az olyan mágikus szám. :)
meg kis lépésekben jött fel 28-ról. voltunk már 35-nél, most kicsit vissza, aztán innen mehet fel 38-40-ig, aztán megint le 35-36-ig...
az olyan mágikus szám. :)
meg kis lépésekben jött fel 28-ról. voltunk már 35-nél, most kicsit vissza, aztán innen mehet fel 38-40-ig, aztán megint le 35-36-ig...
Nem tudom,hogy ezt miből gondolod?
És miért pont 40ig?
keg-ben is volt bőven, aztán nemsokára kiakad...
majd megveszik pár nap múlva 40-ig, és akkor majd azt írja mindenki, micsoda forgalom van... szépen feltöltik a könyvet, aztán folytatódhat a show
Lemondott Jeszenszky és Ugodi, de Őket is választották vissza, plusz Bunkóczi.
a hati zárás 35őn volt és egy újabb nyitva
vagy átpörgetve ezt senki sem tudhatja csak aki nyitotta
egyébként keg buli van
Nagyon jogos a kérdés. Vizsgáljuk meg.
Kisbüfi biztos nem csinál ilyet. Ha nagy volt a tettes, és short, akkor az Böjtével szemben egy merénylet lenne.
Nem hiszem el, hogy ilyen cégbe tudnának verebet találni ekkora beugróval. Tehát kellő biztosítékok mellett szállhatott be 10%-kal. Abba nem fér bele, hogy 30 alatt megshortolják. (Gondolom még 30 alatt indult a hati.) Ha mégis, akkor az nagyon komoly ellentéteket szülne közgyűlésen a nagyok között. Erre nem látok esélyt.
Ha más a véleményed, vizsgáljuk tovább.
csak egy megállapítás volt..érdekes h amit megvesznek be is rakják 1hufal magasabban re:forintozok
azon el gondolkodtatok h ha a hati short akkor mi van..
Az a határidő miatt volt, plusz még 1-2 kisböfi.
Annak folytatása majd júniusban.
Szóval ki vesz pont 30-án? Vagy csak reméled, hogy pörög még? Ami nem lehetetlen amúgy.
Valakik vettek múlt héten, 50 millió Ft volt egy nap a forgalom.
Miért várod, hogy 30-án legyen valami?
Kik fognak akkor venni, a kisböfik, akiknek majd mondanak megint egy szép mesét?
Mert ugye a nagyok most is tudják, mi a helyzet, nemcsak 30-án fogják megtudni és most is vehetnének, ha akkora sztori lenne készülődőben...
A könyvvel megint szórakoznak. Szerintem ma nem elsz semmi, majd 30.án.
Ma van a kgy, ami elvileg határozatképtelen lesz. Kíváncsi vagyok, hogy a lemondott IT tagok mikor kezdik szórni, ha egyáltalán szórni fogják. Meg egyáltalán kikből fog állni az új vezetőség?