lesz.. hamarosan 30 alatt... 20-nál az összes phylt átnyomom ide, aztán 30 felett vissza :)
lesz.. hamarosan 30 alatt... 20-nál az összes phylt átnyomom ide, aztán 30 felett vissza :)
Érdekes mozgások vannak itt, figyelőn vagyok.
Lesz itt valami hamarosan szerintem.
szerintem ők öntöttek egyből a hír után mint múltkor is
nem a cég, hanem a bennfentesek, náluk van pénz...
persze hogy nem mozdult rá senki, mert mindenki mástól várja... ha 41-ig kivették volna a hír után, a többit már vitték volna a spekák... sly is indított pár hete rally-t... 40-50k-s vétel kell, ennyi a többi megy magától...
pl ez a projekt önrészes
szerinted van rá fedezetük?
pedig annyi jónak tűnő hír jött ki, hogy azt várja az ember mikor tépik meg... ha lenne agyuk akkor már rég felhúzták volna 45-ig.. eladó nem volt túl sok, jöttek volna a spekik látva az emelkedést és tömhetnék a jónépet, így meg leshetik a csont üres vevői oldalt...
totál bénák
bár nekem jó, ha esik, mert majd veszek 6-10 ft körül :))
annyit már csak megér egy duplázásra
mostanában ilyen régi hírek felmelengetésére futja nekik
szépen beöntötték...
még jó hogy nem vettem bele... pedig már majdnem lenyomtam a vételt 1200 db-ra 39-en :))
régen volt hybrid-mutyi... lassan megint lehet benne egy kis rally???
Sly, kapd ki a 40-41-et, akkor megint beindul mint a múltkor :))
http://www.mediapiac.com/media/technologia/erkeznek-az-okos-reklamok/7560/
nem biztos, hogy rossz lesz ez.... figyelni kell....
ez mókás
Rendkívüli tájékoztatás
A HybridBox Médiainformatikai Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (Székhely: H-1016
Budapest Jakab József utca 17. Cg. 10-09-046724) Igazgatósága ezúton tájékoztatja a tisztelt
részvényeseket, hogy un. affiliate szerződést kötött (hivatkozással a 2011.12.11-én közzétett
szándéknyilatkozatra) a Bónusz Brigád szolgáltatást működtető Skoopy Kft. (Székhely: 1075
Budapest, Madách tér 3. Cg.: 01-09-933339) társasággal (továbbiakban: Bónusz Brigád).
Szerződés keretében meghatározott un. affiliate együttműködés tárgya:
Affiliate program indítása a HomeSys-ben, amelyben megjelennek a Bónusz Brigád
bónuszai. A Hybridbox biztosítja a HomeSys-en keresztül a bónuszok megvásárlását és
azok ellenértékének kifizetését Mastercard Mobile és/vagy PayPal fizetési rendszereken
keresztül. A HomeSys-en keresztül értékesített bónuszok ellenértéke a Mastercard Mobile,
vagy a PayPal fizetési rendszeren keresztül közvetlenül a Bónusz Brigád számára kerül
átutalásra. A Bónusz Brigád a HomeSys-en keresztül értékesített bónuszok után 10%-os
jutalékot fizet a Hybridbox-nak számla ellenében negyedéves elszámolás alapján. A Bónusz
Brigád minden hónap 30. napjáig kimutatást készít a Hybridbox-nak az adott hónap
HomeSys-en keresztül értékesített bónuszok után járó jutalék összegéről.
A Bónusz Brigáddal kötött affiliate szerződés szervesen illeszkedik az Igazgatóság idei évi
stratégiai terveihez, amelynek részleteit az Igazgatóság 2012. március 20-án tette közzé a
Vezetőségi jelentésében. Az ebben foglaltak szerint a HybridBox Nyrt. Ecosystem
szolgáltatóvá válik, amely különböző interaktív szolgáltatásokat és felhasználói felület
szolgáltat bármilyen, az internetre kapcsolódni képes multimédiás eszközön. (smart TV, STB.
stb.)
Kelt: Budapest, 2012. március 27.
bazz, de qrva nagy mákom volt... én voltam az első 48 ft-os eladó 2500 darabbal...
45-re álltam utána, de inkább vettem nutexet :)) remélem nem omlik most össze...