Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#492968 TrendMan Előzmény: #492958

Akkor kb. olyan karriert futott be, mint sok magyar futball tehetség, akiket félremenedzseltek és miután elérték a névleges 'Sztár' státuszt, igazi eredmény nélkül visszavonultak:-(

Overdose jövőre visszavo…

#492958 Fornit

Overdose jövőre visszavonul, 2013-tól már Németországban lesz fedezőmén. Szerdán új angol patkót kapott, tulajdonosai még bíznak abban, hogy idén pályára léphet a Royal Ascot Derbyn, mondta el a ló társtulajdonosa, Mikóczy Zoltán a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában.

#488336 Sumér harcos Előzmény: #487986

,,Úristen, hányszor voltam a transzban levő szurkolók vállán ott a San Siróban! Hányszor volt, hogy örömükben nemcsak a dresszet, hanem a gatyát is letépték rólam! Ha száz évig él az ember, ilyesmit akkor sem tud elfelejteni. Ilyesmiért valóban érdemes élni.”

,,De felejthetetlen volt a Bari elleni bajnoki mérkőzés is ötvenből, amikor hajszál híján megdöntöttem a nagy Piola egy meccsen rúgott 7 gólos rekordját. A kiesés ellen foggal-körömmel küzdő Barinak már az első félidőben sikerült ötöt berámolnom, de ezután mintha beszögezték volna a kaput. Három vagy négy kapufát rúgtam, de gólt többet már nem... Tudomásom szerint azóta is Piola tartja a rekordot...”

,,Hiszi vagy nem, meghívtak, tán még az állampolgárságot is visszaadták volna, csakhogy játszhassak. Az Inter nem engedett el. Nagyon akarták, hogy vegyem fel az olasz állampolgárságot, Stefano Nyersinek neveztek volna, de én már inkább megmaradtam magyarnak, illetve hát hontalannak... Többször meghívtak az Európa-válogatottba is, de ott sem játszhattam, mert nem volt állampolgárságom. Pelé hívására meg azért nem mehettem Dél-Amerikába, mert nem engedett a feleségem...”

-Nyers István

#488303 Scipio Előzmény: #487986

Szepesinek volt egy majd egyórás műsora vele a 2000-es évek elején a Sporttv-n, meg talán a nemzeti sport is csinált vele interjút, nekrológ az biztos volt, ha máskor nem olyankor megbecsüljük nagyjainkat...

#487986 Sumér harcos Előzmény: #487979

de pl. én őt az egyik legnagyobb magyar labdarúgónak tartom....Nyers István..

http://hu.wikipedia.org/wiki/Nyers_István

aki 6 évet lehúzott az Interben,2-őt Romában,megfordult Barcelonában....klasszis...

Hat év alatt 182 meccsen lépett pályára a milánói csapat mezében és 133 gólt szerzett, máig a 18-szoros bajnok legeredményesebb külföldi góllövője,

és egy rohadt riport nem készült vele,pedig 2005-ben hunyt el Szabadkán.

#487985 Sumér harcos Előzmény: #487979

ami még egy rohadt érdekes,hogy az 1934-1938-as Magyar VB keret tagjai közül sok embernek semmit nem tudnak az életrajzáról....semmit...nem tudják hol születtek,nem tudják hol hunytak el,mikor.....az egész teljesen hiányos a wikipédian....sok név alatt nincs irva szinte semmi,még aki itthon maradt azokrol sem...

#487982 Sumér harcos Előzmény: #487980

ja bocsánat, gondolom ő van fent...mert ezen a néven ugye többen is futottak..Sárosi doktor volt Sárosi I(1)...