Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Az ajánlati ár231 72. §…

#493831 Zotya32

Az ajánlati ár231

72. §232 (1) A vételi ajánlatban az ajánlat tárgyát képező részvények ellenértéke legalább:

a) szabályozott piacra bevezetett részvény esetén

aa) a vételi ajánlat Felügyelet részére történő benyújtását megelőző száznyolcvan nap forgalommal súlyozott tőzsdei átlagára, figyelemmel a (2)-(4) bekezdésben foglaltakra,

ab) az ajánlattevő, valamint a kapcsolt személyek által a vételi ajánlat benyújtását megelőző száznyolcvan napon belül a céltársaság részvényeire ellenérték fejében kötött átruházási szerződés legmagasabb ára,

ac)233 amennyiben rendelkezésre áll, a vételi ajánlat Felügyelet részére történő benyújtását megelőző háromszázhatvan nap forgalommal súlyozott tőzsdei átlagára, figyelemmel a (2)-(4) bekezdésben foglaltakra,

ad) az ajánlattevő, valamint a kapcsolt személyek által a vételi ajánlat benyújtását megelőző száznyolcvan napon belül érvényesített vételi, visszavásárlási jog esetén a szerződésben meghatározott lehívási ár és díj együttes összege,

ae)234 az ajánlattevő, valamint a kapcsolt személyek által a vételi ajánlat benyújtását megelőző száznyolcvan napon belül megkötött megállapodásban foglalt vételi, visszavásárlási jog esetén a szerződésben meghatározott lehívási ár és díj együttes összege,

af)235 az ajánlattevő, valamint a kapcsolt személyek által a vételi ajánlat benyújtását megelőző száznyolcvan napon belül megkötött megállapodás alapján a szavazati jog összehangolt gyakorlásáért kapott ellenérték, és

ag)236 az egy részvényre jutó saját tőke értéke

közül a legmagasabb összeg;

"Ajánlatot csak készpénz…

#493828 Zotya32

"Ajánlatot csak készpénzben és forintban (HUF) lehet tenni és csak olyan részvényenkénti áron, amely nem lehet kevesebb, mint a Budapesti Értéktőzsdén az ajánlattételt megelőző 30 napos időszak alatt a társaság részvényei tekintetében kialakult forgalommal súlyozott napi átlagár 250 %-a.

Ha kivezetik, akkor egy duplázás benne van, bár ha tényleg ekkora a közkéz, akkor az nagyon sokba kerülne. Nincs olyan hülye a világon, aki ezért a cégért ennyit fizetne.

q****cus"

Írjátok meg neki, hogy ez még 1 hétig érvényes, utána így módosul:

"A vételi ajánlatban feltőntetett ajánlati ár nem lehet kevesebb, mint a Tıkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény (Tpt.) szerint meghatározott ajánlati ár. "

http://bet.hu/newkibdata/109939569/PH_el_terjeszt_sek.pdf

250%-ra kár spekulálni....

Re: nincs cím

#493672 Zotya32 Előzmény: #493670

félévesben:

Az Értékpapírok sorban a társaság a 234,159 M Ft értékű állampapírokat ( D111116 és D110921) és a 1,813 M Ft értékű befektetési jegyeket (ACCESS alapok, OÁZIS 77 alap) és 16,121 M Ft értékű részvényeket (Phylaxia Nyrt.) tartja nyilván

#493539 Trisz Előzmény: #493476

A te helyzetedet értem. Szvsz nem általánosítható 4000 kisbüfire. 1000 db-okhoz nem hinném, hogy ragaszkodni kellene.

De az biztos, hogy egyéni döntéseket kell hozni, amit maximális tiszteletben tartok.

#493511 Roberrtto Előzmény: #493495

Ki tudja, nem vagyok benen biztos, hogy megmozdil bármire is.

Új it lesz és kész, terveket úgyse fognak közölni szerintem.

#493476 Elcamino65 Előzmény: #493463

Csak az a baj,hogy okosan nem tudunk gondolkodni,mert nem üzletemberekkel állunk szemben (akik korrekten dolgoznak) hanem fehérgallérosokkal állunk szemben.

Miért kellett ÉRTÉKTELEN vackokat apportálni (tudjuk) . élő példa a Palota gumi.

És a sok szart még fel is tőkésítették. Gondolom azok a pénzek nem a cégek működtetéséhez kellettek.

Miért nem adjuk el ??????

Több mint 10 millió minuszban vagyok. Ez a maradék 3 millió már nem oszt nem szoroz.

Látod, a többi kisrészvényes is így gondolkodik.

Sajnos nálunk van a sok részvény.

Miért kellene nekik amikor az ÉRTÉK Mórénál van ?

#493463 Trisz Előzmény: #493400

Sajnos nem láthatjuk a tiszta helyzetet. Ezért tipródom ennyit ezen a csonton. A kisbefektetők a részvényeknek kb. 3%-át birtokolják. Egészen biztos, hogy azok a papírok fognak nagyobbakat emelkedni, ahol ez az arány kisebb és azok emelkednek szerényebben, ahol ez az arány az átlagosnál nagyobb. Ha itt 10% körüli, akkor itt sok babér nem fog teremni. Tehát vagy makacsul ragaszkodom ahhoz a feltételezésemhez, hogy nincs ennyi részarányunk, vagy dobni kell, mert ennél minden csak jobb lehet.

Viszont ha ez a véleményetek, akkor mire tartjátok? A nagyok azért nem fogják elengedni az árfolyamot, hogy mi keressünk. Ők meg majd puffognak itt a fórumon, hogy a kicsik rendesen levágták őket.

Ez nekem így nem logikus.

Vagy ha tényleg ennyi a részarányunk, akkor szörnyű mélységekbe kellene még innen is vinni az árfolyamot. De hát már ez volt. Utána miért engedték feljebb? A mélyponthoz képest több mint 50%-ot emelkedtünk.

Ne értsetek félre. Nem erőszakoskodom. Csak a logikus összefüggéseket keresem.

Ez a verzió bennem nagyon sok kérdést generál.

#493391 Trisz Előzmény: #493226

Ez a fajta kulturált hangnem és vitastílus igen kedvemre való. Amit én idáig támadtam, az a kategorikus más véleményt el nem fogadó álláspont volt. Ha tiszteletben tudjuk tartani egymás véleményét, akkor sokkal tisztább képhez juthatunk. Én örömmel benne vagyok. Végül is önmagában nem tartom nagyon fontosnak a kisbefektetők számát. Az a lényeges, hogy együttesen kb. mekkora rv. mennyiség van a birtokukban. Ha ezt van kedvetek boncolgatni, biztosan előbbre juthatunk a várakozásainkkal kapcsolatban. Ha a legkisebb variációból indulunk ki, 4000x 1k-s csomag, az is 4 millió db. rv. Ehhez jön még néhány nagyobb csomaggal rendelkező az még kb. 1-1,5 millió db. Ha ez így van, akkor ki merem jelenteni, hogy csak lefelé van mozgástere a papírnak. Amennyiben 10% körüli arányban tulajdonosok a kicsik, sajnos elszállna az optimizmusom.

#493376 Roberrtto Előzmény: #493373

Meglátjuk, nekem nicns sok időm, facebook ipo mondjuk remélem minél később lesz, arról is sösze vissza lehe tolvasni midnent. De msot benne van a phylben is egy emelkedés.

Ma is szépen épül a 33, nekem ez a 27-29 közötti kereskedésre hajaz, kcisit adják, kicsit veszik.

#493373 Zotya32 Előzmény: #493369

vagy ( a szokásos összeesküvés-elmélet következik :) )

igenis előre megvolt a forgatókönyv, mert az látszik, hogy már 2008-ban az alpha vettel tervezték a phylaxia nevet tovább vinni... akkor még eszünkbe sem jutott, hogy a phyl-pharma zrt. soha a büdös életben nem lesz a holdingé...

szóval mi van, ha a diófa-projekt valóban sok év után fog beérni?? gigantikus bukót írtak le, a régiek mind "lapátra téve", a phylaxia név él és virul, leválasztva az újra kiürített cégről...

és még mindig nem számolták fel, mint a palota gumit....

csak lesz vmi csavar az idén....

#493369 Roberrtto Előzmény: #493367

Tökéletesen.

Erre mondom én azt, hogy ilyet véletlenül nem lehet elsütni, vagy tudatlanságból.

Egy cégvezetőnek tudnia kell mire számíthat.

Régebben volt olyan, hogy 25 Ft-os névértékén 1 eurós árfolyamról hadovált.

Azért a **** disznója elképzelhetetlennek tartott egy 200-300%os emelkedést, mondjuk az azért lett, de ha most lenne a sok befektető akkor is a pénze felénél se lenne.

Jópár éves befektetésről bezsélt, én és sokan másik már jópár éve befektetőkők vagyunk, erre történelmi minimumon vana z árfolyam, a régi 25 Ft-os névértékhez képest olyan midnegy, hogy 25 vagy 35, vagy akár 50..

Ezt nevezik tökéletes, előre kitervelt átverésnek.

Meg kell hagyni jól csinálták! (az ő szempontjukból)

#493367 Zotya32 Előzmény: #493364

25-ös névértéknél.... aztán jött a nyolcadolás, fel 200-ra, (árfolyam 147 volt max) darabszám ugye 1/8, aztán meg tőkeleszállítás, darabszám maradt, névérték újra 25 ft. (árfolyam azóta max 36 ft)

ha maradunk a 2008as számoknál, az akkori 50 ft-nak ma 400-nak kéne lennie... ugye jól számolom?

#493364 Roberrtto Előzmény: #493358

Nagy duma:

A 96 éves phylaxia egy öreg hölgy, nagyon izgalmas,, de még sok férfinek tetszik, udvarolnak neki, megveszik eladják:))

Ja és már akkor 50 Ft-os árfolyamról bezsélt a tahó!

#493358 Zotya32 Előzmény: #493351

érdemes meghallgatni....

remélem TP is szán rá időd, és aztán megteszi azt a lépést, amit ilyenkor egy japán szamuráj tenne a szégyentől való megtisztulás érdekében....