Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Sport

"A magyar vívás már rég nem hungarikum"

#495038 Netmaster

"A magyar vívás totális kudarcáról, a csapataink nélküli londoni olimpiáról már sokan elmondták véleményüket. Szinte mindenki megemlíti, hogy jó magyar szakemberek dolgoznak szerte a nagyvilágban. Egyikük, Szepesi László kivitte a kínai férfi és női vívókat az olimpiára - miközben itthon nem kapta meg a szakmai feltételeket a munkához."

http://hvg.hu/sport/20120328_vivas_Szepesi_London

Így nehéz lesz...

EB 2012

#494363 Sumér harcos

Európa Bajnokság, A csoport

jún. 8. 18:00 Lengyelország - Görögország

jún. 8. 20:45 Oroszország - Csehország

jún. 12. 18:00 Görögország - Csehország

jún. 12. 20:45 Lengyelország - Oroszország

jún. 16. 20:45 Csehország - Lengyelország

jún. 16. 20:45 Görögország - Oroszország

talán ez a legkönyebb csoport.............ha lehet ilyet mondani..

http://www.focikatalogus.hu/europa-bajnoksag-a-csoport

ugye mindössze 1 góllal …

#493890 Sumér harcos

ugye mindössze 1 góllal kiesett a Veszprém...............

de az viszont igen felháboritó,hogy nagy büntetésre számithat,mivel a szurkolok BL meccsen elénekelték a Himnuszt....Tilos,büntetés jön.

Tilos Himnuszt énekelni,Ennyi.

Re: nincs cím

#492968 TrendMan Előzmény: #492958

Akkor kb. olyan karriert futott be, mint sok magyar futball tehetség, akiket félremenedzseltek és miután elérték a névleges 'Sztár' státuszt, igazi eredmény nélkül visszavonultak:-(

Overdose jövőre visszavo…

#492958 Fornit

Overdose jövőre visszavonul, 2013-tól már Németországban lesz fedezőmén. Szerdán új angol patkót kapott, tulajdonosai még bíznak abban, hogy idén pályára léphet a Royal Ascot Derbyn, mondta el a ló társtulajdonosa, Mikóczy Zoltán a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában.

#488336 Sumér harcos Előzmény: #487986

,,Úristen, hányszor voltam a transzban levő szurkolók vállán ott a San Siróban! Hányszor volt, hogy örömükben nemcsak a dresszet, hanem a gatyát is letépték rólam! Ha száz évig él az ember, ilyesmit akkor sem tud elfelejteni. Ilyesmiért valóban érdemes élni.”

,,De felejthetetlen volt a Bari elleni bajnoki mérkőzés is ötvenből, amikor hajszál híján megdöntöttem a nagy Piola egy meccsen rúgott 7 gólos rekordját. A kiesés ellen foggal-körömmel küzdő Barinak már az első félidőben sikerült ötöt berámolnom, de ezután mintha beszögezték volna a kaput. Három vagy négy kapufát rúgtam, de gólt többet már nem... Tudomásom szerint azóta is Piola tartja a rekordot...”

,,Hiszi vagy nem, meghívtak, tán még az állampolgárságot is visszaadták volna, csakhogy játszhassak. Az Inter nem engedett el. Nagyon akarták, hogy vegyem fel az olasz állampolgárságot, Stefano Nyersinek neveztek volna, de én már inkább megmaradtam magyarnak, illetve hát hontalannak... Többször meghívtak az Európa-válogatottba is, de ott sem játszhattam, mert nem volt állampolgárságom. Pelé hívására meg azért nem mehettem Dél-Amerikába, mert nem engedett a feleségem...”

-Nyers István

#488303 Scipio Előzmény: #487986

Szepesinek volt egy majd egyórás műsora vele a 2000-es évek elején a Sporttv-n, meg talán a nemzeti sport is csinált vele interjút, nekrológ az biztos volt, ha máskor nem olyankor megbecsüljük nagyjainkat...