Hát most megfogtál, mert még sosem jött velem szembe a motorom és így nem is láttam, hogy hogy világít:-))
Este megnézem, de úgy rémlik, hogy nem félszemű:))
Hát most megfogtál, mert még sosem jött velem szembe a motorom és így nem is láttam, hogy hogy világít:-))
Este megnézem, de úgy rémlik, hogy nem félszemű:))
ma elővettem a motorom, és megint rájöttem,hogy öreg vagyok én már ehhez:) ebben idén sem lesz több 500 km-nél :DDD inkább én is vennék egy "élvezkedős" kabriót...
Kerikoma! Neked hogy van a Vifferen a lámpavilágítás? Nekem tompítottnak csak a bal oldali ég, refinek meg mindkettő. Épp spéci égőt akarok bele, csak nem tom, jól világít e így..
Tavaly nyáron vettem, nálam az autó 1 szezon, kijátszottam magam vele. 1.3M
nem mostanában vetted vagánykodásra? már nem kell? mennyi az ára?
Az nem tudom mi, de ahogy kimondom, érzem hogy A-s jogsi kell hozzá meg sok pénz :D
Aki rendbe rakja, az ugyanott lesz, mintha venne egy bizonytalan előéletűt.. amúgy BKV, vagy van egy eladó roadsterem. :-)
Pedig pont motorhibás motorral (LOL!) akartam munkába járni :D
Inaktívvá tettem, mert vki azt ígérte, h holnap elviszi. Amúgy egy Honda Dio 25 pénzért, motorhibásan..
"Az Ön által keresett hirdetés nem található a rendszerben!" - pedig engem is érdekel
Tessék Mr Fillér, van egy eladó robogóm neked, ennél olcsóbbat nem tudok kínálni. :-)
Ár/érték arányban a Scarabeo a legjobb. Amúgy meg a Vespára esküszöm. Itt nincs különbség, mert a legtöbb robesz Távol-Keleten készül, s sokszor van japánban is olasz motor.
De ha nem csak egy 100-ast szánsz rá, akkor a Kawámat kellett volna megvedd, nagyon gyári állapotban volt, s kevesebbet evett, mint egy 50-es 2t.
A Mazdára is jönnek így a jó idő kezdetén, még meggondolhatod.. :-)
neked melyik 50-es robogó a kedvenced,mint motoros hozzértőnek?ez a tipusú aprilia amit mondottál volt?
ebben a szegmensben nem xarok az olaszok,mint autóban pl. vsz?
A második a hirdetés szerint is 70-es, meg az első is vagy 50-es, vagy nem. Szted az a 3-4 lóerő, amit egy 50-es 4t lead mire elég? De ha van is japán belpiacos ilyen, a Yamaha SR-ből garantáltan nem volt.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_jazz-5455983
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_vt_honda_copper-5529994
ezek viszont igazi 50-esnek látszanak,első ránézésre:)
scarabeo?nemtom milyen,rögtön nézek belőle:)