Megy a kötéltánc mindenhol, ahogy nézem.
Eurusd, dax, dow.
Megy a kötéltánc mindenhol, ahogy nézem.
Eurusd, dax, dow.
Ez még lehet a jobb váll, nem? Eddig épphogy csak kiszúrt kicsit.
na ez bukóban lezárva.
sejtettem az 50%os szintről fordulva, na de ellenállás erősnek tűnt.
Néznünk kell egy fordított fej-váll lehetőséget. Rögtön mutatom
Próbáltam gyorsba rajzolni órás képet.
Kékkel itt egy ellenállási zóna, nyomtam rá egy próba shortot, ahogy ezt megrajzoltam, meg lehet visszatesztelte a letörést trendvonalat, amit sárgával rajzoltam.
Azért figyelek, mert az emelkedés 50%os korrekciós szintjéről fordult az árfolyam. A felhúzott fibo felett, fej-váll csúcsa felett gatya a pozi.
Lackok!
Nagyon korrektül beírod a pozikat, képekkel alátámasztva! Nekem nagyon tetszik, korrekt!
Jól kibabrál veled az árfolyam, most felfele ütötte ki az eladási szintedet. Tegnap jogos volt a short a kisebb fej-váll miatt, ami a képeden volt, meg amúgy is shortos volt, már amikor longoltad tegnap előtt, de fordítottál, felismerted.
Nagyon korrekt számomra amit csinálsz.
Lackok!
Nagyon korrektül beírod a pozikat, képekkel alátámasztva! Nekem nagyon tetszik, korrekt!
Jól kibabrál veled az árfolyam, most felfele ütötte ki az eladási szintedet. Tegnap jogos volt a short a kisebb fej-váll miatt, ami a képeden volt, meg amúgy is shortos volt, már amikor longoltad tegnap előtt, de fordítottál, felismerted.
Nagyon korrekt számomra amit csinálsz.
Ez a long is záródott 0-ban. Ugyanott nyílt egy short, majd a korábbi long is záródott +72 pöttyben. Most meg itt járunk...
http://dl.dropbox.com/u/2094467/CloudShot/shot_20120322_111352.png
Visszavettem a 2. pozit szinte ugyanott. Stop ismét nullában:
http://dl.dropbox.com/u/2094467/CloudShot/shot_20120322_53117.png
Két nyitott long pozim van benne, de az egyik az előbb épp csak megúszta.
Nocsak. Még egy gyémánt alakzat került elő?
Szép a csökkenő csatorna.
Na kérem kiteljesült mára az előző rajzom, előtte meg az az előtti, és így tovább.
Készen a fej-váll az elvárt módon. Nagy kérdés, hogy elindulunk-e napokon belül letörni a nyakvonalat?!!
Most ugrik a maki a vízbe.. ,-)
Szignifikánsan nem kéne elhagyni ezt a jobb oldali váll tetőt, mert akkor már nem lesz fej-váll.
http://postimage.org/image/sa07yvifn/full/
Üdv.
Igen, napos képem úgy alakult, ahogy azt itt elgondoltam.
Erste benézte azt az elkészült jobb vállat, mondtam, hogy szerkezetileg az nem kerek még náluk:
Yo reggelt Stocklandyard!
Nézegetem napos EUR/USD grafikonomat.
A tegnap kapott trader szobás csökkenő ék sárgával jelőlve képemen nagyjából tart.
A fej-vváál formációm saját meglátásom szerint most ért le nyakvonalra, ezzel a csökkenő ék aljára is. Itt megint elég necces a helyzet, mert hogy ék alja, fej-váll nyakvonal, és tegnap letörtük 50napos mozgóátlagot is. Ma ezt visszateszteltük, és megint csökkenésbe kapcsolt a kersztpár.
Technikailag eltudom képzelni, hogy csökkenő ék ki fog majd törni egyben a nyakvonalról visszapattanhatnánk jobb vállra, fel. Erste tegnapi rajzán már jobb váll ,megvolt..
Meglátjuk:
Saját képem:
Megnéztem az erste elemzés képét most.
Igen ezt írtam én is. Nem tudtam eldönteni, hogy fej-váll jobb válla hogyan van, megvolt-e, vagy most megyünk jobb váll nyakvonalra. Meglátjuk, nekem nem így néz ki egy napos nyakvonal, ahogy Ők jelőlik, ezért voltam én is bizonytalan.
Viszont a csökkenő ék műkszik egyelőre a trader szobából.