Jó lenne, csak fizikailag nem tudom, hogyan hozzam létre.
Jó lenne, csak fizikailag nem tudom, hogyan hozzam létre.
Az utolsó kimutatásba tettem be először, gondoltam kicsit színesítem.
A hétvégén még tovább fejlesztem és a kimutatás alá beteszem az eddig lezárt pozikat.
hát, az utolsó postban, ahol módosult a portfólió, nem látok aktuális %-os realizált eredményt. De ha van ilyen, légyszi írd meg a post számát, kösz
Tehát, mikor bef. hitel kerül a portfolioba, akkor a hitelt is tőkének számítom (persze ezt feltüntetem).
Már megint félrebeszélsz, aki gondban van a számokkal, az kérem ne írjon ide.
Hétvégén szánok rá 1 kis időt és mindenki megértheti.
Itt írtam 03.19-én:
"Portfoliód 53 %-a jelenleg is e-star, az még nem elég komoly?"
Azóta nem szerepel itt a topikban eladás, hogy lett belőle most 35,81% ??
Ez így abszolút nem reális és főleg nem áttekinthető, ezáltal nem is hihető..., tehát értelme se sok. Ragozzam még? :-)))
Rendszeresen kellene olvasni a topikot és akkor tudnád. Le van írva.
Üsse kavics a hétvégén megcsinálom.
Egyébként utólag nem látod, de Én előre leírom mit tervezem, nem csak úgy beírogatom a pozikat.
nem volt az e-star már 50% feletti portfólióarányban is korábban? Realizáltál vele bukót? Engem érdekelne, h. perpill a realizáltak összesített eredménye %-osan mennyi? Mennyi kb. a lebegő bukó?
Most egy kis reklámavatar jön...úgy látom...
E-star miatt morci biztos. Pepe, neked küldöm a képet bíztatásként (ide is jó lesz) :-)
pepe megőrült, ez már biztos
técommot se akar venni a ralli előtt ))
egészségedre!
hát ez meg milyen kép megint? ))
1000000 Ft-os küllő?
Hú....egyre groteszkebb avatarok. Jó lesz az eredeti melegítős pasas.
Na remélem ezt már felismered.
100 Ft-ot adnál érte, de a X5-ös fejtámlájába mennyit is fizettél a beépített képernyőért?
...és ugye mivel ez a negyede akkor gondolom 168 000/4-el. És mire jó egy negyed felni? vagy ezek a drága felnik már negyedelve is jók? :-D