inkább elmek piacolni a q ----jukat ))))
na az eredménytartalék ezeknél meg csökkent, saját tőke pápá
lehet hogy sonka eladás lesz ebből előbb utóbb
inkább elmek piacolni a q ----jukat ))))
na az eredménytartalék ezeknél meg csökkent, saját tőke pápá
lehet hogy sonka eladás lesz ebből előbb utóbb
hát ehhez nem kellett sok ész, hogy "lássunk" előre
névérték csökk. ha lesz akkor szívatás a kisröfiknek újra és újra
apport királyok ezek is ((
visonka nélkül 807 millió az árbevétel.... a sonka nyereséges volt...
és így produkáltak 875 millió bukót...
Majd a piac jövő héten eldönti. :)))
A pf-en azt írják,hogy 178 millióval kevesebb a veszteség,mint egy évvel ezelőtt.Akkor ez pozitív hír is lehet innen nézve.Ha jól tudom a Visonkának 16 millió a nyeresége (ami nekem gyanúsan kevés).
Én most csak keg-re akarok ráállni...Azért most is megcsinálta a 20%-ot 50-60 ft között,viszonylag rövid idő alatt.Csak az a baj,hogy az emelkedési szintek egyre csökkennek (lásd.Kissherceg elemzése).
nekem 60-ról, de elfér, enni nem kér. meg már csak 5k.
Akkor 50-re ami jobb,mint a 40.És akkor kb.névértékén fog forogni a papír,ami persze nagyon rossz azoknak,akik régebbről magasabbról vannak beragadva.Nekem 62-65 között vannak papírjaim,úgyhogy 40-50 között mindenképp veszek,ahogy lesz pénzem.
nem hiszem, hogy öntés lesz, de ha igen, akkor gyorsan pattanni fog, vissza 50-52-re.
phyl sem volt sokáig 20-21 ft... -5 milliárd ellenére névérték felett van...
Maci majd jön "röhögni", hogy ő megmondta, de majd holnap, már alszik.. :)
Kíváncsi vagyok mit mondanak a szomszédban és hétfőn vajon öntés lesz? Minden esetre én nem adom el,inkább még gyűjtögetek alsóbb szinteken...
nem tizede, nem kell túl komplikálni; 1/8-ad részén áll, mint a phyl anno.
egyértelmű, hogy ez lesz... hacsak SJ nem lép közbe... de úgy tűnik nem tud, vagy nem áll szándékában.
forgatókönyv ismert:
tele apportálták ezt is minden szutyokkal, alaptevékenység elhanyagolva, veszteség óriási...
cég értéke irreális... mármint a jegyzett tőke.. tőzsdei árfolyam mutatja a jövőt.. ezt mondják...
szóval hamarosan alaptőke csökkentés, it lemondás...
Nem akartam előbb mondani,de nekem is phylaxia gyanús...Lehet,hogy a névérték tizede lesz,40 ft? Akkor hosszabb távra rendezkedek be Keg-be 30-80 ft között .:))
http://www.lpg.hu/webpage2/files/KEG%20Kaposvar.ppt
ja, hát ez volt itt...
"Mint ismert: energetikai és logisztikai központot létesít a részvénytársaság Kaposváron. A somogyi megyeszékhelyen hosszú távra tervező vállalat első körben gázdepót hoz létre, és ez a terület lesz a bázisa az alternatív energiákhoz kapcsolódó fejlesztéseknek, beruházásoknak is. A kaposvári területről és az elképzelt logisztikai fejlesztésekről készített képeket itt nézhetik meg."
tehát ebből sem lesz semmi... lehet, olcsóbb lesz mint a phylaxia....
"A KEG Nyrt 2010-ben ingatlant bérelt Kaposváron leányvállalatától, az ANONYMUSBÁZIS Kft-tl. A vev-szállító forgalom 3.675 eFt volt, ezzel egyez a kapcsolt felek között kimutatott vev és szállító egyenleg.
A KEG Nyrt. által fizetett kaució összege 1.575 eFt.
Az ANONYMUS Kft leányvállalata, az ANONYMUS-BÁZIS Kft. részére 4.913 eFt
kölcsönt nyújtott 2010-ben. 2009-ben nem mutattak ki ügyleteket kapcsolt felek között. "
ezek szerint itt akkor vége a bérlésnek. De mi volt itt?
50-re. ha lesz 99%, hogy 50 ft.
phyl-betegség
hónapok óta ide ragadt be, szóval nagyon is esélyes, hogy hamarosan sor kerül erre a lépésre...
Esetleg névérték csökkentés 400-ról 200-ra?