Regisztráció Elfelejtett jelszó

Motorosok

Re: nincs cím

#492087 kerikoma Előzmény: #491990

Hát most megfogtál, mert még sosem jött velem szembe a motorom és így nem is láttam, hogy hogy világít:-))

Este megnézem, de úgy rémlik, hogy nem félszemű:))

ma elővettem a motorom, …

#492039 Kriszti@n

ma elővettem a motorom, és megint rájöttem,hogy öreg vagyok én már ehhez:) ebben idén sem lesz több 500 km-nél :DDD inkább én is vennék egy "élvezkedős" kabriót...

Kerikoma! Neked hogy va…

#491990 KawaBazsy

Kerikoma! Neked hogy van a Vifferen a lámpavilágítás? Nekem tompítottnak csak a bal oldali ég, refinek meg mindkettő. Épp spéci égőt akarok bele, csak nem tom, jól világít e így..

#491054 KawaBazsy Előzmény: #491052

Aki rendbe rakja, az ugyanott lesz, mintha venne egy bizonytalan előéletűt.. amúgy BKV, vagy van egy eladó roadsterem. :-)

#491049 KawaBazsy Előzmény: #491044

Inaktívvá tettem, mert vki azt ígérte, h holnap elviszi. Amúgy egy Honda Dio 25 pénzért, motorhibásan..

#491044 Bendeguz Előzmény: #490995

"Az Ön által keresett hirdetés nem található a rendszerben!" - pedig engem is érdekel

#490511 KawaBazsy Előzmény: #490507

Ár/érték arányban a Scarabeo a legjobb. Amúgy meg a Vespára esküszöm. Itt nincs különbség, mert a legtöbb robesz Távol-Keleten készül, s sokszor van japánban is olasz motor.

De ha nem csak egy 100-ast szánsz rá, akkor a Kawámat kellett volna megvedd, nagyon gyári állapotban volt, s kevesebbet evett, mint egy 50-es 2t.

A Mazdára is jönnek így a jó idő kezdetén, még meggondolhatod.. :-)

#490507 Sumér harcos Előzmény: #490414

neked melyik 50-es robogó a kedvenced,mint motoros hozzértőnek?ez a tipusú aprilia amit mondottál volt?

ebben a szegmensben nem xarok az olaszok,mint autóban pl. vsz?

#490483 KawaBazsy Előzmény: #490468

A második a hirdetés szerint is 70-es, meg az első is vagy 50-es, vagy nem. Szted az a 3-4 lóerő, amit egy 50-es 4t lead mire elég? De ha van is japán belpiacos ilyen, a Yamaha SR-ből garantáltan nem volt.