Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

fotex

Re: nincs cím

#492976 holnor Előzmény: #492900

http://online.kbcequitas.hu/fotex_kivezetes

"A KBC Equitas kondíciós listája alapján minden piac esetében egységesen 12 000 forintot számítunk fel részvénycsomagonként (függetlenül a részvénycsomag méretétől). Az egyes piacokon a részvények eladásakor esedékes brókerdíjat (jutalékot) ezek az értékek nem tartalmazzák.

A KBC Equitas által az egyes tőzsdéken alkalmazott vételi és eladási jutalékokról ügyfeleink ITT TÁJÉKOZÓDHATNAK.

Amennyiben még nem ügyfelünk, töltse ki online előregisztrációnkat a gyorsabb számlanyitás érdekében! Ezek után nincs más dolga, mint befáradni Ügyfélszolgálatunkra (1051 Budapest, Széchenyi István tér 7-8), vagy a kijelölt K&H fiókok egyikébe aláírni a szerződést.

Mi történik március 30. után?

Fontos tudni, hogy cégünk a Fotex BÉT-ről történő kivezetése után, 2012. március 30-án a reggeli órákban egyetlen

nagy csomagban automatikusan a luxemburgi tőzsdére „szállíttatja majd át” azokat a Fotex részvényeket, amelyeket ügyfeleink addig nem adtak el.

Mivel egyetlen tranzakcióval várhatóan számos ügyfél részvénycsomagját mozgatjuk, így a 12 000 forintos költség szétoszlik, éppen ezért azoknak az ügyfeleinknek, akik ezt kivárják, nem kell majd fizetniük a tranzakcióért. Aki más brókercégtől transzferálja hozzánk Fotex részvényeit azért, hogy részt vehessen a díjmentes átszállításban, az ügyeljen rá, hogy ne késse le a csoportos átszállítás indulását (március 30.), ugyanis a későbbiekben már nem tudunk díjmentesen részvényeket átszállítani bármely más piacra."

#492899 rbbj11 Előzmény: #492895

de most komolyan, ha nem vezetik ki azonnal Lux-ban, akkor ez lesz az év üzlete. Már most is veszi a cég magát a könyv szerinti érték töredékéért, ha utána a maradékot akár a könyv szerinti érték feléért össze kell gyűjtse Lux-ban, az is kiváló bolt. Lefogadom, h. 1.5 eurot így vagy úgy még idén lehet kapni érte Lux-ban.

Kereskedhető, nincs vele semmi gond, most hívtam brokicégeket, sorra nyitják a Lux platform elérhetőségeket, és val.szeg aut. átvezetik az ügyfélszámla papírjait is.

Venni kell, nem eladni.

#492891 rbbj11 Előzmény: #492514

na, arra jutottam, h. a lehető legjobb dolog most venni, legalábbis jó spekuláció. Lenyomják az árat a kitárazó alapok, aztán egy év múlva el lehet adni Lux-ban.

#491937 macika Előzmény: #491847

A Budapesti Értéktőzsde Zrt. Vezérigazgatójának

88/2012. számú határozata

A Budapesti Értéktőzsde Zrt. (továbbiakban: Tőzsde) vezérigazgatója a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX.

törvény (továbbiakban: Tpt.), illetve a „Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Szabályzata a Bevezetési és Forgalombantartási Szabályokról” című szabályzat (továbbiakban: Szabályzat)

vonatkozó rendelkezéseinek megfelelően a FOTEX HOLDING SE (L-8308 Capellen, 75, Parc d’activités)

(továbbiakban: Kibocsátó) által benyújtott, Átvezetésről szóló értesítés alapján a Fotex részvény elnevezésű,

dematerializált, névre szóló törzsrészvényeket (ISIN azonosító: HU0000096409) törli a Terméklistáról.

A részvények Utolsó Kereskedési Napja: 2012. március 26.

A részvények Átvezetési Napja: 2012. március 30.

Jelen határozat ellen a Kibocsátó a határozat kézhezvételétől számított 15 Tőzsdenapon belül

fellebbezéssel élhet, melyet az Igazgatóságnak címezve, a Vezérigazgatóhoz kell benyújtani.

#491741 Princ Előzmény: #491624

minden nap le szokta venni Egon a szövegét. Csak akkor nem veszi le, ha nem változott az előző naphoz a véleménye.

anno kedvenc papírom vo…

#491711 Ibiza

anno kedvenc papírom volt sokat hozott.. 270körül venni és 350-370körül eladni..jó játék volt..de stabilan hozta a 15%okat 320vesz 370elad..

sokat vettem..270-250ig....mikor meghúzták 310-320között eladogattam..DT-re spekuláltam de nem kaptam vissza...utána nem erőltettem..talán megérzés..vagy mákom volt.. utána már jöttek a hírek..

#491629 Zotya32 Előzmény: #491626

http://peti.lb.kbcequitas.hu/l/aZ3vMfBhyX12qYcHlEVkqak5Wnbq8QOj/211426/index.htm

Napi:

Réssel nyitva limittel esett, ezzel mindkét mozgóátlag tört. Ezzel az 50 napos átlag 290-nél már ellenállás.

Ha nem jön valamilyen cáfolat a fentiekre, ma is limittel eshet.

Már a nap elején, mielőtt ez az elemzés a 0 célárral megjelent, már esett 7-8 %-ot, vagyis már voltak néhányan, akik a híreket tanulmányozva felismerték az azokban rejlő valódi veszélyeket. Így ne tessék erre az elemzésre fogni az esést.

(Mielőtt a 0 célárat megerősíteném, tessék minden Fotex tulajdonosnak elővenni a brókercége funda elemzőjét, és kérdezze meg, hogy a luxemburgi tőzsdén milyen kisbefektetőket védő szabályok vannak, és a kapott válaszoktól függően tessék az ebben az elemzésben foglalt kijelentéseket árnyalni. Ennek utánajárni már ne az én dolgom legyen, sok funda elemző, ill. a külföldi desk-eken dolgozó brókerek könnyebben utánajárnak ennek. Sok-sok százmillió forint beragadt pénzről van szó, így csak tessék megdolgoztatni a brókereket.)

egon tegnapi szövegét le…

#491624 macika

egon tegnapi szövegét levették ))

"valaki" odaszólhatott ))