Regisztráció Elfelejtett jelszó

EURUSD trade

Re: nincs cím

#493355 Hathor Előzmény: #493315

na ez bukóban lezárva.

sejtettem az 50%os szintről fordulva, na de ellenállás erősnek tűnt.

Néznünk kell egy fordított fej-váll lehetőséget. Rögtön mutatom

#493308 Hathor Előzmény: #493302

Próbáltam gyorsba rajzolni órás képet.

Kékkel itt egy ellenállási zóna, nyomtam rá egy próba shortot, ahogy ezt megrajzoltam, meg lehet visszatesztelte a letörést trendvonalat, amit sárgával rajzoltam.

Azért figyelek, mert az emelkedés 50%os korrekciós szintjéről fordult az árfolyam. A felhúzott fibo felett, fej-váll csúcsa felett gatya a pozi.

http://postimage.org/image/5oritr1ap/full/

#493302 Hathor Előzmény: #492904

Lackok!

Nagyon korrektül beírod a pozikat, képekkel alátámasztva! Nekem nagyon tetszik, korrekt!

Jól kibabrál veled az árfolyam, most felfele ütötte ki az eladási szintedet. Tegnap jogos volt a short a kisebb fej-váll miatt, ami a képeden volt, meg amúgy is shortos volt, már amikor longoltad tegnap előtt, de fordítottál, felismerted.

Nagyon korrekt számomra amit csinálsz.

#493301 Hathor Előzmény: #492904

Lackok!

Nagyon korrektül beírod a pozikat, képekkel alátámasztva! Nekem nagyon tetszik, korrekt!

Jól kibabrál veled az árfolyam, most felfele ütötte ki az eladási szintedet. Tegnap jogos volt a short a kisebb fej-váll miatt, ami a képeden volt, meg amúgy is shortos volt, már amikor longoltad tegnap előtt, de fordítottál, felismerted.

Nagyon korrekt számomra amit csinálsz.

Re: short

#492158 Hathor Előzmény: #490801

Na kérem kiteljesült mára az előző rajzom, előtte meg az az előtti, és így tovább.

Készen a fej-váll az elvárt módon. Nagy kérdés, hogy elindulunk-e napokon belül letörni a nyakvonalat?!!

Most ugrik a maki a vízbe.. ,-)

Szignifikánsan nem kéne elhagyni ezt a jobb oldali váll tetőt, mert akkor már nem lesz fej-váll.

http://postimage.org/image/sa07yvifn/full/

Üdv.

#489713 Hathor Előzmény: #489345

Yo reggelt Stocklandyard!

Nézegetem napos EUR/USD grafikonomat.

A tegnap kapott trader szobás csökkenő ék sárgával jelőlve képemen nagyjából tart.

A fej-vváál formációm saját meglátásom szerint most ért le nyakvonalra, ezzel a csökkenő ék aljára is. Itt megint elég necces a helyzet, mert hogy ék alja, fej-váll nyakvonal, és tegnap letörtük 50napos mozgóátlagot is. Ma ezt visszateszteltük, és megint csökkenésbe kapcsolt a kersztpár.

Technikailag eltudom képzelni, hogy csökkenő ék ki fog majd törni egyben a nyakvonalról visszapattanhatnánk jobb vállra, fel. Erste tegnapi rajzán már jobb váll ,megvolt..

Meglátjuk:

Saját képem:

http://postimage.org/image/spxhy9uwn/full/

#489345 Hathor Előzmény: #489301

Megnéztem az erste elemzés képét most.

Igen ezt írtam én is. Nem tudtam eldönteni, hogy fej-váll jobb válla hogyan van, megvolt-e, vagy most megyünk jobb váll nyakvonalra. Meglátjuk, nekem nem így néz ki egy napos nyakvonal, ahogy Ők jelőlik, ezért voltam én is bizonytalan.

Viszont a csökkenő ék műkszik egyelőre a trader szobából.