ha jol eltalaltad volna a tetot meg az aljakat, akkor tobbet is kereshettel volna. Japp, csakugy mint mindenki. :D Ha ez lesz eleted legnagyobb baja, nagyon boldog es gazdag ember leszel az tuti :D
kis adalék a befektetési céllal nyitandó bux long pozikhoz és a rv vásárlásokhoz:
http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/hatso_ajtos_csod_varhat_magyarorszagra.514307.html
Most el kell ugranom, legközelebb hétfőn leszek. Addig kapsz még egy rajzot, amit meg kell fejtened.
Felraktam napos képre is a félellipszist.
http://postimage.org/image/ykucusjsz/full/
Van egy fiboban is egy ilyen mérce, ezt átnézegetem majd..
Üdv
Munkanap van, vagy mi a szösz. Én mindig dolgozom, amikor nem családozok.
Megnéztem Buxra ezt a félellipszist.
Egész érdekes a kép!! ,-)
Mit szólsz hozzá? Van ebben az ellipszisben valami.
Mindig tanulunk valamit.
Ez már beteges, ma is itt rontod a levegőt? Függő! ;-)
Tegnapi napot nagyon elszúrtam. Reggel raktam be eladást több részletben lépcsőzetesen, a legalsó 740-en volt, amit később v.mi miatt (óvatosság?) visszavontam. Azon egyszer lehetett volna fogni 200-300 pontot, majd utána tettem be ajánlatott 42x valamennyire ami megbízást szintén sikerült lejjebb rakni, ami nap végéig megint csak hozzot volna pár száz pontot. Sajnos nem voltam gépközelben, nem tudtam lereagálni a lehetőséget. 500 pont benne maradt a tegnapi napban, ami még kis kontiszámot feltételezve sem lett volna rossz. No mindegy, ezen már kár filózni, csak belehülyül az ember. Legalább korábban jó helyen zártam a shortjaim, ez is v.mi.
Igen igen.
Csökkenő ék a Vix-ben, abból felfelé illik kitörni.
Ügyes, jó képek.
Rég nem néztem Daneric oldalát.
Itthon felfele addig engem sem érdekel, amíg hetes 50est, havi 100-50es crosst nem írjuk felül.
Értem én, de egy nap alatt mozog 300pontot ahhoz, hogy ha csúcson is veszünk valamit a 300pontot egy nap alatt keresztbe vágják, főleg ha a 300pontos csúcstól lefele átlagol az ember.. ráadásul napi csúcs fölé zárták az indexet. Ezt a 300pontot le is mozogta napon belül az árfolyam gondolom tegnap.
http://4.bp.blogspot.com/-neRX2u61Xxg/T2ze08MVKPI/AAAAAAAAL5E/9-3RdT5OF_A/s1600/spxweekly.png
pár napon belül /márc. 27-29./ kiderül,hogy ez az illusztráció ér-e valamit.....valahogy nincs longos érzésem