short zárva
short zárva
ez igaz, mindenre kell teória, egyik csak bejön :)
Mindig az összeesküvéselméletek :D
Elméletileg mehetünk még felfelé,a piszkos erős ellenállások még nincsenek meg...igaz korrekció is ráférne a piacokra.
Ha úgy csinálják, ahogy azt a hét elején pedzegettem az Usa totyikban, akkor teljesen űl a kép, szerintem lesz itt még ribillió, itt is megvolt, a na ugye! Persze ez csak teória, de az ilyen feltörekvő manipulák nem sok jót jelentettek nekünk idáig - forint, rv.:)
mol azért elég hullaszag...
Fél Európa szabadságon, most "csak" London vigéckedik, várjuk meg az Usákokat:))
I'm singing in the rain :DDD
Dow jones -0.60 % on...azért eshetne jobban is, mert még megveszik a végén attól tartok.
reggel én is dobni akartam de ez a szar erste nem engedett be és qrvára megszívtam
oti és hati longom bentmaradt :-(
Megszívatott a rendszer de rendesen
Shortom is van de nem vigasztal az sem, persze tegnap beálltam hati eladásra és nem vitték el záróban
Ilyen az élet egyszer fent másszor lent, és újra lent, aztán megint lent :-(
16200on vágtam ki longom :) MOL nem törte emelkedő trendjét, nélküle esés nem lesz...
Nekem tegnap záróban kellett volna volna hatilongot kivágni,oszt rögtön shortot nyitni,de utólag mindig okos az ember,kár volt ennyire kapzsinak lenni beleestem saját csapdámba :(
Részemről most kivárás hogy korrigálunk vagy zúgunk.....
USA szépen eseget...volt előbb kis visszateszt felfele..de már megint leadták.
mit muzsikálsz? :)
800alatt zártam kis shortot, nagyot még futtatom :)
Én nyitóban kivágtam összes longot azt a kicsi 5k, de a nagy shortra meg nem adtam rá, mert átálltam 15100ra... bosszantó, mindegy azért kapott még :)
600 kt-ra sem modanám hogy engedik :D
Mostmár úton vagyunk...