570-en zárt a kicsike, lassan belehúzhatna, de van még kb. 4 hete szvsz az oszti rally idejéig.
570-en zárt a kicsike, lassan belehúzhatna, de van még kb. 4 hete szvsz az oszti rally idejéig.
Nem vagyok szakember, valaki magyarázza már el nekem legyen szíves, hogy zárás (17:00 óra) után mi történik, hogy 1%-okat rángatnak ide-oda az árfolyamon? Ez olyan élet a halál után dolog? Továbbá ha valaki ma ránéz a záróárfolyamokra, csak azt látja, hogy lehúzták rendesen, azt nem, hogy egész nap jóval feljebb folyt a kereskedés.
Díjaznám, ha lassan megindulna felfelé, közeledik az április, amikor meg szokták tépni oszti előtt.
Ebből ronda lekötés lesz 565-re jelen állás szerint.
567 a vége.
Közelíti az 1mrd.t
Érdekes hogy 570en állnak vételen átlagolva a legkisebb pakkok. 11order 23k db-ra.
561 milla a mai forgalom. Kicsit soknak tűnik, de nem tetszik, hogy már háromszor volt 570.
Tartok tőle, hogy 570 alá esik. :-/
Update: Hogy rohadjon meg, kiöntötték.
Már 653 milla a forgalom.
Hát, arra az 590-re még várni kell, de remélem, jövő héten már ott valahol fog járni. Ha Elliot, akkor a hónap 2. felében illene indulnia lassan az utolsó hullámnak.
Ja 600-ig már tudja az utat:)
Ha ismét ráküldik lehet meg is támasztja.
Mára egy 590 záró jó jel lenne.
Kaptam egy adaggal az öntésben 572 Ft-ért.
600-ig illene elmennie, így itt még megérheti bővíteni.
Március 16. lenne a 3. péntek a hónapban. Szerintem ma vagy holnap elhúzzák a nótáját. :)
ajajj akkor kiadom az usa eső parancsot csüt-péntek )))
Elárulom neked, hogy a hosszú hétvége után (lombard szempontjából így jobban megéri) visszaszállok.
Minimum 600-610-ig azért elvárnám, de elég jól tartja magát itt 565-570 között.
Onnan egy nagy duplacsúcs letörés, oszt' pince party. :D
Egon persze már megint lefelé dumál.