Nem volt egy diplomáciai csúcsteljesítmény a kerály beszéde, de nem is annak szánta. Amúgy pedig Kossuth nagyon elb*szta nemzetiségi politikát, kár tagadni.
Nem volt egy diplomáciai csúcsteljesítmény a kerály beszéde, de nem is annak szánta. Amúgy pedig Kossuth nagyon elb*szta nemzetiségi politikát, kár tagadni.
"Franciáknál felütötte a fejét a rasszizmus/fasizmus."
Náluk azért van normális baloldal. Ha eljön az a pont, melléjük állnak a feketék és az arabok.
persze hogy mélyponton, mert a média tele van az euró válságával
a forintot is tömegével váltották át euróra 300 felett amikor csődország volt a téma
azok jól beszo--ták most mind
Pánikolnak a Románok, a hanganyag érdekes. Ez rettenetes hogy körbe vágták az országot 20-ban ezzel létrehozva egy béklyót ami gyűrűként szorul ránk.
Évek óta borítékolható volt, mint az is hogy egy válság fogja kiváltani. Vitya szereti az ászokat a kabátujjban tartani:-)Vagy nyulat már nem is tudom:-)
Franciáknál felütötte a fejét a rasszizmus/fasizmus. Kiwi vagyok a nemzetközi sajtóban le fasisztázzák e a franciákat.
http://www.portfolio.hu/gazdasag/tortenelmi_melyponton_a_csehek_eu_iranti_bizalma.164451.html
Egyre jobban megtelik a cseh-magyar-lengyel bili. Ha az EU nem fogja vissza az észosztást, ki fog borulni az éjjeli. Amúgy ez egy újabb adu a kerály kezében.
Azt hiszem, hogy a mintagyerek románoknál is kezd tele lenni a hócipő.
Megvolt ma a 20100 fölötti BUX hati és a 4000 fölötti OTP. Tartani sajnos nem tudták. A DAX belehúzott a végén, talán pluszban zár. Na majd holnap.
"múgy a recesszió végét én már tavaly áprilisban hirdettem, buktam is rajta rendesen augusztus elejéig."
.
Igen az azért volt korai mert nem számolt a japo atomcunami hatásával amit megint csak mondtam önnek anno és nem hitte, persze Vakmajom meg TopK is azt mondta h lof@sz hatása se lesz, hát lett :)
Tudja, hogy konfliktuskerülő vagyok, vitatkozni pedig utálok.
Amúgy a recesszió végét én már tavaly áprilisban hirdettem, buktam is rajta rendesen augusztus elejéig.
azt hittem csak nem akar vitatkozni azért nem szól :)
Ha a választók kétharmada a kerályi csapatnak drukkol, akkor nincs mit tenni. Ilyen a demokrácia. Az ellenzék a járási bajnokságban is sereghajtó. A szadesz Belvárosi Bányászok csapata pedig már minden bajnokságból kiesett.
Szegény Nyilasi Tibi, ha tudná, hogy a nevével árulnak zug alapot egyesek...
Zseniális a tisztánlátása:-) Gondolom Lupin úr már vadúl gépeli a választ. Nyilasmisi még mindig várja, kiwi vagyok meddig kell várnia az igazára:-) Egy bikát már végig ült.
"Hát bakker, amikor én írtam 1 hete ezt h nem kell az IMF-el megállapodni a füle botját se mozgatta"
Mit kellett volna tennem? El kellett volna alélnom? Mondta, nem is vitatkoztam vele. Szerintem Csaba Lászlónak is kellett egy hét, hogy felfogja és továbbadja az Ön által bemondott tutit.
"kaptam is érte hideget meleget...."
Tőlem semmit sem kapott.
persze h a bika klíma miatt van, csakhogy azt is leírtam fél évvel ezelőtt, h miért lesz bika klíma, amikor Nyilasi über giga brutál medve volt és az 500-as scp-t várta :)
Nem a bika piaci klíma miatt van doki ez?
Hát bakker, amikor én írtam 1 hete ezt h nem kell az IMF-el megállapodni a füle botját se mozgatta, azt meg nem most mondtam h az amcsik meg a világ nincs recesszióban hanem több mkint 1/2 évvel ezelőtt 300 s&p ponttal lentebb, micsoda különbség :) Na meg ugye azt is h nem sokáig lesz a HUF 300 fölött, miközben mindenki menekítette ki a pénzét a nullán kamatozó eurba, kaptam is érte hideget meleget....
Én ennek a cirka 7millió nyomorultnak drukkolok, magunknak. / a gyerekeket nem számoltam, persze nekik is/
Ezek szerint a kerályi csapat másnak hajt?
És nekik mi a hozam?
Király Gábor tudna mesélni róla.
A kerályi focicsapat számára von hozama a triblizésnek. Ön és én is más csapatnak drukkolunk, de ettől még az ellenfél technikáját figyelni kell.