Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: Gl

#49195 Waszeitung Előzmény: #49192

Mindig az összeesküvéselméletek :D

Elméletileg mehetünk még felfelé,a piszkos erős ellenállások még nincsenek meg...igaz korrekció is ráférne a piacokra.

#49192 Bakiba Előzmény: #49180

Ha úgy csinálják, ahogy azt a hét elején pedzegettem az Usa totyikban, akkor teljesen űl a kép, szerintem lesz itt még ribillió, itt is megvolt, a na ugye! Persze ez csak teória, de az ilyen feltörekvő manipulák nem sok jót jelentettek nekünk idáig - forint, rv.:)

#49170 Bakiba Előzmény: #49163

Fél Európa szabadságon, most "csak" London vigéckedik, várjuk meg az Usákokat:))

#49163 BudFox Előzmény: #49147

I'm singing in the rain :DDD

Dow jones -0.60 % on...azért eshetne jobban is, mert még megveszik a végén attól tartok.

#49158 kelvin Előzmény: #49131

reggel én is dobni akartam de ez a szar erste nem engedett be és qrvára megszívtam

oti és hati longom bentmaradt :-(

Megszívatott a rendszer de rendesen

Shortom is van de nem vigasztal az sem, persze tegnap beálltam hati eladásra és nem vitték el záróban

Ilyen az élet egyszer fent másszor lent, és újra lent, aztán megint lent :-(

#49117 Waszeitung Előzmény: #49078

Nekem tegnap záróban kellett volna volna hatilongot kivágni,oszt rögtön shortot nyitni,de utólag mindig okos az ember,kár volt ennyire kapzsinak lenni beleestem saját csapdámba :(

Részemről most kivárás hogy korrigálunk vagy zúgunk.....

#49115 BudFox Előzmény: #49105

USA szépen eseget...volt előbb kis visszateszt felfele..de már megint leadták.

#49078 Kissherceg Előzmény: #49035

Én nyitóban kivágtam összes longot azt a kicsi 5k, de a nagy shortra meg nem adtam rá, mert átálltam 15100ra... bosszantó, mindegy azért kapott még :)