Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Nem kell mindenáron IMF-hitel

#491266 Előzmény: #491261

Soha soha egyszer sem írta le, konkrétan, hogy mi a hozama az " ügyességnek"

A késlekedés miatti veszteségeket már egy óvodás is kívülről tudja, / bukás a magas hozamú papírokon, nép sanyargató drágaság a gyenge forint miatt, a kívülről igen jellemtelenek tűnő hintázás miatt további befektetői bizalom gyengülés, kutya nem hozz ide pénzt, stb/

Mi a hozama?!

#491261 Arsene Lupin Előzmény: #491239

"Mosónőnek írtam, mint rajongónak"

Írtam már, hogy nálam jobban kevesen utálják a kerályt. Ibrát és C. Ronaldót is utálom, de ha jól játszanak, azt elismerem. És most a kerály ügyesen triblizik.

#491259 Sezlonrugo Előzmény: #491226

"A sematikus paraszti makacsságot hogy lehet okos taktikaként dicsőíteni újra meg újra?! "

Jó az, így majd megint lesz > 10% hozam amikor jól bevásárolunk és ha majd menesztik a követet Irinához akkor meg eladunk. Ha megbízhatóan makacs akkor lehet rajta pénzt keresni.

#491242 Rozsdáskilincs Előzmény: #491239

ja félre gondoltam:-)

Érdektelen? Elismert szakemberként szólaltatják meg a médiumokban minden oldalon. Higgye el van hatása a szavainak. Ha pozitívak vagy negatívak akkor is.

#491239 Előzmény: #491231

Nem is említettem Csaba urat, csak azért sem, mert tökéletesen érdektelen volt a nyilatkozata, ezzel a " lehet, ha , elkerülhető, de én szeretném, " Mellékesen nem elkerülhető, illetve sokba kerülne elkerülni, de erre majd fél év múlva érdemes visszatérni.

Mosónőnek írtam, mint rajongónak.

#491231 Rozsdáskilincs Előzmény: #491226

Nem hinném hogy Csaba ezt érdemli, eddig politikai fertőzésmentesen nyilatkozott mindig. Sok év alatt ezt bizonyitotta. Az más kérdés egyszer neki is meg kell állapodnia valahol de lehet a szakmai pálya mellett dönt. Nem olyan fényes de mindenképp hosszabb.

#491226 Előzmény: #491204

Szerintem az egyik legelfogultabb O.V. rajongóval állunk szemben, ami egy mosónőtől pláne furcsa, mert az egykori nincstelen vidéki fiú zsigerből a gazdagokhoz törleszkedik, és viszolyog a szegény sorú emberektől.

A sematikus paraszti makacsságot hogy lehet okos taktikaként dicsőíteni újra meg újra?!

#491204 Arsene Lupin Előzmény: #491193

Azért dörzsöltebb a kerály. Mint a népmesében, volt Fellegi Tomi az IMF-nél, meg nem is.

#491193 Euroman Előzmény: #491191

ja....csak a fociban a 2 perces kirúgást sárga lappal szokták díjazni....és a bíró már a zsebéhez nyúlt....

#491191 Arsene Lupin Előzmény: #491189

Én régebben nem voltam elájulva Csaba Lászlótól, de ez valóban egy korrekt nyilatkozat. És az is egyre nyilvánvalóbb, hogy a kerály miért húzza az időt. Mint a focimeccsen, amikor egy kirúgást két percig húz el a kapus, vagy amikor a cserénél a pálya legtávolabbi pontjáról megtört öregemberként csoszog le a játékos.

#491189 Rozsdáskilincs Előzmény: #491125

Fantasztikus riport! Nagyon bírom a csávót! 2010 ben azt hittem, reméltem kap valami szerepet is a kormányban.

Akartam idézni a riportból de rájöttem annyi benne a ütős mondat hogy az egész cikket idézhetném:-)

Lupin úr ismeri a mondást: Türelem......

Kicsit le, aztán fel

#491107 Arsene Lupin

Ázsia teljesítménye és a futik alapján az európai kereskedés enyhe pluszban nyithat, amit nyitás után megpróbálhatnak visszaszórni. Be fog halni a kísérlet, jön a további hegymenet. A DAX a kezdeti tötyörészés után nekiindul a 7200 felé. Ott lehet aztán egy kis pofozkodás.

Nálunk az elején csinálhatnak egy kis kamupánikot, de az is be fog halni. A kerály mondott ugyan néhány marhaságot március idusán, de mindenki tudja, hogy ez kettősbeszéd. A kettőslátástól eltérően komolyabb orvosi vagy befektetői beavatkozásra nincs ilyenkor szükség. Az pedig, hogy egyesek virágcsokor nélkül akarták csütörtökön meglátogatni Irinát a Bank Centerben, sima bunkóságnak minősíthető.

A BUX hatit 20100, az OTP-t 4000 fölé várom ma.

Re: Lazítás

#491081 Arsene Lupin Előzmény: #490646

Megvolt a pincelátogatás. Olaszrizlinget kóstolgattunk. Hát.... A pozitívum, hogy a haver is tisztában van a hiányosságokkal. Mivel kiváló közgazdász, de erősen amatőr borász, összeadta a költséget, és az jött ki, hogy jobb olaszrizlinget vehetne olcsóbban bármelyik élelmiszeráruház középső polcáról. Viszont javulni akar. És továbbra is nagy a szerelem a borászkodás iránt. Hamvas Béla helyett azért szakkönyveket javasoltam neki.

Viszont volt a faluból zseniális disznótoros. A háziasszony tepertős pogácsája egy álom volt. A jó tepertős pogácsa sokat tud javítani a közepes olaszrizlingen.

Levették Magyarországot …

#490831 wizes

Levették Magyarországot a térképről a külföldi befektetők

Immár nemcsak európai viszonylatban számít perifériának Magyarország, hanem Kelet-Európában sem számít igazi célországnak a működőtőke szempontjából. És ezt már nem csak bizonyos számsorok igazolnak, hanem a befektetők érzete is ennek megfelelő - derül ki a téma egyik legnagyobb átfogó vizsgálatából.

http://hvg.hu/gazdasag/20120314_FT_European_Cities_and_Regions_of_the_Fut#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_3_17

Köszönjük fidfesz!

Döglődik minden, csak a hatalom virul, tolja ki kamionnal a pénzt magának, előre spájzol az ínséges napokra.