Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Történelmi mélyponton a csehek EU iránti bizalma

#491503 Arsene Lupin Előzmény: #491499

Nem volt egy diplomáciai csúcsteljesítmény a kerály beszéde, de nem is annak szánta. Amúgy pedig Kossuth nagyon elb*szta nemzetiségi politikát, kár tagadni.

#491501 Arsene Lupin Előzmény: #491496

"Franciáknál felütötte a fejét a rasszizmus/fasizmus."

Náluk azért van normális baloldal. Ha eljön az a pont, melléjük állnak a feketék és az arabok.

#491500 macika Előzmény: #491481

persze hogy mélyponton, mert a média tele van az euró válságával

a forintot is tömegével váltották át euróra 300 felett amikor csődország volt a téma

azok jól beszo--ták most mind

#491496 Rozsdáskilincs Előzmény: #491481

Évek óta borítékolható volt, mint az is hogy egy válság fogja kiváltani. Vitya szereti az ászokat a kabátujjban tartani:-)Vagy nyulat már nem is tudom:-)

Franciáknál felütötte a fejét a rasszizmus/fasizmus. Kiwi vagyok a nemzetközi sajtóban le fasisztázzák e a franciákat.

Re: Kicsit le, aztán fel

#491428 Arsene Lupin Előzmény: #491107

Megvolt ma a 20100 fölötti BUX hati és a 4000 fölötti OTP. Tartani sajnos nem tudták. A DAX belehúzott a végén, talán pluszban zár. Na majd holnap.

Re: Nem kell mindenáron IMF-hitel

#491302 Spade Előzmény: #491301

"múgy a recesszió végét én már tavaly áprilisban hirdettem, buktam is rajta rendesen augusztus elejéig."

.

Igen az azért volt korai mert nem számolt a japo atomcunami hatásával amit megint csak mondtam önnek anno és nem hitte, persze Vakmajom meg TopK is azt mondta h lof@sz hatása se lesz, hát lett :)

#491301 Arsene Lupin Előzmény: #491290

Tudja, hogy konfliktuskerülő vagyok, vitatkozni pedig utálok.

Amúgy a recesszió végét én már tavaly áprilisban hirdettem, buktam is rajta rendesen augusztus elejéig.

#491289 Arsene Lupin Előzmény: #491278

Ha a választók kétharmada a kerályi csapatnak drukkol, akkor nincs mit tenni. Ilyen a demokrácia. Az ellenzék a járási bajnokságban is sereghajtó. A szadesz Belvárosi Bányászok csapata pedig már minden bajnokságból kiesett.

#491288 Keg Jenő Előzmény: #491285

Szegény Nyilasi Tibi, ha tudná, hogy a nevével árulnak zug alapot egyesek...

#491287 Rozsdáskilincs Előzmény: #491285

Zseniális a tisztánlátása:-) Gondolom Lupin úr már vadúl gépeli a választ. Nyilasmisi még mindig várja, kiwi vagyok meddig kell várnia az igazára:-) Egy bikát már végig ült.

#491286 Arsene Lupin Előzmény: #491280

"Hát bakker, amikor én írtam 1 hete ezt h nem kell az IMF-el megállapodni a füle botját se mozgatta"

Mit kellett volna tennem? El kellett volna alélnom? Mondta, nem is vitatkoztam vele. Szerintem Csaba Lászlónak is kellett egy hét, hogy felfogja és továbbadja az Ön által bemondott tutit.

"kaptam is érte hideget meleget...."

Tőlem semmit sem kapott.

#491285 Spade Előzmény: #491281

persze h a bika klíma miatt van, csakhogy azt is leírtam fél évvel ezelőtt, h miért lesz bika klíma, amikor Nyilasi über giga brutál medve volt és az 500-as scp-t várta :)

#491280 Spade Előzmény: #491191

Hát bakker, amikor én írtam 1 hete ezt h nem kell az IMF-el megállapodni a füle botját se mozgatta, azt meg nem most mondtam h az amcsik meg a világ nincs recesszióban hanem több mkint 1/2 évvel ezelőtt 300 s&p ponttal lentebb, micsoda különbség :) Na meg ugye azt is h nem sokáig lesz a HUF 300 fölött, miközben mindenki menekítette ki a pénzét a nullán kamatozó eurba, kaptam is érte hideget meleget....

#491278 Előzmény: #491272

Én ennek a cirka 7millió nyomorultnak drukkolok, magunknak. / a gyerekeket nem számoltam, persze nekik is/

Ezek szerint a kerályi csapat másnak hajt?

És nekik mi a hozam?

#491272 Arsene Lupin Előzmény: #491266

A kerályi focicsapat számára von hozama a triblizésnek. Ön és én is más csapatnak drukkolunk, de ettől még az ellenfél technikáját figyelni kell.