Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: KEG RALLY!!!

#493721 macika Előzmény: #493719

inkább elmek piacolni a q ----jukat ))))

na az eredménytartalék ezeknél meg csökkent, saját tőke pápá

lehet hogy sonka eladás lesz ebből előbb utóbb

#493716 macika Előzmény: #493688

hát ehhez nem kellett sok ész, hogy "lássunk" előre

névérték csökk. ha lesz akkor szívatás a kisröfiknek újra és újra

apport királyok ezek is ((

#493703 Zotya32 Előzmény: #493698

visonka nélkül 807 millió az árbevétel.... a sonka nyereséges volt...

és így produkáltak 875 millió bukót...

KEG RALLY!!!

#493695 úttakarító

A pf-en azt írják,hogy 178 millióval kevesebb a veszteség,mint egy évvel ezelőtt.Akkor ez pozitív hír is lehet innen nézve.Ha jól tudom a Visonkának 16 millió a nyeresége (ami nekem gyanúsan kevés).

KEG RALLY!!!

#493692 úttakarító

Én most csak keg-re akarok ráállni...Azért most is megcsinálta a 20%-ot 50-60 ft között,viszonylag rövid idő alatt.Csak az a baj,hogy az emelkedési szintek egyre csökkennek (lásd.Kissherceg elemzése).

KEG RALLY!!!

#493690 úttakarító

Akkor 50-re ami jobb,mint a 40.És akkor kb.névértékén fog forogni a papír,ami persze nagyon rossz azoknak,akik régebbről magasabbról vannak beragadva.Nekem 62-65 között vannak papírjaim,úgyhogy 40-50 között mindenképp veszek,ahogy lesz pénzem.

#493688 Zotya32 Előzmény: #493685

nem hiszem, hogy öntés lesz, de ha igen, akkor gyorsan pattanni fog, vissza 50-52-re.

phyl sem volt sokáig 20-21 ft... -5 milliárd ellenére névérték felett van...

Maci majd jön "röhögni", hogy ő megmondta, de majd holnap, már alszik.. :)

KEG RALLY!!!

#493685 úttakarító

Kíváncsi vagyok mit mondanak a szomszédban és hétfőn vajon öntés lesz? Minden esetre én nem adom el,inkább még gyűjtögetek alsóbb szinteken...

#493684 Zotya32 Előzmény: #493683

nem tizede, nem kell túl komplikálni; 1/8-ad részén áll, mint a phyl anno.

egyértelmű, hogy ez lesz... hacsak SJ nem lép közbe... de úgy tűnik nem tud, vagy nem áll szándékában.

forgatókönyv ismert:

tele apportálták ezt is minden szutyokkal, alaptevékenység elhanyagolva, veszteség óriási...

cég értéke irreális... mármint a jegyzett tőke.. tőzsdei árfolyam mutatja a jövőt.. ezt mondják...

szóval hamarosan alaptőke csökkentés, it lemondás...

KEG RALLY!!!

#493683 úttakarító

Nem akartam előbb mondani,de nekem is phylaxia gyanús...Lehet,hogy a névérték tizede lesz,40 ft? Akkor hosszabb távra rendezkedek be Keg-be 30-80 ft között .:))

#493681 Zotya32 Előzmény: #493679

http://www.lpg.hu/webpage2/index.php?option=com_content&view=article&id=118:az-alfoeldoen-is-terjeszkedik&catid=42:hirek

http://www.lpg.hu/webpage2/files/KEG%20Kaposvar.ppt

ja, hát ez volt itt...

"Mint ismert: energetikai és logisztikai központot létesít a részvénytársaság Kaposváron. A somogyi megyeszékhelyen hosszú távra tervező vállalat első körben gázdepót hoz létre, és ez a terület lesz a bázisa az alternatív energiákhoz kapcsolódó fejlesztéseknek, beruházásoknak is. A kaposvári területről és az elképzelt logisztikai fejlesztésekről készített képeket itt nézhetik meg."

tehát ebből sem lesz semmi... lehet, olcsóbb lesz mint a phylaxia....

#493679 Zotya32 Előzmény: #493667

"A KEG Nyrt 2010-ben ingatlant bérelt Kaposváron leányvállalatától, az ANONYMUSBÁZIS Kft-tl. A vev-szállító forgalom 3.675 eFt volt, ezzel egyez a kapcsolt felek között kimutatott vev és szállító egyenleg.

A KEG Nyrt. által fizetett kaució összege 1.575 eFt.

Az ANONYMUS Kft leányvállalata, az ANONYMUS-BÁZIS Kft. részére 4.913 eFt

kölcsönt nyújtott 2010-ben. 2009-ben nem mutattak ki ügyleteket kapcsolt felek között. "

ezek szerint itt akkor vége a bérlésnek. De mi volt itt?

#493677 Zotya32 Előzmény: #493676

50-re. ha lesz 99%, hogy 50 ft.

phyl-betegség

hónapok óta ide ragadt be, szóval nagyon is esélyes, hogy hamarosan sor kerül erre a lépésre...