Jővő héten új erőt vehetne még ez a szar, minél jobban szeretnék kiszállni..
Jővő héten új erőt vehetne még ez a szar, minél jobban szeretnék kiszállni..
igen. itt 36-on a 300k megfogta, ott meg 60-ra bekészítve 142k, arányaiban is egyezik... kis jóindulattal... :)
58-ra egyből ráadtak vagy 30k-t utána... és megint volt majdnem 50k eladó 59-en... olyan, mintha nem akarnák hogy elinduljon...
Miért cumiztatták be? Lehet az előbb fog emelkedni mint ez.
annyira látszódott, hogy amint eladta megvette az 59-es pakkot. phyl ára pont a 40k keg-é...
jól be is cumiztatták...
megint igazam lesz elméletben... sajnos... irány a 30 (alá) jövő hét péntekig.
Remélem, nem Elci volt.
Necces itt a helyzet nagyon.:-(
na, vki phyl-ből átment keg-be..
csak nem Elcamino volt?
Tegnap is öntöttek 100k-t, aztán újra volt ugyanannyi vevő 33on.
tegnap is öntöttek rá egy keveset...
szerintem napok alatt szépen "lekopunk" 30-ig... 2 naponta 1 ft esés, senkinek nem fáj...
ui.: annak persze igen, aki 35-nél vett 230k-t :))
30-án még semmi nem lesz, csak a közgyűlés. Lehetséges folytatásról majd hetekkel később jöhet vmi infó...
április végéig nem nagyon számítok új hírre. De majd kiderül, kíváncsi vagyok kik lesznek ott 30-án.
De nélkülem..30.áig még várok, hátha lesz valami.
Amúgy meg szerintem ehhez az 50 milliós forgalmú naphoz a kisbüfiknek vajmi kevés köze volt.
De lehet Te is igy gondolod, csak nem hallottam ki az íróniát a soraidból:)
persze... ki más?
a tőzsdézők 90%-a ki van tömve phylaxiával... re: 90% közkéz :))
visszamegyünk legalább 30-ig...??
ez van, itt ezek szerint a közgyűlésig már semmi nem lesz, pontosabban az első IT-ülésig... gondolom április közepén csak lesz... úgy tűnik békés, nyugodt Húsvétunk lesz, 30 környéki (alatti) phylaxiával.
elmentek a kisbüfik, megunták a phylaxiát. megint alig van érdeklődés...
Nutex meg már 3szorozott 50ről. Ráadásul ott még forgalom is nulla. Érdekes ott nem adják a kisbüfik? Pedig úgyanúgy kitömték őket ott is mint itt is. Ebből is az következik számomra, hogy nem kisbüfik kereskednek itt. De megindíthatnák már ezt a szart is, 36 felett gyorsan emelkednénk.