Elcaminonak nem ajánlott
jaj..:S
Ideges leszek ilyenektől. Diófára már nagyon gyorsan felkapom a cukrot.
Na elkezdtem magam sokkolni a bezsélgetés meghallgatásával, vigyázon ma mindneki velem, ingerült lehetek esetenként:))
mit találtam.. egy igazi gyöngyszem :))
http://privatbankar.hu/befektetes/az_a_kategoriaban_bizik_a_phylaxia-vezer-197751
A megcélzott "A” kategória környékén megjelennek óriási alapok, ezek hozzák meg a Phylaxiának a nyugodt árfolyamot - mondta a Gazdasági Rádióban Dr. Tóth Péter, aki szerint a terjeszkedésben és az értékesítésben is nyitásra készül a cég.
Az átalakulás folyamatát a diófaültetéshez hasonlította, amelynek "több év után lesz meg a gyümölcse”. Nem ígérek 2-300 százalékos árfolyamemelkedést, de kemény munkát igen - fogalmazott. Ugyanakkor a megcélzott „A” kategória környékén megjelennek óriási alapok, ezek hozzák meg a Phylaxiának a nyugodt árfolyamot - tette hozzá, utalva a „bizonytalan kezű kisrészvényesekre”. A Phylaxia-vezér szerint „hosszú távra kell tervezni, az a részvényes, aki megvárja, jól jár”.
A többit nem másolom be, mert lassan ez már off-topik lesz :((
mit találtam.. egy igazi gyöngyszem :))
http://privatbankar.hu/befektetes/az_a_kategoriaban_bizik_a_phylaxia-vezer-197751
A megcélzott "A” kategória környékén megjelennek óriási alapok, ezek hozzák meg a Phylaxiának a nyugodt árfolyamot - mondta a Gazdasági Rádióban Dr. Tóth Péter, aki szerint a terjeszkedésben és az értékesítésben is nyitásra készül a cég.
Az átalakulás folyamatát a diófaültetéshez hasonlította, amelynek "több év után lesz meg a gyümölcse”. Nem ígérek 2-300 százalékos árfolyamemelkedést, de kemény munkát igen - fogalmazott. Ugyanakkor a megcélzott „A” kategória környékén megjelennek óriási alapok, ezek hozzák meg a Phylaxiának a nyugodt árfolyamot - tette hozzá, utalva a „bizonytalan kezű kisrészvényesekre”. A Phylaxia-vezér szerint „hosszú távra kell tervezni, az a részvényes, aki megvárja, jól jár”.
A többit nem másolom be, mert lassan ez már off-topik lesz :((
Szerintem jővő héten semmi nem lesz, gyüli pénteken, megszavazzák az új it-t és kész.
Sok infót nem várok.
Talán majd hónapok múlva...:(
a jobb szélső ketrec mintha üres lenne... Az ott Sly hűlt helye... még időben kimenekült... én meg ott a képen csak nézek magam elé, Jenő bá meg Sly után vizslat, hogy annak a "tyúknak" mennyi esze volt... :)))
a háttérben meg a bennfentes tyúkok szorgalmas nyomják a tojásokat... :)
marha )))
a jöv.hét izgalmas lesz a tyúkoknak.
kívánom legyen sorsforduló a cég életében az a nap.
mutyifa a kukába, munkaalapú hargitai fenyők újra ültetve ))
megkövetlek, innen tényleg nincs kitörési lehetőség... :)
már az index is megírta:
"Ránk zárult az uniós tyúkketrec" :)))
ez már a vég....
A Cg.01-10-046534 cégjegyzékszámú Palota Gumi Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság "felszámolás alatt" (1151 Budapest, Fő út 63-65.) cég 2012. március 21. napján hatályos adatai a következők:
I. Cégformától független adatok
1. Általános adatok
Cégjegyzékszám: 01-10-046534
Cégforma: Részvénytársaság
Bejegyezve: 2009/12/31
2. A cég elnevezése
2/2. Palota Gumi Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság "felszámolás alatt"
A változás időpontja: 2012/03/07
Bejegyzés kelte: 2012/03/13
Hatályos: 2012/03/07 ...
3. A cég rövidített elnevezése
3/2. Palota Gumi Zrt. "f.a."
5. A cég székhelye
5/1. 1151 Budapest, Fő út 63-65.
Bejegyzés kelte: 2009/12/31
Hatályos: 2009/12/31 ...
.
.
.
13. A képviseletre jogosult(ak) adatai
13/7. CMB Holding Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság
HU-1023 Budapest, Margit utca 19.
Cégjegyzékszám:
Adószám:
A szervezet képviseletére jogosult személy adatai:
Balázsné Varga Judit
1023 Budapest, Margit u 19.
A képviselet módja: önálló
A képviseletre jogosult tisztsége: felszámoló
Jogviszony kezdete: 2012/03/07
az első ex-holdingos cégnek bevégeztetett...
ezt mondom én is mióta
de senki se hitte el ((
ezekből az aprókból jön ki a sok %, persze van sok kicsi akiknek 10-100e nagyságrendű pakkja van
Bizony én is ismerek jó néhány embert akinek mondjuk 5 000 darab van.
Igen ám ,csak az a helyzet,hogy amikor megvették akkor az mostani 40 000 darabnak fele meg.
MERT UGYE AMIKOR FELVITTÉK 200ft-os NÉVÉRTÉKRE A PAPÍRT AKKOR 8X KEVESEBB LETT A DARABSZÁMUNK.
Szóval azért nem adják el,mert a mostani 5000 darabjuk is több mint 1 millió forintjukba került.
És miért nem adják el? 3-4-5e db nem oszt nem szoroz.
Ez nekem nem életszerű.
A legtöbb kisbüfinek 2 000,3 000,5 000 darab van.
Úgy vannak vele,hogy több is veszett Mohácsnál és ezt tudják és ki is használják T.P.-ék.
Zotya !
Én korrekten leírom,hogy miért nem megyek. Megaláztak idáig is minket azzal ahogy elbántak a PHYLAXIÁVAL és mindegy,hogy mit mondanak ,nincs jelentősége.
Érték nélkül nudli az egész holding. TELJESEN mindegy,hogy mit mondanak,vagy lesz jelentősége az elkövetkezendő években vagy nem.
Nincs miről beszélni és dönteni,mert kicsináltak minket és TÓTH PÉTER jókat röhöghet rajtunk amint ül a különböző dobozai tetején.
ÉN KÍVÁNOM NEKI A LEHETŐ LEGROSSZABB DOLGOKAT AZ ÉLET MINDEN TERÜLETÉN.
Bocsánat, de akkro hol van a sok kisbüfi??
Állítólag 4-5 ezren vagyunk.
Nehogy már pár ember legyen csak ott ennyi emberből.
Persze, tudom, a sok kisbüfinek kevés van és igy nem érdekli őket.
Nem kerek ez nekem...
Vki megkérdezi odaát, hogy kik jönnek gyűlésre? Miguelről tudok csak. Elcamino nem jön úgy olvastam. Zsada nem jelezte, JK sem jön egyéb okok miatt. Én leszek egyedül? :-)
majd leszavazom a Böjthét. :-)