30-60 nap az átfutás, ennyi idő alatt azért valljuk be elég lesz megkűzdeniük a jelenlegi szolgáltatóinkkal. Nem baj hadd menjen, nekem úgyis ősztől kell, amikor indul a fűtés, meg előtte a user dömping :)
30-60 nap az átfutás, ennyi idő alatt azért valljuk be elég lesz megkűzdeniük a jelenlegi szolgáltatóinkkal. Nem baj hadd menjen, nekem úgyis ősztől kell, amikor indul a fűtés, meg előtte a user dömping :)
nem lesz egyszerű...az enyémen már vagy 4-5 hete kotlanak...futár jött érte, aztán semmi....
Elindítottam az áram és gáz szerződést a T-Home-nál a -8% kedvezény miatt, azaz 1 hónapot ingyér kapok/év.
Kisebb hullámot indítottam el vele a környéken.
Sztem lesz még a Telco 700...
Kecsege úszik a Vardar folyóban:
A Magyar Telekom leányvállalata, a Makedonski Telekom AD - Skopje (MakTel) közgyűlést tartott, melyen a 2011. üzleti év után 6,16 milliárd macedón dénár (2012. április 3-i 4,78 HUF/MKD árfolyamon számolva mintegy 29,5 milliárd forint) összegű osztalék kifizetéséről határozott, áll a társaság közleményében.
Rés visszatöltve.
Én telefon long / bux short ban utazok egy ideje, nem rossz...
a tkom sztem ma is stabil marad , ha esik is akkor is vissza jön pár nap alatt ))
"Ma, 11:09
Egon írta (KBC Equitas, napos technikai elemzés):
-"Újra esés, újra erősödő forgalommal. Duplacsúcs alakzat, a nyakvonal 565-570, ha letörik, az komoly esésbe viheti."
Nem szólt senki Egonnak, hogy pénteken erősödött a részvény :)?????
muvezeto"
művezető odaát megelőzött, de igaza van.
Egon megint fordítva ül a lovon, ahogy az utóbbi évben minden oszti rally előtt. Lefelé beszéli mindig, aztán láss csodát, mindig felfelé indul el. :)
Röpködnek a tételek az utóbbi 1-2 percben, 1mrd felett a napi forgalom.
Épp néztem h 100k áll bent 73-on, oszt pár mp-re rá eltünt.
A bux shortom mellett ezt longolom amúgy 72 körüli átlaggal.
http://profitline.hu/technika/elemzes/261833
"Annak ellenére, hogy kioldalazott az emelkedő trendből, emelkedés várható ugyanis az 580 forintnál húzódó nyakvonal mentén egy dupla alj formálódott. Ha sikerül az alakzatból kilépnie, azaz áttörnie a nyakvonalat, akkor mehet vissza 596 forinthoz. Csökkenés során támasz 575, 568 forintnál."
http://www.trendlines.hu/2012/03/27/biztato-mozgasok-technikai-elemzes/
"Az árfolyam végre kilépett a csökkenő ék alakzatból, azonban egyelőre csak a korábbi emelkedő trendet tesztelte vissza. Amennyiben a következő napokban is kitart a vételi kedv, hamarosan megcélozhatja a felső rés nyitva maradt részét. A beszűkült Bollinger-szalagok, és a forduló MACD indikátor mindenesetre biztató.
Támasz: 555 Ft, 565 Ft | Ellenállás: 575 Ft (MA 21), 580 Ft, 596-600 Ft (rés)"
Egon meg ma is várni fogja az 533 Ft-ot, kiváló kontraindikátor.
ez még nem tárgyalás lesz, csak holnap elindítják a folyamatot az euban
Elég valószínű, hogy jogtalan. Annyira talán elég lesz, hogy megindul az utolsó hullám felfelé, aztán a kecsegtető 630-nál kivágom egy részét áprilisban. Már ha elmegy addig. :)
Jövőre nem fizetnék 70 Ft közeli osztit, mivel az idei év után kellene fizetne.
végleges döntés biztos h nem lesz
fellebbezés stb..
de ha azt mondják hogy jogtalan, akkor is lehet egy jó kis speki tépés!!
))
Döntés is holnap lesz?
Ha telkó számára kedvező döntés lesz, ki fog lőni, Egon meg várhatja az 533-at mérsékelt oszti rally várakozás mellett. :)
Holnap a Bíróság elé kerül a telekomadó ügye
http://www.portfolio.hu/vallalatok/telekom/holnap_a_birosag_ele_kerul_a_telekomado_ugye.164598.html
A különadó hatására a korábbi 70 forint feletti szintről 50 forintra visszaeső Magyar Telekom osztalék esetében a jövő évre már ismét 70 forinthoz közeli egy részvényre eső kifizetést várnak az elemzők, ami 11% feletti osztalékhozamot jelent. Egy telekomcégek számára kedvező döntés persze az osztalékvárakozásokat is pozitív irányba tudná befolyásolni, ahogy a papírok megítélését is.