Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#494015 Hathor Előzmény: #493948

Na dupla top nem jött létre, el kell ismernem. Nyakvonal megmaradt, ezzel zászlósodik most. Ettől ez a rajz sem volt rossz szerintem. Nyakvonalon próbáltuk kitalálni a folytatást

#493939 Hathor Előzmény: #493936

Természetesen CFD termék ez, az érték általában egy százassal feljebb van, de grafikonilag nagyjából jó. Kis dupla topokat látok hatiban röviden, ezzel a csati tetővel.

#493920 Frontin Előzmény: #493872

Egyelőre rövidre longosnak látszik nekem a kép, meglépni azonban nem fogom, nem tudok hozzá jó stoppszintet társítani. Szvsz tipikusan olyan a helyzet, amikor semmit nem kell csinálni.

#493872 Matahary Előzmény: #489741

Nem is hagytam...

Köszi Frontin, megérte. Kis párizsi kiruccanás alatt az előre eltervezett 445-ön záródott a pakk.

Így lett kerek :)!

#493784 BigRabbit Előzmény: #493739

Olvastam, jo cikk, bar szerintem amig Magyarorszag nincs akkora bajban, addig ezt lehetetlen lenyomni barki torkan. Ha mi megcsinalhatnank, akkor sorban allna mindenki, es ezt nem fogja engedni senki. Emiatt a cikk nem tobb mint spekulacio.

#493783 BigRabbit Előzmény: #493726

Olvastam a bejegyzesed. Lenyegeben a shortokat sikeresen zartad, de ha jol eltalaltad volna a tetot meg az aljakat, akkor tobbet is kereshettel volna. Japp, csakugy mint mindenki. :D Ha ez lesz eleted legnagyobb baja, nagyon boldog es gazdag ember leszel az tuti :D

#493726 Frontin Előzmény: #493720

Ez már beteges, ma is itt rontod a levegőt? Függő! ;-)

Tegnapi napot nagyon elszúrtam. Reggel raktam be eladást több részletben lépcsőzetesen, a legalsó 740-en volt, amit később v.mi miatt (óvatosság?) visszavontam. Azon egyszer lehetett volna fogni 200-300 pontot, majd utána tettem be ajánlatott 42x valamennyire ami megbízást szintén sikerült lejjebb rakni, ami nap végéig megint csak hozzot volna pár száz pontot. Sajnos nem voltam gépközelben, nem tudtam lereagálni a lehetőséget. 500 pont benne maradt a tegnapi napban, ami még kis kontiszámot feltételezve sem lett volna rossz. No mindegy, ezen már kár filózni, csak belehülyül az ember. Legalább korábban jó helyen zártam a shortjaim, ez is v.mi.

#493720 Hathor Előzmény: #493715

Igen igen.

Csökkenő ék a Vix-ben, abból felfelé illik kitörni.

Ügyes, jó képek.

Rég nem néztem Daneric oldalát.

Itthon felfele addig engem sem érdekel, amíg hetes 50est, havi 100-50es crosst nem írjuk felül.

Re: Short?

#493717 Hathor Előzmény: #493621

Értem én, de egy nap alatt mozog 300pontot ahhoz, hogy ha csúcson is veszünk valamit a 300pontot egy nap alatt keresztbe vágják, főleg ha a 300pontos csúcstól lefele átlagol az ember.. ráadásul napi csúcs fölé zárták az indexet. Ezt a 300pontot le is mozogta napon belül az árfolyam gondolom tegnap.